Čišćenje usisivača sa posudom

Čišćenje usisivača sa posudom – evo uputstva

Da biste očistili usisivač sa posudom, najpre proverite koliko je posuda za prašinu napunjena i ispraznite je. Po potrebi možete oprati posudu za prašinu pod mlazom tople vode, u skladu s uputstvima za upotrebu. Ostavite je da se suši najmanje 24 sata na sobnoj temperaturi i vratite je u usisavač tek nakon što se potpuno osuši. Na isti način možete osušiti filter usisivača sa posudom.

Ako sumnjate da se nešto zaglavilo unutar usisivač jer, na primer, više ne usisava dobro ili proizvodi glasne zvukove, korak po korak, proverite posudu za prašinu, izduvni filter, sakupljač prašine, cev, crevo i priključak za pod. Da li se nešto zaglavilo unutar usisivača? Pokušajte da pažljivo izvadite taj predmet.

Da li vam je potrebna pomoć ili imate neka pitanja vezana za vaš usisavač? Pozovite našu servisnu službu – rado ćemo vam pomoći. Možete nas kontaktirati na broj telefona našeg servisa 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Radujemo se vašem pozivu.

Kontakt i informacije

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.