Čišćenje mašine za pranje veša

Kako mogu da očistim pregradu za deterdžent u mašini za pranje veša?

Čista pregrada za deterdžent u mašini za pranje veša umnogome doprinosi higijenskom pranju. Stoga tu fioku treba čistiti približno svaka dva meseca i ukloniti sve ostatke praška za veš i omekšivača. Time se sprečava pojava neprijatnih mirisa i bakterija.

U slučaju tvrdokorne prljavštine, očistite fioku sledećim redosledom: potpuno izvucite fioku iz mašine primenom mehanizma za zaključavanje u sredini. Ostavite je da odstoji u vodi u lavabou i uklonite sve ostatke krpom ili manjom četkom, na primer, starom četkicom za zube. Za tvrdokorne naslage kao što su naslage kamenca, upotrebite odgovarajuće sredstvo za čišćenje, kao što je sredstvo za čišćenje mašine za pranje veša koje preporučuje Bosch. Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.