Čišćenje mikrotalasne rerne limunom

Čišćenje mikrotalasne rerne: da li je limunov sok odgovarajuće sredstvo za čišćenje?

Želite li da očistite mikrotalasnu rernu? Čuli ste da je za to dobar limunov sok. Uostalom to je sredstvo koje uvek imate u domaćinstvu. Ne preporučujemo vam da čistite svoju mikrotalasnu rernu limunovim sokom. Za pravilno čišćenje mikrotalasne rerne, preporučujemo da izvadite okretni tanjir i očistite ga u vodi sa sapunicom. Unutrašnjost obrišite vlažnom krpom. Nikad nemojte upotrebljavati grubu stranu univerzalnog sunđera jer to može izgrebati površine u unutrašnjosti. Ne smete upotrebljavati sredstvo za čišćenje rerni ni u kom slučaju. Bilo bi idealno da ne čekate predugo pre čišćenja mikrotalasne rerne, već da je uvek očistite neposredno nakon zagrevanja i pripreme hrane. Ovako ćete brzo i jednostavno očistiti mikrotalasnu rernu. Limunov sok nije vam potreban za čišćenje mikrotalasne rerne.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.