Kako očistiti mikrotalasnu rernu

Čišćenje mikrotalasne rerne poput profesionalca – evo uputstva.

Želite li da očistite mikrotalasnu rernu? Po mogućstvu brzo i pravilno? Bilo bi dobro kad bi postojao trik za lako čišćenje mikrotalasnih rerni jer se unutrašnjost može brzo isprskati i uprljati. To možete sprečiti upotrebom posebnog poklopca prilikom zagrevanja jela koji se može prati u mašini za pranje sudova. Već je prekasno? Nema problema. Za pravilno čišćenje mikrotalasne rerne izvadite okretni tanjir i očistite ga u vodi sa sapunicom. Unutrašnjost je najbolje obrisati vlažnom krpom. Nemojte koristiti grubu stranu univerzalnih sunđera. Tako možete ogrebati unutrašnju površinu. Ne smete upotrebljavati sredstvo za čišćenje rerni ni u kom slučaju. Bilo bi idealno da ne čekate predugo pre čišćenja mikrotalasne rerne, već da je uvek očistite neposredno nakon zagrevanja i pripreme hrane. Prljavština se tako neće skoriti i moći ćete da očistite mikrotalasnu rernu brzo i jednostavno.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.