Čišćenje aparata za kafu pomoću sirćeta

Čišćenje aparata za kafu pomoću sirćeta – molimo vas da to ne radite!

Uklanjanje kamenca iz aparata za kafu pomoću sirćeta u početku može zvučati dobro. Zato što u kući obično ima sirćeta u kuhinjskom ormaru i možda mislite da štedite na skupim proizvodima za čišćenje. Međutim, uklanjanje kamenca pomoću sirćeta ne isplati se. Sirće je agresivno i napada vaš aparat. A nov aparat uvek je skuplji od odgovarajućeg sredstva za čišćenje. Umesto da koristite sirće da biste uklonili kamenac iz aparata, bolje je koristiti naše testirano posebno sredstvo za uklanjanje kamenca ili tablete za čišćenje. Nudimo testirano posebno sredstvo za uklanjanje kamenca pomoću kog lako možete očistiti svoj aparat za kafu. Ako je vaš aparat za kafu potpuno automatizovan aparat za kafu, preporučujemo da ga donesete u naš centralni servis radi servisiranja.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.