Aparat za kafu miriše neprijatno

Aparat za kafu miriše stvarno neprijatno. Šta mogu da uradim?

Primetili ste da vaš aparat za kafu miriše neprijatno, a ne baš kao kafa u italijanskom stilu? Onda je krajnje vreme za temeljno čišćenje. U Bosch servisu kućnih aparata nudimo vam veliki izbor posebnih sredstava za čišćenje koja se koriste u slučaju kada vaš aparat za kafu miriše baš neprijatno. Vaš aparat za kafu temeljnim će čišćenjem brzo povratiti higijenski, čist sjaj i ponovo probuditi želju za kafom u vama. Nudimo i specijalno sredstvo za uklanjanje kamenca koje je testirano od strane nas i obezbeđuje dugotrajnu zaštitu vašeg aparata. Tako da ćete uskoro ponovo uživati u kafi koja ima svež ukus kao u Italiji. Ako je vaš aparat za kafu potpuno automatizovan aparat za kafu, preporučujemo da ga donesete u naš centralni servis radi servisiranja.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.