Aparat za kafu miriše neprijatno

Aparat za kafu miriše neprijatno. Šta treba da uradim?

Primetili ste da umesto da širi miris italijanske kafe, vaš aparat za kafu miriše donekle neprijatno? Onda je krajnje vreme za temeljno čišćenje. U Bosch servisu kućnih aparata nudimo vam veliki izbor posebnih sredstava za čišćenje. Pomoću njih, vaš aparat za kafu biće očišćen brzo, jednostavno, higijenski i bezbedno. Neprijatni mirisi ubrzo postaju stvar prošlosti. Takođe nudimo i specijalno testirano sredstvo za uklanjanje kamenca koje obezbeđuje dugotrajnu zaštitu vašeg aparata. Tako da ćete uskoro ponovo uživati u kafi koja ima svež ukus kao u Italiji. Ako je vaš aparat za kafu potpuno automatizovan aparat za kafu, preporučujemo da ga donesete u naš centralni servis radi servisiranja.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.