Side by side frižideri sa zamrzivačem

Za one koji žele duplo više najboljeg kvaliteta.

Naši Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem s dvostrukim vratima predstavljaju kombinaciju tehničke izvrsnosti i izuzetnog dizajna. Zahvaljujući našim inovativnim tehnologijama, možete dobiti kockice leda jednostavnim dodirom dugmeta, voće i povrće ostaju sveži tri puta duže i nikada više nećete morati da odmrzavate frižider. Ako treba da nahranite mnogočlano domaćinstvo, izaberite neki od naših izuzetno velikih kombinovanih frižidera sa zamrzivačem.

Kako se mogu ugraditi Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem?

Naši samostojeći Side by side kombinovani frižideri sa zamrzivačem mogu se ugraditi u gotovo svaku kuhinju. Side by side američki aparati s dvostrukim vratima predstavljaju kombinaciju frižidera i zamrzivača u jednom aparatu. Kod Side by side evropskih kombinovanih frižidera sa zamrzivačem, samostojeći frižider i samostojeći zamrzivač spojeni su veznom šipkom.

Kako možete postići optimalnu energetsku efikasnost prilikom upotrebe Side by side kombinovanog frižidera sa zamrzivačem?

Optimalnu energetsku efikasnost postići ćete ako postoji dovoljno ventilacije sa zadnje strane vašeg Side by side kombinovanog frižidera sa zamrzivačem.

U kojim su veličinama dostupni?

Side by side američki kombinovani frižideri sa zamrzivačem dostupni su u visinama od 175,6 i 180 cm i u širinama od 91 i 90 cm. Side by side evropski kombinovani frižideri sa zamrzivačem široki su 120 cm i visoki 186 cm.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da bismo vam pomogli da vaša kuhinja postane prava kuhinja iz snova, nudimo vam ne samo frižidere i zamrzivače, već i ugradne mašine za pranje sudova, kao i savršeno uklopljene ugradne aparate za kuvanje i pečenje. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!