Frižideri

Matovilac je najukusniji kada je sveže ubran. Ili kada dolazi iz Bosch frižidera.

Već 80 godina razvijamo tehnologije hlađenja koje vaš svakodnevni život čine praktičnijim. Zahvaljujući inovativnim sistemima za održavanje svežine, naši frižideri čuvaju hranu svežom tokom dužeg perioda i praktičniji su zahvaljujući fleksibilnoj unutrašnjosti. Na to se možete osloniti sada, kao i ubuduće.

Koje vrste ugradnih frižidera su dostupne?

Frižideri

Naši frižideri su dostupni sa ili bez komore za zamrzavanje. Obe opcije se ugrađuju u kuhinjske elemente, npr. u donje kuhinjske elemente ili u specijalne visoke ormariće.

Podugradni frižideri

Ova opcija je dostupna u visini od 82 cm i ugrađuje se ispod jednodelne radne površine. Dovod i odvod vazduha su u području cokli.

Koje dimenzije prostora za ugradnju su dostupne?

U zavisnosti od vrste frižidera, možete izabrati sledeće visine prostora za ugradnju za prostore širine 56 cm: 177,5; 158, 140, 122,5; 102,5 i 88 cm.

Kako se postiže optimalna energetska efikasnost prilikom upotrebe frižidera?

Da biste izbegli nepotrebnu potrošnju energije, trebalo bi da postoji razmak od najmanje 200 cm² iza i ispod frižidera, radi ventilacije.

Šta bi posebno trebalo proveriti prilikom postavljanja frižidera?

Vaš frižider bi trebalo da stoji pravo, a vrata moraju pravilno da se zatvaraju. Stoga se postarajte da pod ili kuhinjski element budu nivelisani.

Koje su opcije kod malih prostora za ugradnju?

Ukoliko je prostor za ugradnju suviše mali da zadovolji vaše potrebe, zamenite svoj stari ugradni aparat samostojećim. Prazan prostor za ugradnju možete koristiti kao dodatni skladišteni prostor ili, na primer, za kombinovanu parnu rernu i grejnu fioku.

U čemu je razlika između ugradnih frižidera i frižidera sa dekorativnim panelom?

Ugradni aparati se vizuelno uklapaju sa standardnim frontom kuhinjskog elementa proizvedenim od strane proizvođača vaše kuhinje. Kod aparata sa dekorativnim panelom, dekorativni panel koji odgovara frontovima kuhinjskih elemenata može se ubaciti u okvir panela ili možete kupiti panel od nerđajućeg čelika kao dodatni pribor.

Koje opcije su dostupne po pitanju tehnologije vrata?

Klizna šarka

Front kuhinjskog elementa se fiksira na vrata aparata pomoću kliznog mehanizma.

Univezalna šarka

Front kuhinjskog elementa je trajno pričvršćen za vrata aparata. To omogućava širi ugao otvaranja i znači da šarka može da podnese veći teret.

Univerzalna šarka s profesionalnim odbojnikom za vrata

Meki umetak se dodaje tehnologiji univerzalne šarke.

Klizna šarka se može zameniti univerzalnom šarkom nakon zamene aparata.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da bismo vam pomogli da vaša kuhinja postane prava kuhinja iz snova, nudimo vam ne samo frižidere i zamrzivače, već i ugradne mašine za pranje sudova, kao i savršeno uklopljene ugradne aparate za kuvanje i pečenje. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!