Kombinovani frižider sa zamrzivačem VitaFresh

Hraniti se zdravo nikada nije bilo lakše.

Samo ono što je zaista sveže zapravo je zdravo. Novi frižideri NoFrost pomažu vam da se hranite zdravo, jer njihovi VitaFresh sistemi za svežinu stvaraju optimalne uslove za skladištenje sve sveže hrane. Vaše namirnice će ostati sveže i do tri puta duže, tako da ćete svakog dana moći lako da uživate u svežoj hrani – čak i bez odlaska u kupovinu. To olakšava zdrav način života.

Dovoljno prostora za sve vaše namirnice. Kao i za svaki vitamin.

U frižideru nikada ne možete imati previše sveže hrane. Bilo da vam treba puno sastojaka za večeru ili želite da napravite zalihe sveže hrane – ponekad vam jednostavno treba više prostora. Šta god da imate na umu, naši novi frižideri NoFrost u kojima ima više od 550 litara prostora za skladištenje pobrinuće se za to da možete da smestite sve namirnice koje kupitе, kao i mnogo zdrave hrane.

Načinite 10.000 koraka dnevno da biste bili u dobroj formi. Isti rezultat možete postići i ako načinite par koraka do svog frižidera.

Naši frižideri lako idu u korak s vašim zdravim načinom života, jer odeljci frižidera i zamrzivača nude fleksibilne mogućnosti skladištenja za bilo koju vrstu zdrave hrane. Zahvaljujući zasebnim fiokama, uvek imate idealne uslove za održavanje voća, povrća, ribe ili mesa u najsvežijem mogućem stanju. Pored toga, sve fioke i police mogu se ukloniti, što vam pruža fleksibilnost u slučaju da treba da smestite velike šerpe ili posude.

Više mesta za više vitamina: naši posebno široki modeli.

Bez obzira na to da li ste se odlučili za kombinovane frižidere sa zamrzivačem iz asortimana NoFrost širine 60 cm, 70 cm, 75 cm ili 86 cm u ponudi uvek imamo odgovarajuću veličinu za vašu kuhinju i za potrebe vaše porodice.

Asortiman

Uvek prvi izbor. Modeli Serije 8, Serije 6 i Serije 4 širine 70 cm.

Svi modeli frižidera sa zamrzivačem dole iz asortimana NoFrost imaju jednu zajedničku karakteristiku: idealno su mesto za čuvanje hrane kako bi ostala sveža i zdrava. Bez obzira na to da li tražite frižider sa najboljim sistemom za održavanje svežine ili vam je posebno važno da pruža više prostora i fleksibilnosti, možete biti sigurni da ćete pronaći model koji savršeno odgovara vašim potrebama u našem asortimanu NoFrost.

Serie | 8 Serie | 6 Serie | 4
Zapremina 410 – 480 l 384 – 505 l 384 – 505 l
Dimenzije Visina: 193 cm/ 203 cm Visina: 186 cm/ 193 cm/ 203 cm Visina: 186 cm/ 193 cm/ 203 cm
Odeljak zamrzivača dole dole dole
Displej Veliki LCD displej Veliki LCD displej LED displej
Osvetljenje LED spot svetlo i svetlosna traka sa strane LED spot svetlo i svetlosna traka sa strane LED gornje svetlo
Sistem za održavanje svežine
VitaFresh pro:
- precizna podešavanja temperature
  između -1 °C i +3 °C
- fioka za povrće/voće:
  3 podešavanja vlažnosti
- fioka za ribu/meso: jedna velika
  fioka sa suvom zonom

VitaFresh plus:
- optimalna podešavanja temperature
  na oko 0 °C
- fioka za povrće/voće:
  2 podešavanja vlažnosti
- fioka za ribu/meso: dve koje se mogu izvaditi
  fioke sa sistemom TabletChiller

VitaFresh:
- optimalna podešavanja temperature
  na oko 0 °C
- fioka za povrće/voće:
  2 podešavanja vlažnosti
- fioka za ribu/meso: dve koje se mogu izvaditi
  fioke sa sistemom FlexChiller
Frižideri NoFrost iz Serije 8 Frižideri NoFrost iz Serije 6 Frižideri NoFrost iz Serije 4

Dobri za vitamine. Još bolji za vaše zdravlje.

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Saznajte više informacija o frižiderima iz Serije 8

Zdrav život dolazi iznutra. Jednostavno otvorite vrata.

Kombinovani frižideri sa zamrzivačem iz Serije 6 pružaju sve što vam je potrebno za zdrav život. Osim što nude mnogo prostora za razne sveže namirnice, napitke pa čak i za velike šerpe i posude, odlikuju se i tehnologijom za optimalno čuvanje svih namirnica. Sastav za održavanje svežine VitaFresh plus garantuje konstantno idealne uslove skladištenja tako da riba, meso, voće i povrće ostaje sveže duplo duže. Zbog toga naši kombinovani frižideri sa zamrzivačem iz Serije 6 nisu optimalni samo za vaše namirnice. Optimalni su i za vas.

Saznajte više informacija o frižiderima iz Serije 6

Tamo gde apsolutno sve namirnice ostaju sveže duže – od A kao ananas do Š kao šargarepa.

Naši frižideri iz Serije 4 sa sistemom za održavanje svežine VitaFresh i velikim prostorom za skladištenje garantuju idealne uslove skladištenja svežih i zamrznutih namirnica i napitaka. Možete biti sigurni da će svežina hrane biti duže zadržana, omogućavajući vam da uživate u raznovrsnoj i zdravoj ishrani.

Saznajte više informacija o frižiderima iz Serije 4

Bez obzira na to koliko namirnica kupite, ono što ćete u svom frižideru uvek imati na raspolaganju jeste mnogo prostora.

Frižideri iz Serije 6 sledeći su veliki hit. Oni nude 559 litara prostora za skladištenje pa samim tim i dosta prostora za sveže namirnice, napitke pa čak i za velike šerpe i posude. Pored toga, VitaFresh plus sistem za održavanje svežine garantuje optimalne uslove skladištenja. On omogućava da vaše namirnice ostanu sveže mnogo duže. Sada treba da razmišljate samo o tome šta želite da kupite, a ne koliko: sve ćete namirnice lako smestiti.

Saznajte više informacija o frižiderima iz Serije 6

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!