Bez kabla. Bez ograničenja.

Test the best – 100 dana probe na akumulatorske štapne usisivače. Ponuda važi od 15.3. do 15.5.2019. godine.

Test the best

100 dana probe na akumulatorske štapne usisivače

Ponuda važi od 15.3.2019. do 15.5.2019. godine i uključuje sve Bosch akumulatorske štapne usisivače.

Unlimited – štapni akumulatorski usisivač

Ako želite da vaš dom bude čist u svakom trenutku, potreban vam je uređaj koji je uvek pri ruci kad god vam je potreban. Unlimited štapni akumulatorski usisivač omogućava vremenski neograničen rad*, zahvaljujući zamenjivim baterijama i brzom punjaču. Jedna baterija se može puniti dok se druga baterija koristi, tako da je uređaj uvek spreman za upotrebu i nikada ne može ostati bez napajanja.

Na proizvode u promociji

Unlimited – višenamenski štapni usisivač

Bosch Power for ALL sistem.

Većina vaših uređaja ima različite vrste baterija, što može biti nepraktično. Međutim, sistem Power for ALL lako rešava ovaj problem, njemu je potreban samo jedan set baterija, koji je takođe deo bežičnog sistema alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti kompanije Bosch.

Bežični sistem alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti.

Set baterija je takođe deo bežičnog sistema alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti.

Bežični sistem alata za domaćinstvo i baštu od 18 volti

Čišćenje na svim nivoima.

Više vam nisu potrebni različiti uređaji za čišćenje različitih delova vešeg doma – konačno. Sada možete efikasno čistiti na svim nivoima. Unlimited štapni akumulatorski usisivač poseduje koristan dodatni pribor koji vam omogućava da očistite sve vrste podova, kao što su pločice ili tvrdi podovi, kao i sve vrste površina, kao što su tepisi, stolovi, tapacirung, čak i plafon. Takođe je savršen za usisavanje automobila.

Intenzivne performanse čišćenja.

Četka All Floor HighPower i DigitalSpin Motor omogućavaju vam da čistite sve vrste podova.

DigitalSpin Motor

DigitalSpin Motor.

Unlimited štapni akumulatorski usisivač takođe sadrži najsavremeniju tehnologiju motora: DigitalSpin Motor sa dugim radnim vekom. Njegove savršeno kalibrisane aerodinamične lopatice okreću se brže od motora formule 1. Motor je kompaktan, lagan i pruža visoke performanse.

Superioran dizajn.

Višenamenski štapni usisivač izvanrednog dizajna. Unlimited usisivač zadovoljava potrebe zahvaljujući modernom obliku i visokom kvalitetu odabranih materijala. Zajedno sa praktičnim zidnim nosačem, predstavlja savršen pribor u svakom domu.

Superioran dizajn

Potpuno bezbrižno.

Zahvaljujući sistemu RotationClean i dugotrajnom filteru u kaseti sa membranom Pure Air, filter se može higijenski očistiti, a izduvni vazduh čistiji je od vazduha u prostoriji

Dodatni pribor za upotrebu na bilo kom mestu.

Jedan uređaj za čišćenje vašeg doma na svim nivoima. Unlimited štapni akumulatorski usisivač poseduje dodatni pribor koji vam omogućava da očistite sve vrste podova, kao što su pločice, parket i tepih, kao i druge površine, poput stolova, tapacirunga, čak i plafona. Takođe je savršen za usisavanje automobila.

Dodatni pribor za upotrebu na bilo kom mestu

Pregled Unlimited asortimana

Unlimited I Premium Unlimited I Standard
Unlimited | Premium
Unlimited | Standard
Sistem Power for ALL
Boja bela crna
Uvek spreman za čišćenje zahvaljujući zamenjivim setovima baterijama i brzom punjaču
Dugotrajan rad. Zamenjivi setovi baterija
Čišćenje na svim nivoima
Četka HighPower za sve podove
Sistem Rotation Clean
Garancija

Garancija za bateriju.

Kao i svaka druga litijum-jonska baterija, baterija Power for ALL podleže prirodnom habanju. Stoga se kapacitet baterije i trajanje rada između punjenja vremenom skraćuje. To je prirodan proces starenja, a ne posledica greške u materijalu/proizvodnji ili kvar proizvoda.

* Trajanje rada je neograničeno uz isporučeni Bosch brzi punjač, dve 3.0 Ah Bosch Power for ALL baterije pri radu u uobičajenom režimu, jer se jedna baterija može puniti dok se druga koristi.