SilentMixx Power-Mixer

Najtiši moćni blender kompanije Bosch!

Ukusni gusti napici, slasne supe i osvežavajući lomljeni led. Bosch SilentMixx može da pripremi bilo šta od toga, pri čemu ćete ga jedva čuti.

Na pregled proizvoda

Izuzetno tih, izuzetno svestran.

Razni automatizovani programi za široku paletu obroka i napitaka, sečivo Easy KlickKnife za lako čišćenje i dizajn koji omogućava smanjenje buke radi tihog rada. Moćni blender SilentMixx nudi sve to, pri čemu ne proizvodi skoro nikakvu buku.

Manje buke, bolje performanse.

Manje buke, bolje performanse.

Takođe, zahvaljujući posebnoj staklenoj posudi, ovaj Bosch multifunkcionalni blender muti i pasira sve vrste sastojaka skoro nečujno. Čak i kada je reč o većim količinama ili o tvrdom povrću i voću. Suvišno je spomenuti njegove prednosti po pitanju efikasnosti i snage.

Izuzetno lako čišćenje blendera

Ne samo da sečivo Easy KlickKnife precizno seče, već je i veoma jednostavno za vađenje iz blendera i čišćenje.

Za tople i hladne sastojke

Za tople i hladne sastojke

Staklena ThermoSafe posuda blendera SilentMixx pogodna je za obradu toplih i hladnih namirnica i napitaka. Pored toga, može se lako oprati u mašini za pranje sudova.

Automatski programi

Automatski programi

Gusti napici, drobljeni led, iseckani sastojci svih vrsta – zahvaljujući tri individualna automatska programa, uvek ćete dobiti željene rezultate jednim pritiskom na dugme.

Dodatni pribor

Blender SilentMixx poseduje tri automatska programa, kao i praktičan i višenamenski dodatni pribor: filter za guste napitke za ukusne guste napitke bez semenki i poseban sekač za obradu crnog luka, bilja i začina.

Recepti za ukusne guste napitke

Recepti za ukusne guste napitke

Gusti napitak od bobičastog voća i nane

Ostavite mešavinu bobičastog voća da se otopi, a zatim je stavite u blender. Dodajte komade oljuštenog kivija i jabuka. Operite nanu i dodajte je u blender. Mutite dok sastojci ne postanu kremasti, supajte napitak u čaše i uživajte.

Recepti za ukusne guste napitke

Recepti za ukusne guste napitke

Gusti napitak od svežeg voća i đumbira

Dobro operite matovilac. Isecite krušku, bananu i marakuju na četvrtine i stavite ih u blender. Oljuštite svež đumbir, dodajte ga u blender i mutite sve sastojke dok ne postanu kremasti. Ovaj gusti napitak nije samo ukusan, već je i izuzetno zdrav.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!