MaxoMixx štapni mikser

Pun pogodak za svakog ozbiljnog kuvara.

Motor novog MaxoMixx štapnog miksera od 800 vati isporučuje snagu koja vam je potrebna za profesionalne rezultate jednim pritiskom na dugme.

Na pregled proizvoda

Pomoću MaxoMixx štapnog miksera, svoje kulinarske kreacije podići ćete na viši nivo.

MaxoMixx štapni mikser vrhunskog kvaliteta pored toga što vam omogućava da poslužite savršena jela; svojim kućištem od vrhunskog nerđajućeg čelika i nastavkom za mešanje napravljenim od istog materijala, on privlači pažnju i svojim atraktivnim izgledom.

Snažan motor za savršene rezultate.

Snažan motor za savršene rezultate.

Veliki izbor dodatnog pribora – uključujući i višenamenski dodatni pribor sa različitim diskovima i alatima – transformiše MaxoMixx štapni mikser u mali kuhinjski aparat. Dodatni pribor se jednostavno i brzo može pričvrstiti zahvaljujući novom patentiranom mehanizmu za pričvršćivanje.

Otkrijte komplet raznovrsnog dodatnog pribora za profesionalce.

Uživajte u savršeno umešenim testima zahvaljujući snažnom motoru od 1500 W i inteligentnom senzoru Smart dough. Brzina mešanja konstantno je visoka, zahvaljujući čemu se čak i velike količine teških testa brzo pripremaju.

Ukus u drugom obliku.

Ukus u drugom obliku.

Novi nastavak za sečenje na kockice na MaxoMixx štapnom mikseru omogućava savršeno sečenje voća i povrća na kockice. Dva specijalna sečiva lako seku voće i povrće uvek na identične kockice širine 9 ili 13 mm.

Snažan – od glave do pete.

Snažan – od glave do pete.

Kvalitetno kućište i nastavak za mešanje od nerđajućeg čelika omogućavaju vam direktan rad u vrućim posudama. Snažan nastavak za mešanje jednostavan je za čišćenje – može da se pere u mašini za pranje sudova. Pored toga, nerđajući čelik ne utiče na ukus hrane koju pripremate i garantuje da je aparat higijenski čist. On ne gubi boju, tako da će celog radnog veka izgledati dobro.

Savršena udobnost u vašoj ruci.

Savršena udobnost u vašoj ruci.

Meka drška koja ne klizi i ergonomski dizajn obezbeđuju udobnost i sigurnost. Velika, lako dostupna dugmad i rotacioni kontrolni točkić na gornjoj strani glave miksera omogućavaju vam efikasan i intuitivan rad. Fleksibilan spiralni kabl pruža vam dodatnu slobodu.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!