OBOŽAVAMO da kuvamo i pečemo. Takođe volimo da provodimo vreme u kuhinji. Međutim, s vremena na vreme, svakome od nas dešavaju se greške. Uveravamo vas da se većina grešaka koje pravimo može lako izbeći. Da bi vam svi recepti savršeno uspeli. Kako bi vam kreativnost u kuhinji uvek bila zabavna.

Pečeni stejk na drvenoj dasci sa začinskim biljem i nožem.

Budite strpljivi

Ostavite meso da odstoji pre i posle pečenja.

Prženo jaje na tanjiru sa posutim začinima i biljem na drvenoj površini.

Sunčana strana

Svi znamo da je estetski utisak bitan. Ako pržite jaje na prevelikoj temperaturi, površina će mu popucati. Izaberite srednju temperaturu i jaje će izgledati savršeno.

Bela krpa prekriva poluisečeni limun na drvenoj površini.

Omogućite testu da naraste

Nemojte nikada da koristite vruću vodu kada pečete testo s kvascem, u suprotnom kvasac će biti uništen i testo neće narasti. Mlaka voda je dovoljna.

Staklena teglа čokoladnog namaza sa četkom, na beloj drvenoj površini.

Polako

Ko ne voli čokoladnu tortu? Naravno, za ukusnu čokoladnu tortu potrebna vam je savršeno otopljena čokolada. Polako zagrevajte čokoladu, u suprotnom će imati grudvice.

Tanjir sa pečenim kruškama, mrvicama sira i zelenom salvetom na beloj drvenoj površini.

Sve se računa, koliko god da je malo

Da bi sastojci bili hrskavi, koristite tiganj koji je dovoljno veliki. Ako stavite previše sastojaka u tiganj, postaće mekani.

Tanjir sa rendanim žutim sirom i rende na beloj drvenoj površini.

Pasiranje

Ako želite da vam pire krompir bude vazdušast, pasirajte krompir ručno. Ako ga pasirate mikserom ili blenderom, postaće žilav i lepljiv.

Tanjir testenine sa žutim rezancima, crvenom paprikom i začinskim biljem na beloj drvenoj pozadini.

Komfor pre svega

Pobrinite se da za špagete ima dovoljno mesta u šerpi. U suprotnom, špagete će se zalepiti. Za najbolje rezultate koristite posebnu šerpu za špagete sa cedilicom.

Tri tamno smeđe pečurke na svetloj drvenoj površini.

Savršena kupola

Testo obavezno umesite temeljno, u suprotnom kolači i peciva neće narasti. Brašno više ne treba da bude vidljivo, a testo treba da bude ujednačene teksture i boje.

Kockice putera na pek papiru na drvenoj površini.

Ledeno kao led

Ako koristite veoma hladan maslac, dobićete najbolje i najbrže rezultate. Hladan maslac učiniće da testo bude veoma hrskavo, a dok ga jedete, izmrviće se u bezbroj sićušnih, ukusnih mrvica.

Žica za mućenje na svetloj drvenoj pozadini.

Slatka pavlaka

Nemojte mutiti slatku pavlaku previše dugo, u suprotnom će postati maslac.

Bela ikona osobe sa plus znakom, označava dodavanje korisnika ili kontakta.
MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Stilizovan natpis "help" u modernom fontu, sa jednostavnim i čistim dizajnom.
Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Bela ikona štita sa emblemom i tekstom "Osiguraj svoju budućnost" ispod, na crnoj pozadini.
Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Bela ikona lokacije na tamnoj pozadini, označava geografsku tačku ili adresu.
Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!