CleverMixx ručni mikser

CleverMixx Fun: ručni mikser privlačnih boja.

Ovaj moderan ručni mikser uneće glamur u vašu kuhinju. Dostupan u više boja, novi mikser CleverMixx dovodi faktor zabave do vrhunca, a zahvaljujući snažnom, ali tihom motoru, pruža savršene rezultate. Naravno, njegov dodatni pribor može se prati u mašini za pranje sudova.

Pogledajte sve ručne miksere CleverMixx
Mnogo snage za savršene rezultate

Mnogo snage za savršene rezultate.

Zahvaljujući tihom, ali snažnom motoru od 375 W, testo će biti glatko, a šlag lagan i prozračan. Među četiri brzine sigurno ćete pronaći pravu za svaki zadatak. Što god mešate, mesite ili mutite, ovaj novi ručni mikser lako ćete držati zahvaljujući ergonomskom kućištu izrađenom od plastike otporne na udarce pa se možete opustiti i uživati. Počnite odmah i unesite malo boje u svoj lični stil kuvanja sa našim receptom za šarene kuglice na štapiću.

Kuglice na štapiću na lak način.

Kuglice na štapiću na lak način.

Jednostavno, nikad nam ih nije dosta: moderne kuglice na štapiću osvajaju i srca i kuhinje. Za rođendansko posluženje ili specijalnu zabavu, ovi kolačići su savršeni za svaku priliku. I vi možete obradovati svoje najmilije ovim šarenim kuglicama na štapiću.

Sijaju u svakoj kuhinji - elegantan dizajn sa modernim metalnim prednjim kućištem.

Sijaju u svakoj kuhinji - elegantan dizajn sa modernim metalnim prednjim kućištem.

Tihi, a snažni motor snage 400 W bez ikakvih poteškoća muti šlag i mesi testo do savršenstva. Meko biskvitno testo ispunjeno laganom i voćnom sredinom, domaći hleb od kiselog testa i bavarski krem lako možete napraviti zahvaljujući ovim elegantnim ručnim mikserima.

Na listu aparata

Obojite svoju kuhinju.

Obojite svoju kuhinju.

Štapni mikseri CleverMixx savršeno dopunjuju ručne miksere CleverMixx. Pripremite umake, pesto ili preliv za salatu za tren oka.

Pogledajte sve štapne miksere CleverMixx

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!