Athlet štapni usisivač

Neverovatno snažne performanse čišćenja i mogućnost dugotrajnog rada – i sve to bez kabla.

Akumulatorski usisivač Athlet. Veoma fleksibilan i pogodan za korišćenje.

Pregled proizvoda
Listajte nadole

Nema kabla, nema ograničenja.

Usisivač Athlet Ultimate dopire do najudaljenijih mesta, a tehnologija rada bez kabla omgućava detaljno čišćenje čak i nepristupačnih mesta na kojima nema utičnica. Fleksibilnost i mala težina Athlet usisivača čini usisavanje neverovatno jednostavnim. Akumulatorski usisivač možete postaviti uspravno na bilo kom mestu u kući.

Usisava celu kuću.

Usisivač Athlet Ultimate usisava podjednako snažno kao i klasičan usisivač*, dok pruža veću fleksibilnost. Pored toga, zahvaljujući Bosch litijum jonskoj tehnologiji usisivač može da radi i do 75 minuta. Usisivač Athlet Ultimate uvek je spreman za upotrebu, zahvaljujući brzom punjenju baterije.

* Usisavanje prljavštine (prašina na tepihu i tvrdom podu sa pukotinama, usisavanje vlakana na tepihu) u poređenju sa usisivačem sa kablom kompanije Bosch (BGL3A315). Testirano u skladu sa standardom EN 60312.

Tehnologija SmartSensor Control: snažne performanse u svako doba.

Štapni usisivač Athlet Ultimate poseduje senzor koji stalno prati da li usisivač radi na optimalnom nivou. LED ekran prikazuje kada filter treba da bude očišćen.

Okrenite, dodirnite i očistite.

Funkcija RotationClean omogućava vam da jednim pokretom veoma jednostavno i temeljno očistite filter. Jednostavno izvadite posudu za prašinu iz usisivača i okrenite crveno dugme. Prašina i prljavština biće uvučene u posudu za prašinu, koju zatim možete lako i higijenski da ispraznite. Napredna tehnologija filtera obezbeđuje da izduvni vazduh akumulatorskog usisivača bude čistiju nego vazduh u sobi. Usisivač Athlet Ultimate postiže filtraciju 99,9% vazduha.

Izuzetne performanse čišćenja svih vrsta podova.

Inovativna AllFloor HighPover papučica – koja ima svoj ugrađen motor – u kombinaciji sa moćnim HiSpin motorom, temeljno čisti sve tipove poda, uključujući parket, tepih i pločice. Četka velikog prečnika i velike brzine od 5.000 o/min na tepihu omogućava da temeljno uklonite prljavštinu i prašinu. Sistem EasyClean odlučujući je faktor za veoma jednostavno čišćenje usisivača. Četku možete skinuti pokretom jedne ruke, a njen dizajn vam omogućava njeno veoma jednostavno čišćenje.

Praktičan, profesionalan dodatni pribor za fleksibilno usisavanje.
Praktičan, profesionalan dodatni pribor za fleksibilno usisavanje.
Praktičan, profesionalan dodatni pribor za fleksibilno usisavanje.

Praktičan, profesionalan dodatni pribor za fleksibilno usisavanje.

Pet laganih delova dodatnog pribora omogućavaju jednostavno usisavanje nepristupačnih uglova, delova fioka, uskih prolaza, čak i unutrašnjosti vašeg automobila. Praktičan kaiš za nošenje preko ramena, spojiva ručica i fleksibilno crevo za usisavanje omogućavaju vam slobodno kretanje prilikom čišćenja. Veoma široka XXL papučica za tapacirung i papučica za teško dostupna mesta omogućavaju jednostavno čišćenje tapaciranog nameštaja i teško dostupnih mesta.

Na stranicu sa dodatnim priborom

Athlet usisivač za sve situacije.

Vaš usisivač treba da bude u stanju da savlada svaki izazov. Bez obzira da li vam je poteban višenamenski usisivač, snažan usisivač za usisavanje životinjskih dlaka ili usisivač sa unapređenom baterijom – Bosch vam nudi model usisivača koji je sve to.

Athlet 25,2 V

Višenamenski usisivač pogodan za sve izazove na bilo kojim površinama u domaćinstvima srednje veličine.

Saznajte više

Zoo'o ProAnimal 25,2 V

Idealan za uklanjanje životinjskih dlaka – čak i kada imate više kućnih ljubimaca. Izuzetno temeljan.

Saznajte više

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom