ActiveOxygen mašine za pranje veša

Nežno i higijenski čisto, čak i na 20 °C.

Vaša omiljena odeća omiljena je i vašem psu? Nema problema, uz pomoć Bosch funkcije ActiveOxygen na 20 °C odeća nikada nije bila tako higijenski čista. Naše nove mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 sa funkcijom ActiveOxygen peru higijenski čisto na niskim temperaturama i vode računa o vašoj omiljenoj odeći.

Idi na proizvode
Higijenski rezultati pranja uz pomoć tehnologije ActiveOxygen u Bosch mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Savršeno čisto. Čak i na niskim temperaturama.

Bilo da je u pitanju svilena bluza, dečja pižama ili osetljiv donji veš: sva vaša odeća zahteva posebnu negu kako biste mogli dugo da uživate u njoj. Zbog toga smo razvili funkciju ActiveOxygen. Naše mašine za pranje veša iz Serije 6 i 8 sa funkcijom ActiveOxygen ne samo da vašu odeću peru nežno već i higijenski čisto, čak i na 20 °C – tako da ne treba da brinete ako vaš pas voli vašu omiljenu odeću isto koliko i vi.

Idi na proizvode

Nežno i higijensko pranje veša jednostavnim dodirom dugmeta sa Bosch tehnologijom ActiveOxygen u mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Nežno i higijensko pranje veša jednostavnim dodirom dugmeta.

Od sada i vaš osetljiv veš može dostići higijensku čistoću: Bosch tehnologija ActiveOxygen u mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8 ukloniće do 99,99%** bakterija i mikroba – čak i na temperaturi od 20 °C. Jednostavnim dodirom dugmeta, bez hemijskih dodataka. Inovativna tehnologija ActiveOxygen potvrđena od strane WFK instituta tretira veš na početku ciklusa i još jednom pre završnog ispiranja. Dodavanje ove opcije programu pranja eliminisaće do 99,99%** bilo kojih postojećih bakterija – a traje samo 30 minuta duže od redovnog programa pranja. Radi u kombinaciji sa skoro svim programima pranja na niskim temperaturama.

Idi na proizvode

Pogledajte kako funkcioniše Bosch ActiveOxygen tehnologija.

Nežna nega odeće uz pomoć Bosch mašina za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Ponekad vaš veš treba samo malo osvežiti.

Odeći koja je čista, ali je izgubila prijatan miris, na primer nakon odlaska u restoran, miris može potpuno biti vraćen nakon 45 minuta zahvaljujući programu Refresh ActiveOxygen. Pogodan je čak i za pranje veoma osetljivih tkanina koje ne treba prati u mašini. Program Refresh ActiveOxygen štedi vaše vreme i novac za hemijsko čišćenje dok štiti vlakna tkanina.

Idi na proizvode

VarioDrum u Bosch mašinama za pranje veša iz Serija 6 i 8.

Okretanje bubnja koje jedva možete čuti. Ali možete osetiti razliku.

Zahvaljujući bubnju VarioDrum i sistemu EcoSilence, nove Bosch mašine za pranje veša nisu samo blage prema vašem vešu – one su takođe blage prema vašim ušima. To znači da bez ikakvog oklevanja možete uključiti mašinu za pranje veša čak i noću. Pored toga, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, bubanj se okreće tako da se tkanine ne oštećuju. To znači da ćete veoma dugo moći da uživate u svojoj omiljenoj odeći. Pritom, rad mašine neće nikoga ometati!

Idi na proizvode

Zadovoljni kupci svih naših mašina za pranje veša naša su najbolja preporuka.

Fenomenalan aparat

Kupila sam mašinu za sudove prošle nedelje.Po prvi put imam masinu za pranje sudova,bože nisam verovala ženama koliko znači ova stvar u kući.Imam sad više vremena za svoji šestoro članu porodicu.Dok masina pere ja se družim sa svoje četvoro dečice

Kraljica kuhinje!

Najznačajniji poklon od supruga. Insistirala sam da bude Bosch. Jedini proizvođač u čiji kvalitet danas verujem. Prvih meseci sam joj se s poštovanjem obraćala dok sam je uključivala, a sada se već evo tri već godine normalno ponašam tj. ćutke ređam posuđe i uključujem, iako radost zbog nje nikad nije splasla. Koliko je tek volim kada su rođendani! Lagan i prijatan zvuk koji prati njen rad je za moju nesanicu lek. Nekom će zazvučati preterano, ali zaista meni uz nju, kada legnem i čujem kako iz kuhinje radi, dnevna napetost nestaje. Za čistu kuhinju i dobar san!

Izuzetno tiha

Odlican odnos cene i kvaliteta. Zaista sam zadovoljan! Lp, Dj

SAVRSEN IZBOR! estetika, funkcija, ekonomicnost...

Na preporuku kcerke kupila sam ovu savrsenu masinu. I zaista je ispunila sva moja ocekivanja. Funkcionalna, ekonomicna,i lepa naravno! Savrseno se uklopila u moju kuhinju.

Najbolja kucna pomocnica!!!

Kupili smo Bosch masinu za sudove pre 4 meseca i jako smo zadovoljni. Posudje posle pranja izgleda bolje nego novo! Svima preporucujem ovu masinu jer boljeg pomocnika u kuhinji nece naci!

Prosto nečujna!

Pre tri godine smo se uselili u kuću i kupili smo Bosch ugradnu rernu, Bosch indukcionu ugradnu ploču, Bosch aspirator i prezadovoljni smo dizajnom i kvalitetom. Mašinu za suđe smo u tom trenutku imali, ali nije bila Bosch. Odlučili smo da zamenimo i nju, jer je bila dosta bučna. Dobili smo preporuku za ovaj model i zaista nismo pogrešili. Kuhinja nam je povezana sa trpezarijom i dnevnom sobom i smetao nam je bučan rad mašine dok pere suđe, a naročito dug i jak alarm kada završi rad, koji nam je redovno budio bebu u susednoj sobi. Sada sa Bosch mašinom, em je ne čujemo dok radi, em nema alarma kada završi, jednostavno se sama automatski isključi i ne razmišljaš o njoj. Sve preporuke!

Pregled cenovnih klasa

Mašina za pranje veša iz Serije 8 > WAW28740EU Mašina za pranje veša iz Serije 6 > WAT28761BY
Funkcija ActiveOxygen
VarioDrum
EcoSilence Drive
Tiho pranje (pranje/centrifuga) 48/72 db 48/73 db
Kapacitet 9 kg 9 kg
Energetska efikasnost A+++ -30%
Ciklusi centrifuge Do 1600 o/min Do 1400 o/min
Upravljanje Pregledan LED displej Displej za direktan izbor

Da li ste zainteresovani za novu Bosch mašinu za pranje veša iz asortimana ActiveOxygen? Ovde pronađite najbližu prodavnicu.

Da bismo pronašli vama najbližu prodavnicu potreban nam je samo vaš poštanski broj. Prodavci će moći da vas upute u proizvode iz asortimana ActiveOxygen i njihove funkcije kako biste pronašlji Bosch mašinu za pranje veša iz Serije 6 ili 8 koja odgovara vašim potrebama.

Učitavanje mape

** Do 99,99% smanjenja E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, bakteriofaga MS2 sa "Mix 20 °C" programom za pranje sa preporučenom dozom uobičajenog tečnog deterdženta i količinom veša od 4 kg – ispitivanje MB8626/16 od 19. avgusta 2016. koje je sproveo wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH za kompaniju BSH Hausgeräte GmbH.

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!