ActiveOxygen mašine za pranje veša

Nežno i higijenski čisto, čak i na 20 °C.

Vaša omiljena odeća omiljena je i vašem psu? Nema problema, uz pomoć Bosch funkcije ActiveOxygen na 20 °C odeća nikada nije bila tako higijenski čista. Naše nove mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 sa funkcijom ActiveOxygen peru higijenski čisto na niskim temperaturama i vode računa o vašoj omiljenoj odeći.

Idi na proizvode
Higijenski rezultati pranja uz pomoć tehnologije ActiveOxygen u Bosch mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Savršeno čisto. Čak i na niskim temperaturama.

Bilo da je u pitanju svilena bluza, dečja pižama ili osetljiv donji veš: sva vaša odeća zahteva posebnu negu kako biste mogli dugo da uživate u njoj. Zbog toga smo razvili funkciju ActiveOxygen. Naše mašine za pranje veša iz Serije 6 i 8 sa funkcijom ActiveOxygen ne samo da vašu odeću peru nežno već i higijenski čisto, čak i na 20 °C – tako da ne treba da brinete ako vaš pas voli vašu omiljenu odeću isto koliko i vi.

Idi na proizvode

Nežno i higijensko pranje veša jednostavnim dodirom dugmeta sa Bosch tehnologijom ActiveOxygen u mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Nežno i higijensko pranje veša jednostavnim dodirom dugmeta.

Od sada i vaš osetljiv veš može dostići higijensku čistoću: Bosch tehnologija ActiveOxygen u mašinama za pranje veša iz Serije 6 i 8 ukloniće do 99,99%** bakterija i mikroba – čak i na temperaturi od 20 °C. Jednostavnim dodirom dugmeta, bez hemijskih dodataka. Inovativna tehnologija ActiveOxygen potvrđena od strane WFK instituta tretira veš na početku ciklusa i još jednom pre završnog ispiranja. Dodavanje ove opcije programu pranja eliminisaće do 99,99%** bilo kojih postojećih bakterija – a traje samo 30 minuta duže od redovnog programa pranja. Radi u kombinaciji sa skoro svim programima pranja na niskim temperaturama.

Idi na proizvode

Pogledajte kako funkcioniše Bosch ActiveOxygen tehnologija.

Nežna nega odeće uz pomoć Bosch mašina za pranje veša iz Serije 6 i 8.

Ponekad vaš veš treba samo malo osvežiti.

Odeći koja je čista, ali je izgubila prijatan miris, na primer nakon odlaska u restoran, miris može potpuno biti vraćen nakon 45 minuta zahvaljujući programu Refresh ActiveOxygen. Pogodan je čak i za pranje veoma osetljivih tkanina koje ne treba prati u mašini. Program Refresh ActiveOxygen štedi vaše vreme i novac za hemijsko čišćenje dok štiti vlakna tkanina.

Idi na proizvode

VarioDrum u Bosch mašinama za pranje veša iz Serija 6 i 8.

Okretanje bubnja koje jedva možete čuti. Ali možete osetiti razliku.

Zahvaljujući bubnju VarioDrum i sistemu EcoSilence, nove Bosch mašine za pranje veša nisu samo blage prema vašem vešu – one su takođe blage prema vašim ušima. To znači da bez ikakvog oklevanja možete uključiti mašinu za pranje veša čak i noću. Pored toga, zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, bubanj se okreće tako da se tkanine ne oštećuju. To znači da ćete veoma dugo moći da uživate u svojoj omiljenoj odeći. Pritom, rad mašine neće nikoga ometati!

Idi na proizvode

Zadovoljni kupci svih naših mašina za pranje veša naša su najbolja preporuka.

Sjajni programi i tih rad!

Mašina poseduje odlične osnovne i naročito dodatne programe sa kojima se može oprati posuđe za optimalno vreme. Sjajan je automatski mod, a rezultat su uvek besprekorno čisti sudovi, što nije bio slučaj sa mojim prethodnim mašinama drugih proizvođača. Veoma mi je dobra posebna polica za pranje escajga. Potpuno je nečujna u radu i može se podesiti noćno pranje tokom niže tarife za struju.

Kvalitet prvenstveno

Koristim ovu masinu vec dva meseca i ne postoji ni jedna negativna stavka koju bih navela. Mozete koristiti i krace programe, rezultati su i tada besprekorni. Gotovo necujna u radu, odlicno organizovan prostor unutar masine. Ono sto se meni dopada, a necete naci u specifikacijama je to sto mozete izvuci gornju fioku po potrebi, zatim to sto je jedina stvar kod koje morate voditi racuna u slaganju prljavih sudova ugao postavljanja, da bi dobili suve sudove na kraju, ali police su vec tako namestene da to uopste nije problem, tako da po zavrsetku programa direktno odlazem sudove na svoje mesto iz masine . Takodje poseduje program za dodatno higijensko pranje, sto je savrseno ako imate malu decu. Imam mnogo vise vremena, uvek ispolirane, ciste sudove i urednu kuhinju. Ne dvoumite se, Bosch je najkvalitetniji i nisam se pokajala ni trenutak za ovaj izbor.

Moćna a tiha!!!

Odlično opere posuđe. Čaše se blistaju!

Nečuje se a opere sve

Za mene je glavni benefit to što može dobro da opere izrazito skorelo posuđe. Međutim najbolje rezultate sam postigao u sledećim okolnostima: da je kritično posuđe smešteno u donju policu, potpuno okrenuto na dole, bez ikakvih susednih posuda koje je se sa ovom preklapaju/dodiruju u vertikali (ispod i iznad). Pri tome odabrani program je 70 C, a tableta za pranje je od Bosch preporučenog proizvođača iz njegove najkvalitetnije serije. Moram da priznam, da sam u svim drugačijim okolnostima od gore navedenih, za jako zaprljano posuđe ima lošije rezultate (par puta je posuda izgledala gotovo neoprano) formalno sam se držao uputstva).

Konacno mekane ruke!!!!

Prvo ukljucivanje masine i moje uvo na vratima aparata. Radi li ovo uopste? Pitam muza, pa sina...Cini nam se da se nesto cuje... cekamo.. kad krenuse brojevi da se smanjuju... uh radosti.... radi.... Ujutro, milina... uzmem dzezvu i pristavim kafu... soljice se sjaje.... Posle rucka, ubacim sudove, tableticu i odaberem program... Sad znam - RADI A NE CUJE SE!!! Namazem ruke i bacim se na gledanje filma... Ma milina. Hvala ti BOSKO!!!!

jednostavna

Prakticna masina za sudove, jednostavna. Sudovi su lepo oprani i blistaju, u kombinaciji sa dobrim deterdzentom. Sjaj i deterdzent se jednostavno sipaju.

Pregled cenovnih klasa

Mašina za pranje veša iz Serije 8 > WAW28740EU Mašina za pranje veša iz Serije 6 > WAT28761BY
Funkcija ActiveOxygen
VarioDrum
EcoSilence Drive
Tiho pranje (pranje/centrifuga) 48/72 db 48/73 db
Kapacitet 9 kg 9 kg
Energetska efikasnost A+++ -30%
Ciklusi centrifuge Do 1600 o/min Do 1400 o/min
Upravljanje Pregledan LED displej Displej za direktan izbor

Da li ste zainteresovani za novu Bosch mašinu za pranje veša iz asortimana ActiveOxygen? Ovde pronađite najbližu prodavnicu.

Da bismo pronašli vama najbližu prodavnicu potreban nam je samo vaš poštanski broj. Prodavci će moći da vas upute u proizvode iz asortimana ActiveOxygen i njihove funkcije kako biste pronašlji Bosch mašinu za pranje veša iz Serije 6 ili 8 koja odgovara vašim potrebama.

Učitavanje mape

** Do 99,99% smanjenja E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, bakteriofaga MS2 sa "Mix 20 °C" programom za pranje sa preporučenom dozom uobičajenog tečnog deterdženta i količinom veša od 4 kg – ispitivanje MB8626/16 od 19. avgusta 2016. koje je sproveo wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH za kompaniju BSH Hausgeräte GmbH.

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!