Mašina za pranje veša neprijatno miriše

Šta mogu da učinim ako unutrašnjost moje mašine za pranje veša neprijatno miriše?

Imate li osećaj da unutrašnjiost vaše mašine za pranje veša neprijatno miriše? To se može dogoditi ako veš često perete pri niskim temperaturama sa malom količinom deterdženta. Neprijatni mirisi se tada mogu javiti u mašini ili u vešu. Zato bi trebalo redovno da perete na temperaturi od 60 ºC ili višoj i da koristite tačnu količinu deterdženta, prema uputstvima proizvođača u odnosu na količinu veša.

Pored toga, preporučujemo vam da koristite mašinu za pranje veša koju je testirao Bosch. Takođe proverite odvod vode na mašini za pranje veša. Da li je sve ispravno zategnuto i da li se voda vraća u mašinu? Kada otklonite sve ove moguće uzroke, vaša mašina za pranje veša trebalo bi ponovo da miriše normalno. Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.