Uklanjanje kamenca iz mašine za pranje veša

Da li postoje neka sredstva za čišćenje u domaćinstvu koja mogu da koristim za uklanjanje kamenca iz mašine za pranje veša?

Razmišljate da uklonite kamenac iz svoje mašine za pranje veša upotrebom standardnih proizvoda za čišćenje u domaćinstvu? Savetujemo vam da za uklanjanje kamenca iz mašine za pranje veša ne koristite proizvode za čišćenje u domaćinstvu koji sadrže limunsku kiselinu ili sirće. Ovi proizvodi mogu da nagrizu gumene delove mašine.

Pre svega, vodite računa da koristite dovoljnu količinu deterdženta i redovno uklanjajte kamenac iz svoje mašine sredstvom za čišćenje mašine za pranje veša koje je ispitano od strane kompanije Bosch. Pridržavajte se uputstava proizvođača deterdženta da biste izbegli nepotrebno nagomilavanje kamenca.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.