Staklokeramička ploča: uklanjanje ogrebotina

Uklanjanje ogrebotina sa staklokeramičke ploče – je li to moguće?

Pokušali ste da očistite staklokeramičku ploču abrazivnom stranom univerzalnog sunđera ili, što je još gore, žicom za čišćenje? Zbog toga su se pojavile ružne ogrebotine. Zar ne bi bilo sjajno kada bi one mogle jednostavno i brzo da nestanu, kao da se nisu ni pojavile...? Nažalost, nije moguće ukloniti niti ispolirati ogrebotine na staklokeramičkoj ploči. Zato uvek čistite staklokeramičku ploču na ispravan način i, ako je moguće, sprečite pojavu ogrebotina. Za čišćenje preporučujemo Bosch sredstvo za čišćenje staklokeramičkih i indukcionih ploča. Ono obezbeđuje čistoću staklokeramičke ploče, pri čemu ne dovodi do pojave ogrebotina. Možete ukloniti čak i zagorele ostatke hrane i tvrdokornu prljavštinu za tren oka. Prvo uklonite deblje naslage sa ploče za kuvanje strugačem za staklo. Zatim nanesite sredstvo za čišćenje i ostavite ga da deluje. Obrišite ga mekom krpom i čišćenje vaše staklokeramičke ploče biće gotovo za tren oka i bez ikakvih ogrebotina.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.