Čišćenje mašine za pranje veša

Kako mogu da očistim svoju mašinu za pranje veša proizvodima za čišćenje u domaćinstvu?

Želite li savete za čišćenje mašine za pranje veša što je nežnije moguće, možda proizvodima za čišćenje u domaćinstvu? U osnovi, taj pristup je za svaku pohvalu. Ipak, savetujemo upotrebu sredstva za čišćenje mašine za pranje veša koje preporučuje Bosch. Testirali smo ga u Bosch mašinama za pranje veša i uvereni smo da pruža optimalne rezultate čišćenja.

Ne savetujemo vam da čistite mašinu za pranje veša proizvodima za čišćenje u domaćinstvu. Sredstva za čišćenje koja sadrže kiseline ili sirće mogu da nagrizu gumene delove vašeg uređaja. Prvenstveno se pobrinite da upotrebljavate odgovarajuću količinu deterdženta za pranje. Pročitajte uputstva proizvođača deterdženta. Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.