Popravke mašina za pranje i sušenje veša – šta treba uraditi?

Popravke mašina za pranje i sušenje veša

Popravke mašina za pranje i sušenje veša

Iako vam je dugo verno služila, vašoj mašini za pranje i sušenje veša sada je potrebna popravka. Pre nego što pokušate sami da popravite svoju mašinu za pranje i sušenje veša i počnete da tražite uputstvo za upotrebu, mi ćemo vam dati jedini savet koji vam je potreban.

Današnji uređaji su toliko složeni da, osim ako ne radite u ovoj industriji i niste obučeni za njihovu popravku, trebalo bi da prepustite popravke mašina za pranje i sušenje veša stručnjacima iz Bosch tima korisničke službe. Oni će popraviti vašu mašinu za pranje i sušenje veša za tili čas.

Naši stručnjaci će vam takođe reći da li se isplati da popravljate svoju mašinu za pranje i sušenje veša ili je pametnije kupiti novu. Zato ne morate da se bavite potragom za uputstvom za upotrebu mašine za pranje i sušenje veša i ubrzo ćete moći ponovo da uživate u sveže opranoj odeći.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008 radi popravke vaše mašine za pranje i sušenje veša.

Na kontakt i informacije

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.