Mašina za pranje i sušenje veša ne suši veš

Mašina za pranje i sušenje veša ne suši veš – šta treba uraditi?

Mašina za pranje i sušenje veša ne suši veš – šta treba uraditi?

Da li je vaš veš i dalje vlažan kada ga izvadite iz mašine za pranje i sušenje veša? Da li ga vaša mašina za pranje i sušenje veša ne suši dobro? Ili se ona zagreva, ali ne suši veš? Koliko uopšte mašina za pranje i sušenje veša treba da se zagreje kada pravilno radi? Umesto da se pitate zašto vaša mašina za pranje i sušenje veša ne suši dobro vašu odeću, preporučujemo da pozovete Bosch servisnu službu. Oni će brzo i pouzdano otkriti uzrok problema i pronaći rešenje. Ako su delovi mašine pokvareni i treba ih zameniti, takav tehnički sofisticiran uređaj može da popravi samo stručno lice.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. radi čišćenja kondenzatora u vašoj mašini za pranje i sušenje veša.

PS: ako imate praktično pitanje o svojoj mašini za pranje i sušenje veša, npr. „kako da sušim perjane jakne u mašini za pranje i sušenje veša?“, preporučujemo da pročitate uputstva za održavanje na vašoj odeći. U njima je navedeno da li je odeća pogodna za mašine za pranje/sušenje veša i, ako jeste, na kojoj temperaturi.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.