Kako funkcioniše mašina za pranje i sušenje veša

Kako funkcioniše mašina za pranje i sušenje veša? – dobijte sve odgovore u 30 sekundi

Kako funkcioniše mašina za pranje i sušenje veša? – Dobijte sve odgovore u 30 sekundi.

Vaša mašina za pranje i sušenje veša pravi je profesionalac kada je reč o nezi veša u vašem domaćinstvu. Ona štedi prostor i obavlja dva posla istovremeno: pranje i sušenje. Možda se pitate kako u tome uspeva. Kako funkcioniše mašina za pranje i sušenje veša? Mašina za pranje i sušenje veša najbolje radi kada je ne napunite previše. Mokar veš zauzima manju zapreminu od suvog. Ako sušite veš u mašini za pranje i sušenje veša, ostavite dovoljno prostora da veš može da se „raširi“. Senzori unutar mašine za pranje i sušenje veša mere vlagu i temperaturu i obezbeđuju da vaš veš bude savršeno osušen. Jednostavno!

Šta bi trebalo da uradite ako iznenada primetite da je mašina za pranje i sušenje veša prestala da radi ili više ne radi ispravno? Jednostavno: ako vaša mašina za pranje i sušenje veša prestane da radi, prvi (i najčešće najefikasniji) korak jeste da pročitate šta treba da uradite u uputstvu za upotrebu uređaja. Ovde ćete obično pronaći vrlo jasne opise niza poruka o greškama i prateće opcije za rešavanje problema. Međutim, ako vaša mašina za pranje i sušenje veša i dalje ne radi, jedino što možete da uradite jeste da se obratite Bosch servisnoj službi.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. radi popravke vaše mašine za pranje i sušenje veša.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.