Čišćenje mašine za pranje i sušenje veša

Kako da čistite svoju mašinu za pranje i sušenje veša

Kako da čistite svoju mašinu za pranje i sušenje veša

Želite li da održavate svoju mašinu u funkcionalnom stanju i pitate se kako da je očistite? Kada je reč o čišćenju vaše mašine za pranje i sušenje veša, trebalo bi da obratite pažnju na nekoliko delova.

Molimo vas da čistite filter za prašinu nakon svake upotrebe. Jednostavno ga izvadite iz mašine i uklonite prašinu (npr. tako što ćete ga isprati i ostaviti da se suši). Nakon toga, možete ga vratiti u mašinu (pogledajte video zapis).

Takođe možete sami lako očistiti kutiju kondenzatora u mašini za pranje i sušenje veša. Pažljivo je izvadite iz uređaja. Postarajte se da se topla voda ne prospe iz nje i pažljivo prosipajte vodu u umivaonik. Nemojte ponovo koristiti istu vodu jer sadrži previše hemikalija. Vaša mašina za pranje i sušenje veša sada je očišćena.

Takođe možete da pogledate video zapis o čišćenju mašine za pranje i sušenje veša ovde.

Kao što vidite, čišćenje vaše mašine za pranje i sušenje veša ne mora da bude komplikovano. Međutim, čišćenje kondenzatora u mašini za pranje i sušenje veša trebalo bi da prepustite stručnjacima u Bosch kućnim aparatima.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h ili jednostavno popunite online formular radi čišćenja kondenzatora u vašoj mašini za pranje i sušenje veša.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.