Čišćenje usisivača

Čišćenje usisivača – svakog pojedinačnog dela, tako da bude spreman za rad

Želite da očistite svoj usisivač? Bez obzira na to da li želite da očistite filter usisavača, crevo, cev ili bilo koji drugi deo, pročitajte naše savete za čišćenje usisavača:

Čišćenje četki ili cevi usisavača vrlo je jednostavno. Odvojite ih, proverite da se nije nešto zaglavilo u njima, uklonite nakupljenu prašinu sa četke i operite je pod mlazom tople vode bez upotrebe deterdženta, a zatim je ostavite da se osuši na vazduhu.

Na sličan način možete očistiti i filter usisivača. Ako je periv, možete ga očistiti samo vodom bez upotrebe deterdženta. Ostavite ga da se suši na vazduhu 24 sata.

U principu, na identičan način možete očistiti i crevo usisivača. Ako mislite da se nešto zaglavilo u crevu usisavača, u njega možete pažljivo gurnuti dršku metle ili drugi dugačak predmet da biste pokušali da uklonite zaglavljeni predmet.

Za čišćenje usisavača sa posudom uklonite posudu za prašinu iz uređaja, ispraznite je, operite je pod mlazom tople vode i ostavite je da se u potpunosti osuši. Ni u kom slučaju ne smete vratiti posudu u uređaj dok je još mokra. Mora biti potpuno suva. Isti postupak se primenjuje i za čišćenje filtera u usisivačima sa posudom. Izvadite ga iz usisavača prema uputstvima u korisničkom priručniku i očistite ga samo vodom. Takođe ga morate ostaviti da se suši na sobnoj temperaturi najmanje 24 sata.

Čišćenje motora usisavača trebalo bi da prepustite Bosch centralnom servisu. U okviru garantnog roka u trajanju od 24 meseca, ova usluga je besplatna. Po isteku tog roka, primenjuju se fiksne cene.

Ako želite da motor vašeg usisivača bude očišćen, nazovite nas na 011 35 37 008 .

Ako imate još pitanja o čišćenju usisivača, pozovite našu servisnu službu za više informacija. Možete nas kontaktirati na broj telefona našeg servisa 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam pomoći.

Služba za popravke

Stupite u kontakt

Telefonom ili putem e-pošte 24/7.

011 35 37 008

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.