Čišćenje staklokeramičkih ploča

Čišćenje staklokeramičkih ploča – evo uputstva.

Čišćenje staklokeramičkih ploča može biti veoma lako ako znate prave trikove. Pritom ne mislimo na bilo koje sredstvo za čišćenje u domaćinstvu. Ona su obično previše agresivna i s vremenom nagrizaju uređaj. Na taj način nećete ostvariti uštedu. Za čišćenje vaše staklokeramičke ploče preporučujemo Bosch sredstvo za čišćenje staklokeramičkih i indukcionih ploča iz naše internet prodavnice. Ono olakšava vaš posao i brzo vraća sjaj vašoj kuhinji. Čišćenje staklokeramičke ploče čak i sa zagorelom prljavštinom obavićete za tren oka zahvaljujući posebnom sredstvu za čišćenje. Da biste to postigli, uradite sledeće: prvo uklonite deblje naslage strugačem za staklo. Zatim nanesite sredstvo za čišćenje i ostavite ga da deluje. Nakon što je obrišete mekom krpom, vaša indukciona ploča uskoro će blistati kao nova.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.