Čišćenje ploče za kuvanje

Čišćenje ploča za kuvanje – evo uputstva.

Niko ne voli da čisti ploče za kuvanje. Mi u Boschu možemo to da promenimo. Zahvaljujući odgovarajućem dodatnom priboru iz naše internet prodavnice taj ćete posao obaviti veoma brzo i bez ikakvog napora. Bosch sredstvo za čišćenje staklokeramičkih i indukcionih ploča osigurava čistu ploču ili staklokeramičku površinu. Možete ukloniti čak i zagorele ostatke hrane i tvrdokornu prljavštinu bez mnogo napora. Da biste to postigli, uradite sledeće: prvo uklonite deblje naslage strugačem za staklo. Zatim nanesite sredstvo za čišćenje i ostavite ga da deluje. Nakon što je obrišete mekom krpom, vaša indukciona ploča uskoro će blistati kao nova.

U našoj internet prodavnici takođe u ponudi imamo proizvode za održavanje površina od nerđajućeg čelika i čišćenje livenog gvožđa.

Ako treba da očistite plinsku ploču, možete lako očistiti prsten gorionika u vodi sa sapunicom. Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.