Očistite mikrotalasnu rernu sirćetom

Čišćenje mikrotalasne rerne: da li je sirće odgovarajuće sredstvo za čišćenje?

Želite da očistite mikrotalasnu rernu. Čuli ste da bi sirće trebalo da bude dobro za to. Uostalom to je sredstvo koje uvek imate u domaćinstvu. Ne preporučujemo vam da čistite svoju mikrotalasnu rernu sirćetom ili esencijom sirćetne kiseline. Ta sredstva su previše agresivna i nisu prikladna za čišćenje mikrotalasne rerne. Za pravilno čišćenje mikrotalasne rerne, umesto sirćeta, preporučujemo da izvadite okretni tanjir i očistite ga u vodi sa sapunicom. Unutrašnjost obrišite vlažnom krpom. Nikad nemojte upotrebljavati grubu stranu univerzalnog sunđera jer ona može izgrebati površine u unutrašnjosti. Takođe nemojte upotrebljavati sredstvo za čišćenje rerni. Najbolje bi bilo da ne čekate predugo pre čišćenja mikrotalasne rerne, već da je uvek očistite neposredno nakon zagrevanja i pripreme hrane. Ovako ćete brzo i jednostavno očistiti mikrotalasnu rernu. Sirće vam nije potrebno za čišćenje mikrotalasne rerne.

Ako imate dodatna pitanja o tome, obratite se našem odeljenju korisničke službe na broj telefona 011 35 37 008 od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h. Rado ćemo vam dodatno pomoći.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.