Čišćenje Bosch mašine za sušenje veša

Kako da čistite svoju mašinu za sušenje veša.

Kako da čistite svoju mašinu za sušenje veša

Čišćenje mašine za sušenje veša najbolji je način da je održite u dobrom radnom stanju. U mašini za sušenje veša postoji nekoliko delova koje treba čistiti. Ako želite da očistite kućište, najbolje je da to uradite mekom krpom i rastvorom vode i deterdženta. Nema potrebe da kupujete posebna sredstva za čišćenje mašine za sušenje veša. Takođe, nemojte zaboraviti da uklonite prašinu koja je eventualno napadala na zadnju stranu uređaja. Preporučujemo da filter za prašinu unutar mašine za sušenje veša čistite nakon svake upotrebe. U sledećim video zapisima pokazujemo vam najbolji način da to uradite.

• U video zapisu 1 pokazujemo vam kako da očistite filter za prašinu.
• U video zapisu 2 pokazujemo vam kako da ispraznite kutiju kondenzatora.

Bubanj unutar mašine za sušenje veša možete obrisati vlažnom krpom i rastvorom sredstva za čišćenje na bazi sirćeta. Ako i dalje imate pitanja o čišćenju mašine za sušenje veša na koja niste dobili odgovor, slobodno se obratite našem timu korisničke službe.

Možete pozvati naše stručnjake u Bosch servisnoj službi za velike kućne aparate na broj telefona 011 35 37 008. Oni su dostupni od ponedeljka do subote od 8:00 do 20:00h.

Stupite u kontakt

Telefonom 011 35 37 008 ili putem e-pošte 24/7.

Online upit za servisnu intervenciju

Nije bitno da li je vaš aparat još uvek pod garancijom ili ne. Popunite formular u nastavku, a mi ćemo vam se javiti.

Bosch servis kućnih aparata

Izvanredan servis - pre i nakon kupovine.

Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje

Na osnovu anketnog upitnika želimo da saznamo koliko je vaše zadovoljstvo uslugama Bosch servisa. Učešće u anketi je dobrovoljno i anonimno. Popunite anketu i podelite vaša iskustva sa nama.