Usisivači sa i bez vrećice sa Bosch tehnologijom motora.

Bosch motori - zagarantovane dugotrajne performanse.

Od naših usisivača očekujemo ne samo optimalne rezultate već i dugovečnost, stoga vam garantujemo visoku učinkovitost godinama. Sve što je potrebno da učinite jeste da, nakon kupovine svog usisivača sa ili bez vrećice, isti registrujete kako biste dobili vaših 10 godina garancije na motor.

Registrujte se odmah Preuzmite uslove garancije
Bosch usisivači sa tehnologijom motora predstavljaju preciznost u inžinjeringu.

Bosch tehnologija motora - snaga proizvedena u Nemačkoj.

Mi, u Bosch-u, dizajniramo motore koji uvode promene. Na osnovu razvoja i proizvodnje motora za naše usisivače u Nemačkoj već više od 65 godina, mi smo ostvarili najviši nivo preciznosti na polju inžinjeringa.

Zahvaljujući našem modernom procesu proizvodnje i opsežnim testovima, naši usisivaći postižu efikasan transfer energije i izuzetno optimalan protok vazduha. Za konstantnu produktivnost i snažnu moć usisavanja na svim vrstama podova.

I obzirom da od naših usisivača očekujemo ne samo optimalne rezultate već i dugovečnost, garantujemo vam visoku učinkovitost uz našu garanciju na motor u trajanju od 10 godina.

Uživajte u moćnoj i konstantnoj produktivnosti iz dana u dan, iz godine u godinu - uz našu najbolju Bosch tehnologiju motora.

Registrujte se odmah

Bosch procesor za kontrolu snage reguliše protok vazuha i omogućava motoru da prilagodi svoje performase.

Bosch održavanje motora - brilijantna tehnologija.

Znamo da pri svakom usisavanju želite obaviti posao što pre i što temeljnije je moguće. Upravo zbog toga smo dizajnirali usisivače koji su doista drugačiji od ostalih.

Mi se ne oslanjamo samo na naše izuzetno delotvorne motore, već dodajemo brilijanto održavanje za iste kako bi oni uvek bili u najboljem izdanju.

Naša tehnologija održavanja motora reguliše protok vazduha i omogućava motoru da se precizno prilagodi bilo kojoj podnoj površini - za optimalne rezultate bez obzira na izazove sa kojima se susreću.

Iskusite šta to znači imati svakodnevnu podršku zahvaljujući efikasno očišćenom domu. Pouzdana podrška godinama, zagarantovana Bosch usisivačima sa i bez vrećice.

Bosch tehnologija održavanja motora reguliše savršen protok vazduha - za visoku produktivnost i optimalne rezultate.

Bosch uzajamno delovanje motora - učinkovito upravljanje snagom.

Postizanje savršenih rezultata je suštinska kompetencija Bosch usisivača sa ili bez vrećica. Dok naši motori obezbeđuju učinkovit transfer energije koji isporučuje izuzetno optimalan protok vazduha, naša tehnologija dodaje brilijanto održavanje motora zahvaljujući čemu se snaga prilagođava bilo kojoj podnoj površini. Uzajamno delovanje za konstantnu produktivnost i snažnu moć usisavanja tokom godina.

Ovaj koncept je dizajniran za optimalne rezultate i dugovečnost naših uređaja, što jemčimo sa 10 godina garancije na motor. Stoga, mi naprosto žudimo da vam pružimo podršku bez obzira na kakve izazove u čiščenju naiđete - svakodnevno uz pouzdane Bosch usisivače sa i bez vrećice.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom