Pranje sudova u mašini vs. ručno pranje sudova: zbog čega je pranje sudova u mašini bolje.

Perite sudove pomoću samostojećih ili ugradnih mašina za pranje sudova kompanije Bosch koje će se savršeno uklopiti u vaš prostor.

Manje napora, više slobodnog vremena. Bosch mašine za pranje sudova.

Vreme je dragoceno i treba što više da ga provodite radeći ono što volite, a manje razmišljajući o pranju sudova.
Zahvaljujući našim izuzetno izdržljivim mašinama za pranje sudova više nećete imati dilemu prilikom pranja sudova i moći ćete da se fokusirate na važnije stvari.
Napunite mašinu za pranje sudova i pustite da ona uradi sve ostalo. Dugačka lista programa osigurava blistavu čistoću i pouzdanu higijenu vaših sudova – dok pritom štedite vreme, vodu i elektičnu energiju.

Situacija nakon pripreme obilnih obroka – pranje gomila šerpi, tiganja i tanjira koji stoje u sudoperi – nešto je čega se najveći broj ljudi pribojava. Ukoliko to nije dovoljno dobar razlog, evo još nekoliko razloga zbog kojih vredi da uložite u mašinu za pranje sudova za svoje domaćinstvo.

Idi na sve mašine za pranje sudova

Pranje sudova u mašini u poređenju sa ručnim pranjem sudova? Bosch mašine za pranje sudova mogu da uštede do 8,500 litara vode godišnje.

Upotrebom mašine za pranje sudova štedite vodu.

Da li se pitate kolika je potrošnja vode prilikom pranja sudova u mašini? Hajde da pogledamo koliko vode biste potrošili za ručno pranje, a koliko prilikom pranja iste količine sudova u Bosch mašini za pranje sudova. Iznenađujuće, naše mašine za pranje sudova zapravo koriste oko 40 litara vode. To znači da biste uštedeli do 30,5 litara** vode po ciklusu ispiranja u poređenju sa pranjem sudova tekućom vodom – ukoliko saberete taj iznos, dobijate uštedu od 8,500 litara*** vode godišnje.

Zahvaljujući Bosch mašinama za pranje sudova potrošićete manje struje nego prilikom ručnog pranja sudova i uštedećete novac.

Kao i energiju.

Ukoliko ručno perete sudove, potrebno vam je oko 2,60 kWh struje po ciklusu pranja, dok mašina za pranje sudova troši samo 0,73 kWh**** struje po ciklusu pranja i tako štedi do 1,87 kWh**** struje. Pored toga što tako štedite novac, takođe čuvate i životnu sredinu.

Pranje sudova u mašini u poređenju sa ručnim pranjem sudova u pogledu higijene? Mašine za pranje sudova pobeđuju zbog pružanja higijenski čistih rezultata.

Kako da prilikom pranja sudova postignete higijenski čiste rezultate

Stari sunđeri predstavljaju plodno tlo za razvoj bakterija E.coli i Salmonella. Za razliku od ručnog pranja sudova, mašina za pranje sudova ubija mikrobe vrućom vodom. Pored toga, u sudoperi se u proseku može naći 100 miliona bakterija po cm2. Pomoću Bosch mašine za pranje sudova obezbedićete maksimalnu higijenu.

Pitate se koja je mašina za pranje sudova prava za vas? Izaberite neku od ugradnih mašina za pranje sudova širine 45 cm ili 60 cm ili neku od samostojećih mašina za pranje sudova širine 45 cm ili 60 cm, kao i neku od mašina koje su dostupne u mnogo različitih veličina.

Imate malo prostora? Mi imamo odgovor.

Ukoliko ste ograničeni prostorom ili jednostavno ne morate da perete sudove toliko često, naše male mašine za pranje sudova mogu da budu pravo rešenje za vas: samostojeće mašine za pranje sudova širine 45 cm, ugradne mašine za pranje sudova širine 45 cm ili čak stone mašine za pranje sudova – nema sumnje da ćete pronaći savršeno rešenje za vaš prostor. Bez obzira na veličinu kuhinje, imamo rešenje koje odgovara vašim zahtevima.

Bosch mašine za pranje sudova sa velikim izborom programa za svačije potrebe.

Kako da prilikom pranja sudova uklonite svaku fleku.

Od intenzivnih programa koji su idealni za pranje šerpi i tiganja, do programa za pranje čaša na 40 °C koji izuzetno pažljivo pere osetljive čaše i suši ih savršeno svaki put – naše Bosch mašine za pranje sudova opremljene su programima za svačije potrebe.

Bosch mašine za pranje sudova sa velikim izborom programa za svačije potrebe.

Štede do 210 sati godišnje.*****

Za stavljanje sudova u mašinu i njihovo vađenje potrebno je 15 minuta. Kada ručno perete istu količinu sudova, potrebno vam je oko 60 minuta. To predstavlja uštedu od 45 minuta po jednom pranju – što znači 210 sati slobodnog vremena!

Kako da perete sudove tiho, čak i noću.

Perite sudove uz pomoć naših tihih mašina za pranje sudova. Neverovatno tihe.

Kuhinja nije samo prostorija u kojoj se kuva. To je mesto gde se sastajemo. Mesto gde osećamo da smo kod kuće. Tu često čitamo, radimo, slušamo muziku, igramo se sa decom ili večeramo sa gostima. Zbog toga smo napravili mašine za pranje sudova koje su posebno tihe prilikom rada. Naš ekstra tihi program na 50 °C pruža najtiše moguće pranje. To će vam posebno značiti ukoliko je vaša kuhinja povezana sa dnevnom sobom ili ukoliko sudove perete noću.

*Za mašine za pranje sudova. Izvor: Euromonitor, veleprodaja, 2018.
**Na osnovu potrošnje vode u mašini za pranje sudova od 9,5 l. Vrednosti se mogu razlikovati u zavisnosti od modela i proizvođača
*** Lokalno istraživanje zasnovano na upoređivanju pranja sudova u mašini sa ručnim pranjem. 40 litara (ručno pranje) - 9,5 litara (pranje u mašini), ušteda od 8,500 litara vode na osnovu 280 ciklusa pranja godišnje.
****Pomoću režima Eco 50°. Vrednosti se mogu razlikovati u zavisnosti od modela i proizvođača.
*****Lokalno istraživanje zasnovano na upoređivanju pranja sudova u mašini sa ručnim pranjem. 60 minuta (ručno pranje) - 15 minuta (pranje u mašini) = ušteda od 45 minuta po ciklusu pranja *280 ciklusa godišnje (ušteda od 210 sati za godinu dana).

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom