Staklokeramičke ploče za kuvanje

Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje.

Unapred programiran kulinarski uspeh. Nove Bosch staklokeramičke ploče za kuvanje.

Na jednostavan način do savršenih rezultata: naše staklokeramičke ploče za kuvanje dizajnirane su tako da učine kuvanje i prženje što jednostavnijim. Uživajte u inteligentnoj regulaciji temperature zahvaljujući senzorima za kuvanje i prženje, kao i inovativnim kontrolama i fleksibilnim indukcionim zonama za kuvanje. Usavršite pripremu čak i komplikovanih jela uz malo rada – i mnogo uživanja.

Ručak vam nikada više neće prekipeti.

Odgovarajuća temperatura odlučujuća je za dobijanje savršenih rezultata u kuvanju. Nekoliko stepeni previše i rižoto će zagoreti, mleko će iskipeti, a kobasice će se raspuknuti. Međutim ako kuvate pomoću PerfectCook senzora, on prati temperaturu šerpe za vreme kuvanja i automatski je prilagođava, stavljajući tačku na zagorela, iskipela i prekuvana jela.

Pogledajte video zapis o senzoru PerfectCook

Brza i jednostavna upotreba.
Brza i jednostavna upotreba:

Ravan, magnetni prsten koji se može oprati u mašini za pranje sudova pričvršćen je sa spoljne strane indukcione šerpe za kuvanje. On prenosi potrebne informacije na ploču za kuvanje. Da biste aktivirali senzor PerfectCook sve što je potrebno je da pritisnete dugme na sezoru i potvrdite aktivaciju na ploči za kuvanje. Senzor će dati signal kada bude postignuta odgovarajuća temperatura.

Jednostavna kontrola temperature.
Jednostavna kontrola temperature.

Da li će jelo biti pravilno skuvano zavisi od temperature. Uz pomoć senzora PerfectCook kuvanje na odgovarajućoj temperaturi postaje jednostavno. Jednostavno odaberite odgovarajuću temperaturu samo jednom. Prilikom kuvanja, senzor prati temperaturu i automatski je prilagođava, što znači da nećete morati sami iznova da je prilagođavate. Senzor takođe pouzdano sprečava da jelo prekipi ili da se prekuva – u svim zonama za kuvanje sa do tri šerpe istovremeno.

Postoje brojni načini pripreme savršenog odreska. Ovo je najkraći put.

Postoje brojni načini pripreme savršenog odreska. Ovo je najkraći put.

Da li postoji nešto ukusnije od savršeno pečenog odreska? Međutim, za to vam nije potreban samo komad svežeg mesa iz dobre mesare. Idealna temperatura za pečenje takođe je odlučujuća. Bez obzira na to kakav odrezak volite, senzor PerfectFry kontroliše temperaturu tiganja dok pržite i precizno je prilagođava po potrebi. To vam svaki put garantuje savršen odrezak.

Pogledajte video zapis o senzoru PerfectFry

Evo kako funkcioniše PerfectFry:
Evo kako funkcioniše PerfectFry:

Jednostavno aktivirajte senzor PerfectFry putem komandi. Zatim izaberite optimalan nivo temperature. Tiganj će se potom zagrejati do željene temperature, koja će biti automatski regulisana. Ploča za kuvanje pruža optička i zvučna upozorenja kada se dostigne željena temperatura: odrezak sada možete ispržiti na optimalnoj temperaturi.

Podešavanje temperature pomoću senzora PerfectFry.
Podešavanje temperature pomoću senzora PerfectFry.

Savršeno prženje odreska počinje odgovarajućom temperaturom ulja, jer različite vrste ulja imaju različite tačke dimljenja. Ako temperatura nije odgovarajuća, mogu lako da zagore. Na primer, tačka dimljenja suncokretovog ulja je 210-225 °C, a devičanskog maslinovog ulja samo 130-180 °C. PerfectFry senzor pokazuje vam kada je postignuta idealna temperatura za sipanje ulja u tiganj.

Pregled interfejsa ploče za kuvanje.

Bosch interfejs: staklokeramičke ploče kojima upravljate jednostavnim dodirom.

Bosch interfejs: staklokeramičke ploče kojima upravljate jednostavnim dodirom.

Nije uvek lako voditi računa o svim šerpama, tiganjima i podešavanjem tokom kuvanja. Zbog toga smo dizajnirali TFT displej osetljiv na dodir tako da se možete lako snaći u meniju i uvek imati jasan pregled, npr. da biste jednostavno izabrali i aktivirali dodatne funkcije. Slova su jasno vidljiva i lako ih je pročitati, a integrisane slike pomažu vam da se brzo snađete – čak i ako situacija postane haotična.

Pogledajte video zapis o TFT displeju osetljivom na dodir

Veliki interfejs dizajniran tako da je lak za upotrebu.

Veliki interfejs dizajniran tako da je lak za upotrebu.

Interfejs atraktivnog izgleda kojim se upravlja jednostavnim dodirom: ukupne dužine 30 cm, DirectSelect Premium interfejs nudi potpun komfor u pogledu rukovanja prilikom kuvanja. Izbor željenog nivoa kuvanja i dodatnih funkcija na njemu intuitivno je jednostavan, jer prikazuje samo one funkcije koje su vam zaista potrebne u bilo kom trenutku na staklokeramičkoj ploči. Čak i kada je isključen, interfejs ostavlja utisak čistoće i visokog kvaliteta.

Pogledajte video zapis o interfejsu DirectSelect Premium

Bosch Assist: unapred programiran uspeh u kuvanju.

Bosch Assist: unapred programiran uspeh u kuvanju.

Izbor pravog podešavanja prilikom kuvanja ne može biti lakši, jer zahvaljujući funkciji Bosch Assist imate nekoga pored sebe ko tačno zna koja je temperatura idealna za jelo koje pripremate i ko vam daje praktične savete. Zahvaljujući TFT displeju visoke rezolucije osetljivom na dodir, možete čak izabrati i željeno jelo jednostavnim dodirom.

Idi na indukcione ploče za kuvanje

Beskrajna fleksibilnost: više prostora za vaše šerpe i tiganje.

Beskrajna fleksibilnost: više prostora za vaše šerpe i tiganje.

Više prostora na staklokeramičkoj ploči znači veću fleksibilnost prilikom kuvanja. Uz pomoć tehnologije FlexInduction kompanije Bosch, jednostavnim dodirom dugmeta možete prilagoditi indukcionu ploču svojim potrebama prilikom kuvanja. Na primer, ako želite da koristite veliki pekač, možete kombinovati dve zone za kuvanje kako biste stvorili jednu, veliku zonu za kuvanje. Mogućnosti su gotovo neograničene zahvaljujući proširivoj zoni FlexInduction. Ima čak dovoljno prostora za vaše šerpe i tiganje prečnika 30 cm, kao i za pekače ili dodatni pribor dužine 40 cm.

Pogledajte video zapis o tehnologiji proširene FlexInduction

Pregled naše ponude ploča za kuvanje:

Serie | 8 Serie | 6 Serie | 4 Serie | 2
Upravljanje pločom za kuvanje DirectSelect Premium
TFT displej osetljiv na dodir
DirectSelect TouchSelect Dugme
PerfectCook
PerfectFry Sa 5 nivoa Sa 4 nivoa
Assist
Dizajn okvira Oborena ivica u obliku slova U,
ComfortProfil: prednja i zadnja oborena ivica sa bočnim ukrasnim ivicama od nerđajućeg čelika
Oborena ivica u obliku slova U, osnovni okvir,
Comfort Profil: prednja oborena ivica sa bočnim ukrasnim ivicama od nerđajućeg čelika

Bez okvira,
Osnovni okvir

Bez okvira,
Osnovni okvir
Fleksibilnost FlexInduction sa proširenom zonom FlexZone, FlexInduction FlexInduction, CombiZone FlexInduction, CombiZone
Širina u cm 90, 80, 70, 60 90, 80, 60, 30 60 60, 30
Staklokeramičke ploče za kuvanje

Indukcione ploče za kuvanje
Staklokeramičke ploče za kuvanje

Indukcione ploče za kuvanje
Staklokeramičke ploče za kuvanje

Indukcione ploče za kuvanje
Staklokeramičke ploče za kuvanje
Vrhunski aparati za vašu kuhinju.

Dodatni pribor.

Kvalitet za svaki zadatak. Nudimo širok spektar dodatnog pribora kako bismo obezbedili potpunu usklađenost za savršene rezultate kuvanja i prženja.

Idi na proizvode

Izvrsna večera jednostavnim pritiskom na dugme.

Izvrsna večera jednostavnim pritiskom na dugme.

Savršena dopuna za vaše staklokeramičke ploče: naše rerne iz Serije 8 objedinjuju najsavremeniju tehnologiju, vanvremenski dizajn, izuzetnu lakoću upotrebe i manje posla u kuhinji. Zbog toga je nova Serija 8 kompanije Bosch lak način da postignete savršene rezultate.

Idi na proizvode

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom