Parne rerne

Zadržite ono što ostali izgube tokom kuvanja: Ukuse i vitamine.

Zadržite ono što ostali izgube tokom kuvanja: Ukuse i vitamine.

Bosch parna rerna je najblaži, najzdraviji način pripreme hrane. Vrela para kuva hranu posebno blago, što znači da vredni vitamini i minerali ostaju sačuvani. Ukusi mogu da se razviju, a povrće zadržava svoju punu boju. Ukratko: Naše parne rerne su prvi izbor ljudi koji vole da se hrane zdravo.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
 3. Često postavljana pitanja
Na vrh stranice
Jedan aparat, tri načina kuvanja.

Jedan aparat, tri načina kuvanja.

Kombinovane parne rerne su parne rerne koje mogu ne samo da pripremaju jelo na pari, već i da peku. Priprema jela na pari, pečenje ili kombinacija oba: pomoću blage pare i opcionog dodatka toplog vazduha, to nije problem za kombinovanu parnu parnu.

Na kombinovane parne rerne
Na vrh stranice
Odreknite se svega – osim zadovoljstva.

Odreknite se svega – osim zadovoljstva.

Naše parne rerne se koncentrišu na ono što je važno: ukus. Blaga para omogućava ukusima da se u potpunosti razviju bez potrebe za korišćenjem dodatne masnoće. A pošto su sve Bosch parne rerne opremljene sopstvenim rezervoarom za vodu, čak vam ne treba ni priključak za vodu. Uz Bosch, manje zaista jeste više.

Na parne rerne
Na vrh stranice
Vrhunska tehnologija za najfiniji ukus.

Vrhunska tehnologija za najfiniji ukus.

Da bismo bili sigurni da će vas naša kuhinjska oprema pouzdano služiti što je duže moguće, za nju smo koristili samo najkvalitetnije materijale. Unutrašnjost parnih rerni i kombinovanih parnih rerni izrađena je od najboljeg visokokvalitetnog čelika i garantovano je nerđajuća. Rezervoar za vodu se lako vadi i dopunjuje. Automatski program za uklanjanje kamenca obezbeđuje da nikada više ne morate da se bavite uklanjanjem kamenca koje oduzima mnogo vremena.

Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • Para Hrana kuvana na vrućoj pari ima ne samo divan blag i sočan ukus, nego je i zdravija. Ukusi, vitamini i minerali su sačuvani. A najbolje je to što možete da kuvate istovremeno na tri nivoa, a da se pri tome ne pomešaju mirisi različitih jela. I još jedna prednost: Bosch aparati za kuvanje na pari poseduju ugrađene rezervoare za vodu i nije potrebna direktan priključak za vodu.
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Sve o kuvanju Najbolji saveti i trikovi će sada biti lako dostupni na mobilnom uređaju. Osim toga, imaćete pristup najvažnijim informacijama o svim uobičajenim sastojcima za kuvanje.
  Sve o kuvanju
 • Premium Door sa najviše 30°C*
  Premium Door sa najviše 30°C* Bosch rerne ispunjavaju najviše bezbednosne standarde: Najhladnija Bosch vrata rerne zagrevaju se do samo 30°C. Ova dodatna bezbednost je moguća usled 30% poboljšane ventilacije.
  Premium Door sa najviše 30°C*
 • Recepti Funkcija Home Connect će pretvoriti vašu rernu u kuvar, a mobilni telefon vam omogućava pristup čitavom svetu pametnih recepata koje možete preneti direktno u rernu. Takođe, možete ih sačuvati u aplikaciji Home Connect za lakši pristup.
  Recepti
Resursi

Resursi

Na vrh stranice
 • Parne rerne
  Parne rerne Hrana kuvana na vrućoj pari nema samo posebno nežan i sočan ukus, nego je i zdravija. Ukusi, vitamini i minerali su sačuvani. Istovremeno, inovativna kombinacija pare i vrućeg vazduha omogućava laku pripremu pečenja koja su unutra sočna, a spolja hrskava. Suflei uspevaju bez ikakvog napora, kao i hleb i biskviti. I: možete da kuvate na tri nivoa istovremeno, a da se pri tome ne pomešaju mirisi različitih jela. Još jedna prednost: pošto Bosch parne rerne poseduju ugrađene rezervoare za vodu, one ne moraju biti direktno povezane na sistem vodosnabdevanja.
  Parne rerne
U čemu je razlika između parne rerne i kombinovane parne rerne?
Na vrh stranice
Parne rerne

Parne rerne

Parna rerna priprema hranu vodenom parom, a budući da Bosch parne rerne imaju svoj rezervoar za vodu, ne zahtevaju poseban priključak za vodu. Pomoću parne rerne, možete da pripremite hranu vrlo blago i da sačuvate sve ukuse, vitamine i minerale.

Na sve parne rerne
Na vrh stranice
Kombinovane parne rerne

Kombinovane parne rerne

Kombinovane parne rerne su parne rerne koje možete koristiti za pečenje ili pripremu jela na pari. Ili oba istovremeno. One koriste blagu vodenu paru uz dodatno snabdevanje toplim vazduhom.

Na sve kombinovane parne rerne
Gde mogu da ugradim parnu rernu ili kombinovanu parnu rernu?
Na vrh stranice

Parne rerne ili kombinovane parne rerne se mogu ugraditi u visoke kredence duboke 550 mm ili u viseće elemente duboke 300 mm. Ako se ugrađuju u visoki kredenac, potreban vam je aparat visine 45 cm (zapremine 38 litara). Ako želite da ugradite parnu rernu u viseći element, izaberite neku visine 38 cm (zapremine 22 litra).

Na sve parne rerne
U kojim bojama su dostupne kombinovane parne rerne?
Na vrh stranice

Kombinovane parne rerne su dostupne u boji nerđajućeg čelika, beloj, crnoj i braon.

Šta treba imati u vidu prilikom ugradnje parne rerne ili kombinovane parne rerne?
Na vrh stranice

Parne rerne i kombinovane parne rerne uvek treba ugraditi pored ili iznad rerne ili nekog drugog aparata, a ne ispod. Na ovaj način, ispuštena para može neometano da izađe naviše.

Da li se različiti mirisi mešaju prilikom kuvanja nekoliko različitih jela?
Na vrh stranice

U parnoj rerni se mogu pripremati pojedinačni prilozi ili potpuna jela – bez mešanja mirisa.

Koji aparat ide savršeno uz parnu rernu?
Na vrh stranice

Kombinovane parne rerne i parne rerne (ugradne visine 45 cm) idealno se mogu kombinovati sa grejnom fiokom od 14 cm. Ova kombinacija ima iste dimenzije udubljenja kao i rerna od 60 cm.

Na grejne fioke
U čemu se parna rerna razlikuje od mikrotalasne kada je u pitanju odmrzavanje namirnica?
Na vrh stranice

Mikrotalasna rerna se može koristiti za posebno brzo odmrzavanje zamrznutih namirnica. Parna rerna zadržava više vitamina i ukusa kada odmrzava hranu, što je zdravije.

Na vrh stranice
Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da biste bili sigurni da će vaša kuhinja postati prava kuhinja iz snova, nudimo ne samo ugradne aparate za kuvanje i pečenje, već i ugradne mašine za pranje sudova plus frižidere i zamrzivače. Svi naši kućni aparati kombinuju vanvremenski, sofisticiran dizajn sa odličnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, postojanošću i udobnošću.

Na ugradne mašine za pranje sudova
Na frižidere i zamrzivače
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey