Pranje i sušenje veša

Kada je reč o pranju vašeg veša, samo najbolji rezultati za nas su dovoljno dobri.

Za nas je neprekidno napredovanje uvek bilo pokretačka snaga. Kada konstruišemo mašinu za pranje veša, mašinu za sušenje veša ili mašinu za pranje i sušenje veša, želimo više od samo čistog, svog veša. Naš cilj: najmanja moguća potrošnja energije i vode, izuzetna pouzdanost i maksimalna praktičnost.

Savršeni rezultati pranja jednostavnim dodirom dugmeta.

Važni ste vi i vaše rublje. Uz funkciju VarioPerfect, možete ubrzati postupak pranja za najviše 65%. Ali ako želite da perete veš ekonomično, možete smanjiti potrošnju energije za najviše 50%. I sve to možete uraditi jednostavnim pritiskom na dugme. Rezultat je uvek isti: savršeno čista odeća.

Na sve mašine za pranje veša

Zahvaljujući Bosch mašinama za sušenje veša, možete se sa zadovoljstvom pozdraviti sa sušenjem veša na sušilici.

Svako ko suši veš u zatvorenom prostoru treba često da provetrava prostoriju jer iz veša na sušilici u okolni vazduh ispari do 4 litra vode. To može dovesti do pojave plesni. Jedini lek je provetravanje i ponovno zagrevanje prostorije. To je pogotovo problem zimi jer ponovno zagrevanje prostorije troši mnogo električne energije. Tu električnu energiju možete uštedeti pomoću Bosch mašine za sušenje veša, pri čemu ćete takođe izbeći pojavu plesni.

Na sve mašine za sušenje veša

Naše mašine za pranje i sušenje veša: rešenje koje objedinjuje dva aparata u jednom i to u samo 60 cm.

Uz Bosch, integrisana rešenja su uvek pametna opcija, a nikada kompromis: naše mašine za pranje i sušenje veša besprekorno peru, a pored toga i savršeno i brzo suše veš – i sve to u jednom aparatu. Zbog toga predstavljaju idealan izbor za osobe sa visokim standardima u pogledu performansi i efikasnosti, ali sa malo prostora.

Na mašine za pranje i sušenje veša

Od sada će vam najteži deo posla biti da zaprljate odeću.

Pre nego što mašine za pranje veša, mašine za sušenje veša ili mašine za pranje i sušenje veša smeju da ponesu naše ime, moraju da prođu najstrože testove. Pored toga, moraju da operu i osuše 16.000 kg veša – i to ne bilo kako, već savršeno. Jer tek kada naši proizvodi u potpunosti zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta i performansi, tek tada su spremni za najvažniji test: upotrebu u vašem domu.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!