Parni uređaji

Zadržite ono što drugima ispari: ukuse i vitamine.

Bosch parna rerna je najblaži, najzdraviji način pripreme hrane. Vrela para kuva hranu posebno blago, što znači da vredni vitamini i minerali ostaju sačuvani. Ukusi mogu da se razviju, a povrće zadržava svoju punu boju. Ukratko: naše parne rerne su prvi izbor ljudi koji vole da se hrane zdravo.

U čemu je razlika između parne rerne i kombinovane parne rerne?

Parne rerne

Parna rerna priprema hranu vodenom parom. Hrana se tako vrlo nežno obrađuje pa se zadržavaju svi ukusi, vitamini i minerali. Budući da Bosch parne rerne imaju svoj rezervoar za vodu, ne zahtevaju poseban priključak za vodu. Pomoću parne rerne, možete da pripremite hranu vrlo blago i da sačuvate sve ukuse, vitamine i minerale.

Kombinovane parne rerne

Kombinovane parne rerne su parne rerne koje možete koristiti za pečenje ili pripremu jela na pari. Takođe možete pripremati hranu na oba načina istovremeno. One koriste blagu vodenu paru uz dodatno snabdevanje toplim vazduhom.

Gde mogu da ugradim parnu rernu ili kombinovanu parnu rernu?

Parne rerne ili kombinovane parne rerne mogu se ugraditi u visoke kuhinjske elemente dubine 550 mm ili u visoke ormariće dubine 300 mm. Ako se ugrađuju u visoki kuhinjski element, potreban vam je aparat visine 45 cm (zapremine 38 litara). Ako želite da ugradite parnu rernu u visoku jedinicu, izaberite neku visine 38 cm (zapremine 22 litra).

U kojim bojama su dostupne kombinovane parne rerne?

Kombinovane parne rerne su dostupne u boji nerđajućeg čelika, beloj, crnoj i braon.

Šta treba imati u vidu prilikom ugradnje parne rerne ili kombinovane parne rerne?

Parne rerne i kombinovane parne rerne uvek treba ugraditi pored ili iznad rerne ili nekog drugog aparata, a ne ispod. Na taj način, kada se rerna otvori, para može neometano da izađe.

Da li se različiti mirisi mešaju prilikom kuvanja nekoliko različitih jela?

U parnoj rerni se mogu pripremati pojedinačni prilozi ili potpuna jela – bez mešanja mirisa.

Koji aparat ide savršeno uz parnu rernu?

Kombinovane parne rerne i parne rerne ugradne visine 45 cm idealno se mogu kombinovati sa grejnom fiokom od 14 cm. Ova kombinacija ima iste dimenzije prostora za ugradnju kao i rerna od 60 cm.

U čemu se parna rerna razlikuje od mikrotalasne kada je u pitanju odmrzavanje namirnica?

Mikrotalasna rerna se može koristiti za posebno brzo odmrzavanje zamrznutih namirnica. Parna rerna zadržava više vitamina i ukusa kada odmrzava hranu, što je zdravije.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da bismo vam pomogli da vaša kuhinja postane prava kuhinja iz snova, nudimo vam ne samo ugradne aparate za kuvanje i pečenje, već i ugradne mašine za pranje sudova, kao i frižidere i zamrzivače. Svi naši kućni aparati predstavljaju kombinaciju vanvremenskog, sofisticiranog dizajna sa izvrsnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, izdržljivošću i praktičnošću.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!