Bosch kućni aparati sa oznakom „Green Technology inside“.

Odgovornost jednostavnim dodirom na dugme. Bosch kućni aparati.

Svi Bosch kućni aparati proizvedeni su uz posebnu brigu za resurse. Zato što radimo potpuno održivo u svim oblastima. Takav pristup počinje pre proizvodnje i završava se tek sa reciklažom ambalaže. Naše energetski najefikasnije modele prepoznaćete po oznaci „Green Technology inside“. Oni vam omogućavaju da preuzmete odgovornost za životnu sredinu jednostavnim pritiskom na dugme dok obavljate kućne poslove. Naravno, čak i naši ekološki najprihvatljiviji kućni aparati i dalje su beskompromisno snažni.

Za nas, otpad nije samo smeće.

U našim fabrikama, prikupljanje i odvajanje proizvodnog otpada predstavlja podrazumevani postupak. Sada takođe recikliramo 92% otpada.

Genijalno zapakovani, efikasno transportovani.

Štedimo resurse i prilikom transporta. Na primer, naše mašine za pranje sudova pakujemo tako efikasno da sada možemo da transportujemo još više proizvoda istovremeno. To ne samo da smanjuje ambalažu, već takođe štedi gorivo i na taj način smanjuje emisiju CO2.

Ništa ne radimo polovično. Osim kada je reč o štednji vode.

Da li ste ikada probali da prepolovite potrošnju vode? Mi jesmo. Od 1990. godine, uspeli smo da smanjimo potrošnju vode u našim aparatima za više od polovine.

Podržavamo održivost proizvodnjom uređaja sa oznakom „Green Technology inside“.

Oko 40% naših prijava za patente odnosi se na zaštitu životne sredine i pažljivu upotrebu resursa. Naši kućni aparati danas su među najefikasnijima i najekonomičnijima na svetu. To je dobro za životnu sredinu i za vaš novčanik.

Saveti za uštedu energije

Otkrijte neke jednostavne načine zaštite životne sredine!

Mali detalj. Veliki uticaj.

Ostavite razmak širine šake između frižidera i zida. Na taj način ćete smanjiti potrošnju energije i do 10%.

Štedite energiju prilikom odmrzavanja.

Stavite zamrznutu hranu u frižider da se odmrzava. Ona otpušta hladnoću unutar frižidera, čime se štedi električna energija.

Hrana se sama hladi.

Da li stavljate pastu u frižider dok iz nje još izlazi para? Molimo vas da to ne radite! Sačekajte da se hrana ohladi pre nego što je stavite u frižider.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.