Bosch kućni aparati sa oznakom „Green Technology inside“.

Odgovornost jednostavnim dodirom na dugme. Bosch kućni aparati.

Svi Bosch kućni aparati proizvedeni su uz posebnu brigu za resurse. Zato što radimo potpuno održivo u svim oblastima. Takav pristup počinje pre proizvodnje i završava se tek sa reciklažom ambalaže. Naše energetski najefikasnije modele prepoznaćete po oznaci „Green Technology inside“. Oni vam omogućavaju da preuzmete odgovornost za životnu sredinu jednostavnim pritiskom na dugme dok obavljate kućne poslove. Naravno, čak i naši ekološki najprihvatljiviji kućni aparati i dalje su beskompromisno snažni.

Podržavamo održivost proizvodnjom uređaja sa oznakom „Green Technology inside“.

Oko 40% naših prijava za patente odnosi se na zaštitu životne sredine i pažljivu upotrebu resursa. Naši kućni aparati danas su među najefikasnijima i najekonomičnijima na svetu. To je dobro za životnu sredinu i za vaš novčanik.

Ništa ne radimo polovično. Osim kada je reč o štednji vode.

Da li ste ikada probali da prepolovite potrošnju vode? Mi jesmo. Od 1990. godine, uspeli smo da smanjimo potrošnju vode u našim aparatima za više od polovine.

Genijalno zapakovani, efikasno transportovani.

Štedimo resurse i prilikom transporta. Na primer, naše mašine za pranje sudova pakujemo tako efikasno da sada možemo da transportujemo još više proizvoda istovremeno. To ne samo da smanjuje ambalažu, već takođe štedi gorivo i na taj način smanjuje emisiju CO2.

Za nas, otpad nije samo smeće.

U našim fabrikama, prikupljanje i odvajanje proizvodnog otpada predstavlja podrazumevani postupak. Sada takođe recikliramo 92% otpada.

Saveti za uštedu energije

Otkrijte neke jednostavne načine zaštite životne sredine!

Održivost počinje kupovinom.

Kada kupujete mašinu za pranje sudova, izaberite onu sa najmanjom mogućom potrošnjom vode. Modeli koji koriste 8-10 litara po ciklusu pranja predstavljaju dobar prosek.

Upola manje sudova, duplo više zabave.

Programi kao što je „Half Load” (napuljenost do pola) idealni su za pranje samo nekoliko sudova. Tako štedite i novac i energiju.

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom