Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere). Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Sve ploče na akciji

Dizajn koji je prilagođen korisniku.

Atraktivan izgled i jednostavno upravljanje: sa ukupnom dužinom od 30cm, jedinica za upravljanje DirectSelect Premium nudi potpuni komfor upravljanja prilikom kuvanja. Ovaj vid upravljanja omogućava jednostavan i intuitivan izbor željenih opcija i prikazuje vam funkcije koje su vam zaista potrebne u određenom trenutku. Čak i kada je ploča za kuvanje isključena, ploče sa ovom opcijom izgledaju fantastično.

Senzor pečenja PerfectFry

U pripremi pečene hrane na tiganju, ključ uspeha se nalazi u idealnoj temperature prženja. Ukoliko je temperatura previsoka, zagoreće i najbolji biftek. Zbog toga smo kreirali senzor PerfectFry koji automatski reguliše temperaturu pečenja. Rezultat će biti odličan: malo, srednje ili jače pečen odrezak. Baš onakav kakav želite.

Senzor kuvanja PerfectCook

Kada kuvate pomoću senzora PerfectCook, odabir temperature je potreban samo na početku, a nadalje sve za vas radi onaj senzor. Na taj način, ne morate da nadgledate proces kuvanja i dobijate najbolje rezultate.

Beskrajna fleksibilnost: Više prostora za vaše šerpe i sudove.

Sa funkcijom FlexInduction možete prilagoditi grejni deo sa samo jednim dodirom prsta. Na primer, ukoliko koristite veliku posudu za pečenje, možete kombinovati dva manje oblasti za kuvanje u jednu, veću oblast. Zahvaljujući FlexInduction zoni mogućnosti su gotovo beskrajne.

PowerBoost opcija na steklokeramičkim pločama za kuvanje

Dodatna snaga za brže zagrevanje. Tako na primer možete skuvati 2l vode do 20% brže nego na standardnim steklokeramičnim pločama.

Devet nivoa za preciznu plinsku ploču.

Nove plinske ploče sa patentiranom FlameSelect tehnologijom omogućavaju vam precizno upravljanje plinom na nivoima od 1 do 9. Tako uvek možete osigurati savršene rezultate – sa jednim pokretom.

Kada kupujete kućne aparate, nemojte pristati na ništa manje od broja 1 u Evropi.

Bosch je broj 1 u Evropi u kategoriji velikih kućnih aparata* a u budućnosti takođe planiramo da budemo izvrsni. Pomoći ćemo vam da izgradite idealan dom – jer za to smo eksperti.

* Izvor: Euromonitor, obim prodaje, 2017

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bi da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]