Jednostavno do savršenih rezultata. Bosch.

Prodajna akcija Jednostavno do savršenih rezultata važi u period 23.04. – 30.06.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere).

Prodajna akcija Jednostavno do savršenih rezultata važi u period 23.04. – 30.06.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere). Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Sve ploče na akciji

Dizajn koji je prilagođen korisniku.

Atraktivan izgled i jednostavno upravljanje: sa ukupnom dužinom od 30cm, jedinica za upravljanje DirectSelect Premium nudi potpuni komfor upravljanja prilikom kuvanja. Ovaj vid upravljanja omogućava jednostavan i intuitivan izbor željenih opcija i prikazuje vam funkcije koje su vam zaista potrebne u određenom trenutku. Čak i kada je ploča za kuvanje isključena, ploče sa ovom opcijom izgledaju fantastično.

Sve ploče na akciji sa funkcijom DirectSelect Premium

Senzor pečenja PerfectFry

U pripremi pečene hrane na tiganju, ključ uspeha se nalazi u idealnoj temperature prženja. Ukoliko je temperatura previsoka, zagoreće i najbolji biftek. Zbog toga smo kreirali senzor PerfectFry koji automatski reguliše temperaturu pečenja. Rezultat će biti odličan: malo, srednje ili jače pečen odrezak. Baš onakav kakav želite.

Sve ploče na akciji sa senzorom PerfectFry

Senzor kuvanja PerfectCook

Kada kuvate pomoću senzora PerfectCook, odabir temperature je potreban samo na početku, a nadalje sve za vas radi onaj senzor. Na taj način, ne morate da nadgledate proces kuvanja i dobijate najbolje rezultate.

Na ploču na akciji sa senzorom PerfectCook

Beskrajna fleksibilnost: Više prostora za vaše šerpe i sudove.

Sa funkcijom FlexInduction možete prilagoditi grejni deo sa samo jednim dodirom prsta. Na primer, ukoliko koristite veliku posudu za pečenje, možete kombinovati dva manje oblasti za kuvanje u jednu, veću oblast. Zahvaljujući FlexInduction zoni mogućnosti su gotovo beskrajne.

Sve ploče na akciji sa funkcijom FlexInduction

PowerBoost opcija na steklokeramičkim pločama za kuvanje

Dodatna snaga za brže zagrevanje. Tako na primer možete skuvati 2l vode do 20% brže nego na standardnim steklokeramičnim pločama.

Sve ploče na akciji sa funkcijom PowerBoost

Devet nivoa za preciznu plinsku ploču.

Nove plinske ploče sa patentiranom FlameSelect tehnologijom omogućavaju vam precizno upravljanje plinom na nivoima od 1 do 9. Tako uvek možete osigurati savršene rezultate – sa jednim pokretom.

Sve ploče na akciji sa funkcijom FlameSelect

Kada kupujete kućne aparate, nemojte pristati na ništa manje od broja 1 u Evropi.

Bosch je broj 1 u Evropi u kategoriji velikih kućnih aparata* a u budućnosti takođe planiramo da budemo izvrsni. Pomoći ćemo vam da izgradite idealan dom – jer za to smo eksperti.

* Izvor: Euromonitor, obim prodaje, 2017

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bi da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]