Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike.

Prodajna akcija Jednostavno savršena Bosch kuhinja važi u periodu 3.9. do 31.12.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere). Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Sve ugradne sudomašine na akciji

Mnoge mašine za pranje sudova mogu da peru plastiku. Ova može i da je osuši.

Bez obzira na to da li su u pitanju posude za ručak, tanjiri ili flašice za bebe – plastični sudovi često su najprikladniji izbor u našem svakodnevnom životu. Međutim, koliko god da su korisni, njihovo pranje u mašini za pranje sudova često znači više posla: u većini slučajeva, sudovi su još uvek mokri i morate ih ručno osušiti. Zahvaljujući PerfectDry mašini za pranje sudova zasnovanoj na zeolitu, možete odmah smestiti plastične sudove u kuhinjski element čim mašina za pranje sudova završi sa radom.

Više o PerfectDry

Neverovatno tihe.

Kuhinja nije samo prostorija u kojoj se kuva. To je životni prostor u kome se osećate kao kod kuće, prostor u kome radite, spavate, čitate, slušate muziku ili se igrate sa svojom decom. Zbog toga su Bosch mašine za pranje sudova sa programom Silence posebno tihe prilikom rada. Za savršeno mirnu atmosferu, posebno tih program Silence omogućava da mašina za pranje sudova radi najtiše moguće.

Sve ugradne sudomašine na akciji sa programom Silence

Naše mašine za pranje sudova štite sve vrste čaša.

Čaše se koriste svakodnevno – najlakše ih je oprati i osušiti u mašini za pranje sudova jer treba da izgledaju kao nove i ostanu cele što je duže moguće. Naše mašine za pranje sudova posebno brinu o vašem dragocenom staklenom posuđu. Program Glass 40 °C nežno pere nežne čaše uz savršene rezultate sušenja. Dodatna GlassSecure polica koja se može čvrsto postaviti u donju korpu donosi sjajne rezultate i dodatnu sigurnost za čaše za vino – jednostavno držeći sve vrste sudova sa dugim drškama u stabilnom položaju u kome se ne mogu ogrebati

Sve ugradne sudomašine na akciji sa programom Glass 40 °C

Program za negu sudomašine.

Izaberite program za negu sudomašine kako biste savršeno očistili svoj uređaj.

Sve ugradne sudomašine na akciji sa programom za neku sudomašine

Kada kupujete kućne aparate, nemojte pristati na ništa manje od broja 1 u Evropi.

Bosch je broj 1 u Evropi u kategoriji velikih kućnih aparata* a u budućnosti takođe planiramo da budemo izvrsni. Pomoći ćemo vam da izgradite idealan dom – jer za to smo eksperti.

* Izvor: Euromonitor, obim prodaje, 2017

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bi da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]