Prodajna akcija Jednostavno do savršenih rezultata važi u period 23.04. – 30.06.2018. i važi na odabrane aparate ugradne Bosch tehnike (rerne, ploče, sudomašine, aspiratore i frižidere). Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Svi ugradni frižideri na akciji

VitaFresh Plus. Da hrana ostane sveža do 2x.

U velikoj fioci VitaFresh Plus za voće i povrće možete podesiti optimalnu vlažnost vazduha kako bi voće i povrće ostalo sveže duži vremenski period. U fiokama VitaFresh Plus za ribu i meso možete podesiti temperature na oko 0°C. Ribu i meso možete skladištiti u dve odvojene fioke tako da nema neprijatnih mirisa. Zbog protoka hladnog vazduha, ove fioke možete koristiti i za brzo hlađenje.

Na sve frižidere na akciji sa funkcijom VitaFrest Plus

MultiBox

Velika MultiBox fioka služi za uredno skladištenje različitih vrsta namirnica.

Na sve frižidere na akciji sa funkcijom MultiBox

NoFrost. Nikada više nećete odmrzavati.

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: perfektni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vaše vreme i trud.

Na sve frižidere na akciji sa funkcijom NoFrost

LowFrost. 100% prirodna svežina.

Smanjeno formiranje leda, tako da štedi vase vreme. LowFrost tehnologija zadržava prirodnu vlažnost hrane i osigurava dugotrajnu svežinu.

Na sve frižidere na akciji sa funkcijom LowFrost

Kada kupujete kućne aparate, nemojte pristati na ništa manje od broja 1 u Evropi.

Bosch je broj 1 u Evropi u kategoriji velikih kućnih aparata* a u budućnosti takođe planiramo da budemo izvrsni. Pomoći ćemo vam da izgradite idealan dom – jer za to smo eksperti.

* Izvor: Euromonitor, obim prodaje, 2017

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica