Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Jednostavno savršena Bosch kuhinja.

Prodajna akcija “Jednostavno savršena Bosch kuhinja” važi u periodu 27.5. – 15.7.2019. i važi na odabrane aparate Bosch ugradne tehnike.

Prodajna akcija “Jednostavno savršena Bosch kuhinja” važi u periodu 27.5. – 15.7.2019. i važi na odabrane aparate Bosch ugradne tehnike.Kod vaših prodavaca bele tehnike pronađite oznaku izuzetna ponuda i uživajte u Bosch kućnim aparatima.

Sve rerne

Kuvanje na pari

Bosch rerne sa opcijom kuvanja na pari omogućavaju simultano kuvanje povrća i ribe u 100% parnoj rerni. Uz opciju dodatne pare, hrana će biti sočnija i hrskavija.

Prva zbirka recepata u obliku rerne

Funkcija BoschAssist omogućava da se rerna automatski podesi u zavisnosti od izabranog recepta: optimalno podešava način grejanja , temperaturu i vreme pripreme.

Postanite vrhunski pekar – jednim pritiskom tastera.

Pečenje nikada nije bilo lakše uz sensor PerfectBake koji automatski prilagođava količinu vlage u rerni, kao i vrstu zagrevanja, vreme i temperaturu. Sve što treba da uradite je da izaberete vrstu hrane i pritisnete start, a rerna će se pobrinuti za sve ostalo. Rezultat: hleb, torte i kolači ispečeni do perfekcije.

Savršeno pripremljeno meso je tu.

Piletina, jagnje za Uskrs ili Božić, Šaran – sve će biti savršeno pečeno zahvaljujući termometru za meso i funkciji PerfectRoast. Sonda za merenje, meri temperaturu mesa na nekoliko tačaka i automatski je usklađuje. Svaki put dobijate savršene rezultate pečenja, bez obzira da li pečete klasično u rerni, mikrotalasima ili na pari.

Savršenstvo na svim nivoima.

Zahvaljujući funkciji 4D vruć vazduh, hranu možete peći na bilo kojoj poziciji u rerni. Rezultati pečenja će uvek biti savršeni, zahvaljujući posebnom ventilatoru koji distribura toplotu ravnomerno na svim nivoima. I to nije sve: sa ovom opcijom možete peći na 4 nivoa istovremeno.

Kada kupujete kućne aparate, nemojte pristati na ništa manje od broja 1 u Evropi.

Bosch je broj 1 u Evropi u kategoriji velikih kućnih aparata* a u budućnosti takođe planiramo da budemo izvrsni. Pomoći ćemo vam da izgradite idealan dom – jer za to smo eksperti.

* Izvor: Euromonitor, obim prodaje, 2017

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Pronađite prodavnicu u svojoj okolini.

Svoju novu Bosch mašinu za pranje sudova možete pronaći odmah iza ugla. Izaberite grad i još sada pronađite prodavnicu najbližu vama!

Pretraga prodavnica

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bismo da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju

Počnimo!

Proces je jako jednostavan. Prvo, pronađite vaš proizvod koji ćete oceniti tako što ćete upisati broj modela.

Pregledajte ulazne podatke
[global.common.msg.errorminlength]
Obratite pažnju na to da se ova polja poklapaju
[n3.product.review.write.msg.noproduct]

Pomozite nam da postanemo bolji!

Da li ste zadovoljni svojim Bosch kućnim aparatom? Izdvojte par minuta, ocenite svoj uređaj na našem sajtu.

Napišite recenziju