5 godina sigurnosti

Od 1. 6. 2018 do 30. 9. 2019 kupovinom izabranih Bosch frižidera ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije.

5 godina sigurnosti

Od 1. 6. 2018 do 30. 9. 2018 kupovinom izabranih Bosch frižidera ostvarujete pravo na 5 godina potpune garancije. Pravo na podruženu garanciju ostvaruje se registracijom na portalu MyBosch najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Garancija će biti važeća uz odštempan garantni list koji dobijete registracijom i originalni račun.

Besplatno produženje garancije preuzmite ovde

Dobri za vitamine. Još bolji za vaše zdravlje.

Frižideri iz Serije 8 imaju naš najbolji sastav za održavanje svežine VitaFresh pro. On održava hranu svežom do tri puta duže na temperaturama od -1 °C do +3 °C uz održavanje savršenog nivoa vlažnosti. Zahvaljujući kombinaciji temperature i vlažnosti štite se sve arome, važne hranljive supstance i vredni vitamini u vašim svežim namirnicama. Stoga je zdrava ishrana lakša nego ikada ranije uz svakodnenvo konzumiranje svežeg voća i povrća.

Pogledajte ponudu Bosch frižidera

PerfectFit – savršeno uklapanje

Kada napredna tehnologija hlađenja čini vase planiranje kuhinje jednostavnim.

Inovativni koncept frižidera sa NoFrost tehnologijom osmišljen je za optimalno uklapanje. Za razliku od konvencionalnih modela u kojima je kondenzator pričvršćen na zadnji deo uređaja, toplota se kod ovih uređaja uspešto odvodi kroz obe bočne strane.

To vam ne daje samo veći volumen i manju potrošnju energije, neko se smanjuje u buka tokom rada. Ova tehnologija takođe čini planiranje kuhinje jednostavinijim: nije potreban dodatni proctor izmađu bočne strane kuhinje i frižidera zbog ventilacije. Tako da možete postaviti svoj novi kombinovani frižider tačno gde želite: neposredno u kuhinju ili ga možete ugraditi u kuhinju.

Uz Bosch zamrzivače sa NoFrost tehnologijom nikada više nećete morati da odmrzavate.

Zahvaljujući NoFrost tehnologiji, nikada više nećete morati da odmrzavate zamrzivač: genijalni sistem cirkulacije vazduha odvodi vlagu iz vazduha izvan zamrzivača u posudu za isparavanje, što pouzdano sprečava formiranje leda. Tako da naša inovativna NoFrost tehnologija štedi vaše vreme i trud.

Na zamrzivače

Dizajnirajte svoju kuhinju iz snova.

Kuhinja je srce vašeg doma. Bosch Kitchen Inspirator vam pomaže da pronađete inspiraciju i kreirate svoju kuhinju iz snova.

Pokreni Bosch Kitchen Inspirator

Pomozite nam da postanemo bolji!

Koliko ste zadovoljni uređajem? Molimo vas odvojite trenutak i javite nam koliko ste zadovoljni svojim Bosch uređajem. Voleli bi da čujemo vaša iskustva i sugestije.

Potražite svoj Bosch uređaj i napišite recenziju