Home Connect

O funkciji Home Connect
Listajte nadole

Pametni danas. Pametni sutra.

Smatramo da je pametan dom onaj koji je izgrađen prema vašim potrebama. Pomoću funkcije Home Connect, sada možete da kontrolišete, nadgledate ili unapred podesite Bosch kućne aparate sa svojih pametnih uređaja, gde god da ste. Ono što je još važnije: stalno proširujemo svoja partnerstva, kao i korisne funkcije i usluge namenjene vama i vašim voljenima. Zato možete biti sigurni da će aparati koje kupujete danas biti spremni za vaš budući pametni dom.

Aplikacija Home Connect usluga je kompanije Home Connect GmbH.

Korisne veze za lakši život.

Korisne veze za lakši život.

Dizajniran kao otvorena platforma, Home Connect stalno prima nove partnerske proizvode i usluge kako bi vam pomogao da izgradite zaista sinhronizovano životno okruženje.

Naši partneri

Novi standard komfora u vašem domu.

Novi standard komfora u vašem domu.

Smatramo da povezanost olakšava život i čini ga komfornijim. Od početka 2017. godine, Bosch kućni aparati u svim kategorijama proizvoda poseduju funkciju Home Connect. Međutim, tu se ne završava naša misija da dovedemo povezanost u svako domaćinstvo. Zato smo Home Connect uspostavili kao standard za svaki Bosch kućni aparat ubuduće.

Naši proizvodi

Zadržite kontrolu, bez obzira na sve

Zadržite kontrolu, bez obzira na sve.

Više od daljinskog upravljanja: ne samo da vam aplikacija Home Connect omogućava da nadgledate svoje Bosch kućne aparate i da njima upravljate - već vam pruža i besplatan pristup stalno rastućem broju usluga, preporuku za dodatni pribor, inspiraciju i ažurirane statuse u vezi sa vašim kućnim aparatima. Za svaki slučaj: naša korisnička služba takođe nudi i daljinsko dijagnostikovanje.

Daljinske funkcije i usluge

Održavanje veze sa vašim svetom nikada nije bilo lakše.

Održavanje veze sa vašim svetom nikada nije bilo lakše.

Za nas su najvažniji vaš komfor i sloboda izbora. Povezivanje svih vaših Bosch kućnih aparata sa vašim pametnim uređajima, Home Connect jednostavno koristi vašu Wifi mrežu: nije potreban dodatni hardver. Već razmišljamo dalje od pametnih uređaja i imamo u vidu potpuno integrisan pametni dom. Zbog toga Home Connect radi na platformi zasnovanoj na oblaku, koja je laka za programiranje i izuzetno kompatibilna i interoperabilna sa drugim pametnim tehnologijama. To nazivamo: pametni danas. Pametni sutra.

Uživajte u svetu komfora pod svojim prstima.

Jedna aplikacija govori više od hiljadu reči.

Aplikacija Home Connect je vaš kontrolni centar za sve vaše Bosch kućne aparate. Aplikacijom lako možete upravljati sa svojih pametnih uređaja i ona se stalno ažurira i unapređuje novim funkcijama. Besplatno preuzmite aplikaciju već danas i isprobajte demo režim da biste iskusili pun potencijal aplikacije Home Connect.

Česta pitanja

Ovde ćete pronaći neka od čestih pitanja o funkciji Home Connect kao i odgovore na njih.

Česta pitanja

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

Kako možemo da poboljšamo ovu veb stranicu?

Hvala vam na interesovanju za Bosch kućne aparate.

Naš cilj je da kontinuirano poboljšavamo našu internet stranicu i informacije koje pružamo.

U tu svrhu Vas pozivamo da učestvujete u našoj anketi (oko 2-3 minuta). Učešće je dobrovoljno i anonimno.

Vaši odgovori biće korišćeni samo za evaluaciju ankete. U sličaju da ste naš registrovani korisnik, odgovre nećemo povezivati sa vašim podacima. Poštujemo vašu privatnost.

Hvala Vam na podršci.

Počnite sa anketom