ActiveOxygen

Mekano ćebe vašeg deteta omiljeno je i vašem psu? Nema problema.

Bosch mašine za pranje veša sa tehnologijom ActiveOxygen uklanjaju i do 99,99%* mikroba i bakterija bez upotrebe dodatnih hemikalija – čak i pri niskim temperaturama pranja.

Higijenska čistoća jednostavnim dodirom dugmeta.

Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji ActiveOxygen više nećete morati da brinete o bakterijama i mikrobima na svojoj odeći. Čak i kada perete svoju osetljivu odeću pri niskim temperaturama, uz pomoć tehnologije ActiveOxygen biće uklonjeno 99,99%* bakterija i mikroba bez dodatka bilo kakvih hemikalija.

Uklanja do 99,99%* bakterija.

Aktivni kiseonik je prirodna supstanca koja se sastoji od molekula kiseonika koji se stvaraju unutar mašine. Funkcija ActiveOxygen se može dodati većini programa za pranje. Na početku ciklusa pranja, veš se tretira hladnim aktivnim kiseonikom bez dodavanja hemikalija. Na kraju ciklusa pranja, aktivni kiseonik se još jednom ispušta i uklanja sve preostale mikrobe iz vašeg veša. Oba tretmana traju ukupno 30 minuta kako bi se pouzdano uklonilo 99,99%* bakterija i mikroba iz vašeg veša.

Nova generacija mašina za pranje veša.

Bosch mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 ne impresioniraju samo svojim potpuno novim izgledom već i mnogim inteligentnim karakteristikama. Bosch mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 ne impresioniraju samo svojim potpuno novim izgledom već i mnogim inteligentnim karakteristikama koje pranje veša čine mnogo jednostavnijim i praktičnijim. Nikada nije bilo lakše postići savršene rezultate pranja.

Na Bosch mašine za pranje veša iz Serije 6 sa funkcijom ActiveOxygen

Tri činjenice o pranju pomoću funkcije ActiveOxygen kompanije Bosch.

Da li se donji veš, odeća za bebe i slične stvari moraju prati odvojeno?

Zahvaljujući funkciji ActiveOxygen, veš nije potrebno prati odvojeno: odeća će biti higijenski čista i mikrobi efikasno ukonjeni iz svih vaših materijala. Tako da se u vašoj mašini za pranje veša mikrobi neće prenositi sa jednog komada odeće na drugi.

Da li je neophodno dodatno ručno pranje veša?

Osetljivu odeću treba prati na niskim temperaturama. Čak i na temperaturi od 20 °C, funkcija ActiveOxygen uklanja do 99,99%* svih bakterija i mikroba iz vaše odeće. Funkcija se može dodati skoro svim programima za pranje. Po prvi put su postignuti higijenski rezultati pri niskim temperaturama bez dodavanja hemikalija. Tako da više ne morate prati ručno.

Da li funkcija ActiveOxygen može da izazove neželjene efekte?

Aktivni kiseonik je prirodna supstanca koja se stvara unutar mašine. Sastoji se od molekula kiseonika koji se potpuno izgube prilikom procesa pranja. Dakle, ActiveOxygen je ekološki prihvatljiv izbor koji higijenski čisti vašu odeću.

Kako najbolje izmeriti deterdžent? Nikada više.

Bosch mašine za pranje veša sa funkcijom i-DOS automatski određuju tačnu količinu deterdženta i temperaturu. Za savršene rezultate pranja – jednostavnim dodirom na dugme. Bosch mašine za pranje veša iz Serije 6 i Serije 8 opremljene su ili ActiveOxygen ili i-DOS funkcijom.

Pronađite mašine za pranje veša sa funkcijom i-Dos

Uvek tu za vas: naš tim korisničke službe.

Naš tim će vam pomagati tokom čitavog radnog veka vašeg aparata. Od stručne službe za popravke do korisnih saveta, uvek će vam pružati nivo usluge koji očekujete od kompanije Bosch.

*Do 99,99% smanjenja E. coli, C. albicans, S. enterica, A. brasiliensis, S. aureus, bakteriofage MS2 sa "Mix cold" programom za pranje sa preporučenom dozom tečnog deterdženta i količinom veša od 4 kg – ispitivanje MB 7623/15 od 29. jula 2015. koje je sproveo wfk-Institut für Angewandte Forschung GmbH za kompaniju BSH Hausgeräte GmbH.

Naš servis

Izvanredan servis – pre i nakon kupovine.

011 35 37 008

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, savršenost i pouzdanost.

Pronađite prodajni objekat

Pronađite prodajne objekte blizu vas!

MyBosch

Prijavite se besplatno i uživajte u mnogim pogodnostima!