Potpuno automatizovani aparati za kafu

Za kafu u stilu bariste
 • Sadrži pametni grejač (Intelligent Heater): Savršena temperatura - savršena aroma.

  Aroma kafe se gubi ukoliko je temperatura kuvanja suviše niska, ali ako je suviše visoka ukus kafe će biti kao da je zagorela. Inteligentni SensoFlow sistem zagreva vodu tokom celokupnog procesa kuvanja, do optimalne temperature između 90 i 95°C - radi maksimalne arome.

 • AromaPro koncept: Pritisak za uživanje.

  AromaPro koncept potpuno automatski proizvodi izvrsnu penu i uživanje u punom ukusu. Visoko precizni sistem sabijanja idealno kompresuje mlevenu kafu, bez obzira na količinu koju koristite. Kupolast oblik tampera za kafu usporava vodu dok ista prolazi kroz mlevenu kafu, i samim tim proizvodi mnogo više ukusa.

 • SinglePortion čišćenje. Isključivo stvar ukusa.

  SinglePortion čišćenje garantuje savršeno uživanje i apsolutnu svežinu svake šoljice kafe uklanjanjem preostale vode iz cevi nakon svakog kuvanja. Ostavlja vam čist ukus bez primesa u šolji.

Kafa u stilu bariste. Kada god želite.

Za uspešno pravljenje kafenih napitaka potrebne su vam godine iskustva. Ili tehnologija bariste iz kompanije Bosch. Bilo da više volite espreso, kapućino ili late makijato - sa našim potpuno automatizovanim aparatima za kafu vi možete da uživate u punom ukusu kafe i njenoj raznovrsnošću.

Kaffeevollautomaten

Barista-style coffee. Whenever you want.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Potpuno automatizovan aparat za kafu VeroBar AromaPro - za vaše lično zadovoljstvo. Dostojan bariste.

Potpuno automatizovan aparat za kafu VeroBar AromaPro - za vaše lično zadovoljstvo. Dostojan bariste.

Šta god vi volite: Bilo da je u pitanju espreso, kapućino ili late makijato - VeroBar AromaPro sa tehnologijom bariste priprema kafene napitke punog ukusa jednim pritiskom na dugme. SensoFlow sistem održava idealnu temperaturu vode tokom kompletnog procesa kuvanja, garantujući jedinstveno uživanje u bezbrojnim varijantama kafe.

Na aparate za kafu VeroBar AromaPro
Na vrh stranice
VeroCafe. Vaša omiljena kafa u nekoliko koraka.

VeroCafe. Vaša omiljena kafa u nekoliko koraka.

Sa VeroCafe potpuno automatizovanim aparatom za kafu sa tehnologijom bariste vi uvek možete da napravite espreso, kapućino i late savršenog ukusa. Veličina šolje i jačina kafe se mogu individualno podesiti pomoću dva rotaciona birača. Pa će, na primer, vaš espreso ne samo imati pun ukus i jačinu - imaće tačno onu punoću ukusa i jačinu koju vi želite.

Na aparate za kafu VeroCafe
Na vrh stranice
Velika ljubav zaslužuje trajnu vezu: Naš ugradni potpuno automatizovani aparat za kafu.

Velika ljubav zaslužuje trajnu vezu: Naš ugradni potpuno automatizovani aparat za kafu.

Za ljubitelje maksimalnog uživanja u kafi. Za one koji vole da vide kombinaciju forme i funkcije. Za perfekcioniste: Naš potpuno automatizovani aparat za kafu nudi veliki izbor funkcija koje garantuju maksimalnu aromu i izvanrednu ugodnost. Njegov dizajn će se u isto vreme savršeno uskladiti sa vašom kuhinjom, budući da se može idealno kombinovati sa drugim ugradnim aparatima, poput kombinovane rerne ili grejne fioke.

Na potpuno automatizovane aparate za kafu
Na vrh stranice
Postoji tajna za dobijanje savršene pene od mleka: naši potpuno automatizovani aparati za kafu.

Postoji tajna za dobijanje savršene pene od mleka: naši potpuno automatizovani aparati za kafu.

Pena od mleka se dobija mešanjem proteina mleka sa vazduhom. Vazduh se ubacuje u mleko i pena je u konstantnom vrtlogu. Zahvaljujući inteligentnoj tehnologiji u našim potpuno automatizovanim aparatima za kafu, naše jedinice za pravljenje pene mešaju mleko, paru i vazduh sve do dobijanja maksimalnog efekta. Rezultat? Predivna fina kremasta pena koja je svaki put savršena.

Izuzetni rezultati

Izuzetni rezultati

Na vrh stranice
 • Kontinuirano podesiv Hrana se peče na idealnoj temperaturi sa obe strane, što daje savršene rezultate. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Kontinuirano podesiv
 • Individualna kontrola temperature Kuvajte kao profesionalac: Odvojeni regulatori temperature za gornju i donju roštilj ploču daju odlične rezultate svaki put - bilo da pripremate meso, ribu, krompir, hleb ili povrće, svaki sastojak hrane je skuvan na idealnoj temperaturi sa obe strane. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Individualna kontrola temperature
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • grejač peciva Ako planirate opuštajući, ležerni doručak sa hrskavim kiflama ili kroasanima na meniju, grejač peciva garantuje savršene rezultate.
  grejač peciva
 • AutoOff
  AutoOff Funkcija AutoOff automatski isključuje aparat, čime se obezbeđuje viši nivo praktičnosti i sigurnosti, kao i smanjenje potrošnje energije.
  AutoOff
 • Drip stop Zahvaljujući funkciji Drip stop, kapljice koje mogu zagoreti na grejnoj ploči su stvar prošlosti. Grejna ploča ostaje čista i bez mrlja - nema više mučnog čišćenja.
  Drip stop
 • Sistem za uklanjanje kamenca Uživajte duže u aparatu zahvaljujući Bosch sistemu za uklanjanje kamenca. Zahvaljujući indikatoru za kamenac i integrisanom programu za uklanjanje kamenca, nega aparata nikada nije bila lakša.
  Sistem za uklanjanje kamenca
 • Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta Dugme koje se koristi za otvaranje poklopca je integrisano u ručki čajnika - čime se olakšava upravljanje aparatom jednom rukom prilikom punjenja.
  Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta
 • 1.800 vati Kontaktni roštilj je takođe u vrhunskoj formi kad su u pitanju performanse. Brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza zahvaljujući 1.800 W. Za brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  1.800 vati
 • 2.000 vati Odlično je kada imate vrhunski nivo performansi kad god je to potrebno. Izuzetno velika snaga od 2.000 W omogućava veoma brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza. Za još brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  2.000 vati
 • CoffeeSensor Pro
  CoffeeSensor Pro Nisu sve kafe iste: Mlevenje svake sorte, mešavine i prženje kafe se razlikuje. Senzorski mlin automatski podešava vreme mlevenja prema vrsti zrna koje se koristi - na taj način se uvek omogućava mlevenje optimalne količine zrna za željenu jačinu kafe.
  CoffeeSensor Pro
 • CeramDrive
  CeramDrive Izuzetni visokokvalitetni i izdržljivi mlin napravljen od izdržljive keramike melje kafu konstantno dobro i omogućava da se razvije puna aroma svakog zrna. Stepen mlevenja se može podesiti individualno - rezultat je bolji ukus i neuporediva aroma.
  CeramDrive
 • CreamPro Concept
  CreamPro Concept Uz CreamPro Concept, uživate u maksimalnoj udobnosti - zahvaljujući funkciji OneTouch, kapućino, late makijato i čitav niz drugih napitaka se mogu pripremiti uz samo dodir dugmeta. Mlaznica za mleko maksimalno meša mleko kružnim pokretima, pari i suši za izuzetno nežnu i kremastu penu svaki put.
  CreamPro Concept
Ukus

Ukus

Na vrh stranice
 • MirrorHeating
  MirrorHeating Divan miris sveže pečenog hleba koji je čak zlatno-braon boje je ono što čini tost tako popularnim. Funkcija MirrorHeating daje savršen tost svaki put - uz četiri šipke od kvarcnog stakla za generisanje toplote i reflektora za usmeravanje te toplote nazad ka hlebu i njeno ravnomerno distribuiranje po površini.
  MirrorHeating
 • DualHeating
  DualHeating DualHeating koristi dvostruko grejanje i održava sistem toplim za savršeno kuvanje kafe i savršenu temperaturu. Zahvaljujući ovoj sofisticiranoj funkciji možete uživati u najboljoj kafi, svaki put.
  DualHeating
 • Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka Bilo da koristite više ili manje kafe, prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka omogućava da podesite vreme kuvanja prema količini - što znači da će i deseta kafa imati jednako dobar ukus kao i treća.
  Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka
 • Aroma VolumeAutomatic
  Aroma VolumeAutomatic Da bi deseta kafa imala jednako dobar ukus kao i treća, senzor u rezervoaru za vodu detektuje kada je nivo punjenja nizak, a zatim automatski podešava vreme kuvanja i optimizuje proces ekstrakcije.
  Aroma VolumeAutomatic
 • Kontrola temperature
  Kontrola temperature Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba da bude potpuno prava za njihovu vrsta čaja - jer to je jedini način da se ukusi savršeno razviju. Da bi ispunili ovaj zahtev, sada možete podesiti temperaturu vode u četiri faze - od 70°C do 100°C - sa LED ekranom koji označava kada je dostignuta faza temperature.
  Kontrola temperature
 • AromaDouble Shot
  AromaDouble Shot Što više vode prođe kroz mlevenu kafu, to je gorči rezultat. AromaDouble Shot melje i kuva izuzetno jaku kafu u dva koraka - pošto se koristi samo polovina vode u svakom koraku, proizvedena kafa je manje gorka. Dakle, možete uživati u maksimalnom ukusu - čak i kada pijete maksimalno jaku kafu.
  AromaDouble Shot
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Okretni držač filtera. Lak za upotrebu: Jednostavno izvadite držač za filter okretanjem, umetnite filter vrećicu sa kafom u prahu, vratite držač filtera unutra - i gotovo!
  Okretni držač filtera.
 • Po visini podesiv izlaz mlaza kafe Espreso, café crème, kapućino ili late makijato? Po visini podesiv izlaz mlaza kafe daje slobodu u pravljenju kafe po želji uz pomoć Bosch potpuno automatskog aparata za kafu. Zahvaljujući razdaljini od 15 centimetara između izlaza i podmetača za šolju, ima dosta prostora čak i za visoke late makijato čaše.
  Po visini podesiv izlaz mlaza kafe
 • IndividualCup Volume
  IndividualCup Volume Da bise prilagodili svoj doživljaj kafe, IndividualCup omogućava da podesite unapred određene veličine šolje - male, srednje i velike - u pet različitih koraka putem ekrana, čime se obezbeđuje savršena količina punjenja šolje.
  IndividualCup Volume
Svestranost

Svestranost

Na vrh stranice
 • Uređaj 3 u1 Zdrave šnicle, ukusni hamburgeri, hrskavi, zlatnorumeni ražnjići, tost, panini, sendviči i fokači. Prženje, grilovanje, gratiniranje ili podgrevanje: Tri različita položaja roštilja omogućavaju praktično neograničene mogućnosti upotrebe i kreativnosti: zatvoren kao kontaktni roštilj, otvoren kao stoni roštilj ili kao roštilj sa gornjim i donjim grejanjem za pečenje, gratiniranje ili podgrevanje. Roštilj ploče su izrađene od visoko-kvalitetnog, čvrstog livenog aluminijuma, a mogu se koristiti obe strane: glatka strana za ribu i povrće, na primer, a žlebasta strana za šnicle i sendviče. A zahvaljujući svojoj iskošenosti, oni obezbeđuju da grilovana hrana sadrži nizak nivo masti, što čini svaki obrok uspehom: ukusan, zdrav i lak za varenje.
  Uređaj 3 u1
Jednostavno za čišćenje

Jednostavno za čišćenje

Na vrh stranice
 • Uklonjive roštilj ploče Nakon što ste uživali u obroku, kontaktni roštilj je isto tako jednostavan i lak za upotrebu kao i prilikom pripremanja ukusne grilovane hrane. Visokokvalitetne roštilje ploče od livenog aluminijuma mogu se ukloniti i zbog toga je čišćenje lako. Čišćenje ploča je jednostavno, jer sadrže premaz protiv prijanjanja i mogu da se peru u mašini za pranje sudova.
  Uklonjive roštilj ploče
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • Funkcije Funkcije kontaktnog roštilja čine pripremu sve vrste hrane još lakšom i udobnijom. Na primer, iskošene roštilj ploče sadrže odvod za masnoću za potrebe kuvanja sa manje masti. Dva poslužavnika za sakupljanje masti čine odlaganje isceđene masti jednostavnim i higijenskim.
  Funkcije
Higijena

Higijena

Na vrh stranice
 • AutoMilk Clean
  AutoMilk Clean Svako ko voli neuporedivo iskustvo koje nudi sjajna šoljica kafe želi da uživa u njoj u potpunosti, a da ne treba da se pomuči za to zadovoljstvo. To je posebno tačno za kafu pripremljenu sa vrućim mlekom. Mleko igra suštinsku ulogu u stvaranju ukusa kafe i zato on treba da bude bez zaostalog ukusa u ustima. AutoMilk Clean osigurava da se ostatak mleka ne zadrži. Potpuno automatski sistem za čišćenje parom nakon svakog napitka u potpunosti se stara o čišćenju sistema za mleko i ne treba da ga čistite svaki dan. Bosch AutoMilk Clean – čisto uživanje zahvaljujući savršenoj higijeni.
  AutoMilk Clean
 • CreamCleaner
  CreamCleaner Sa funkcijom CreamCleaner, brzo i jednostavno isperite sistem za mleko na dodir dugmeta - za savršenu penu mleka i higijenu svaki put.
  CreamCleaner
 • Calc'nClean
  Calc'nClean Kada birate Bosch potpuno automatski aparat za kafu, opredeljujete se za kvalitet, performanse, pouzdanost i krajnje savršenstvo kafe. Da biste osigurali da uživanje traje, kao i garanciju za dug životni vek aparata, Calc'nClean nudi kombinovani program čišćenja i skidanja kamenca za uklanjanje naslaga kamenca i ostataka kafe u jednom koraku.
  Calc'nClean
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey