Pripremanje kafe

Za uspešno pravljenje kafe potrebne su vam godine iskustva. Ili jedinstvena tehnologija.

Za uspešno pravljenje kafe potrebne su vam godine iskustva. Ili jedinstvena tehnologija.

Svaki detalj mora biti ispravan pri pripremi espresa late makijata i ostalih vrsta kafe kako bi uspeh bio kompletan. Za to će vam biti potreban barista sa decenijama iskustva, ili samo potpuno automatizovan aparat za kafu sa tehnologijom bariste iz kompanije Bosch. Za još veći izbor specijaliteta od toplih napitaka tu je TASSIMO Multidrink sistem, a inovativna tehnologija naših automata za kafu obezbeđuje savršenu filter kafu od prve do poslednje šolje. Bez obzira šta izaberete - garantovano ćete uživati.

Tassimo Multi-Getränke-System

For successful coffee creations, you need many years of experience. Or unique technology.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Uživajte u onim kafenim napicima koje vam obično priprema barista.

Uživajte u onim kafenim napicima koje vam obično priprema barista.

Zahvaljujući barista tehnologiji, Vero automatizovani aparati za kafu iz kompanije Bosch pripremaju najfiniju aromu i neodoljiv espreso u svakoj šolji. Bilo da je u pitanju espreso, kapućino ili late makijato: VeroCafe pravi kafu vaših snova u samo par jednostavnih koraka - a sa VeroSelection i VeroBar AromaPro, jednostavno treba da pritisnete jedno dugme.

Na potpuno automatizovane aparate za kafu
Na aparate za kafu VeroSelection
Na aparate za kafu VeroBar Aroma Pro
Na aparate za kafu VeroCafe
Na ugradne aparate za kafu
Na vrh stranice
Omiljeni topli napitak u svakoj šolji: Bosch automati za kafu.

Omiljeni topli napitak u svakoj šolji: Bosch automati za kafu.

Kako bi bili sigurni da vi možete da u potpunosti uživate u svakoj šolji kafe, mi smo opremili naše aparate za kafu sa inteligentnom tehnologijom i velikim izborom inovativnih funkcija. Ovi uključuju DualHeating, dvostruki sistem grejanja i zagrevanja koji ne samo da sjajno kuva kafu već i održava idealnu temperaturu nakon pripreme, za filter kafu koja ne ostavlja apsolutno ništa više za poželeti!

Na automate za kafu
Na vrh stranice
Sveže, svežije, domaće - Bosch mlinci za kafu.

Sveže, svežije, domaće - Bosch mlinci za kafu.

Sastojci kafe mogu razviti svoju punu aromu pri kuvanju samo kada su zrna kafe sveže samlevena odmah pre same pripreme. Bosch mlinovi za kafu daju najbolju aromu - i neuporediv, pun ukus.

Na mlinove za kafu
Na vrh stranice
Pripremanje kafe je umetnost. Vreme je da upoznamo naše umetnike!

Pripremanje kafe je umetnost. Vreme je da upoznamo naše umetnike!

Barista proslavlja pripremu kafe. On upravlja automatom za kafu sa apsolutnim samopouzdanjem a svaki korak procedure je precizan sve do poslednjeg detalja. Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji, Bosch je uspeo da prebaci ovo iskustvo i umeće u svoje Vero automatizovane aparate za kafu. Bilo da se radi o VeroSelection, VeroBar AromaPro ili VeroCafe - pripremanje ukusne kafe je jednostavnije nego ikada pre - a rezultati su svaki put savršeni.

Izuzetni rezultati

Izuzetni rezultati

Na vrh stranice
 • Kontinuirano podesiv Hrana se peče na idealnoj temperaturi sa obe strane, što daje savršene rezultate. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Kontinuirano podesiv
 • Individualna kontrola temperature Kuvajte kao profesionalac: Odvojeni regulatori temperature za gornju i donju roštilj ploču daju odlične rezultate svaki put - bilo da pripremate meso, ribu, krompir, hleb ili povrće, svaki sastojak hrane je skuvan na idealnoj temperaturi sa obe strane. Na primer, šnicle mogu biti grilovane do savršenstva: spolja zapečene, a unutra ružičaste. Brzo, jednostavno, lako - i bez dosadnog prskanja masnoće.
  Individualna kontrola temperature
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • grejač peciva Ako planirate opuštajući, ležerni doručak sa hrskavim kiflama ili kroasanima na meniju, grejač peciva garantuje savršene rezultate.
  grejač peciva
 • AutoOff
  AutoOff Funkcija AutoOff automatski isključuje aparat, čime se obezbeđuje viši nivo praktičnosti i sigurnosti, kao i smanjenje potrošnje energije.
  AutoOff
 • Drip stop Zahvaljujući funkciji Drip stop, kapljice koje mogu zagoreti na grejnoj ploči su stvar prošlosti. Grejna ploča ostaje čista i bez mrlja - nema više mučnog čišćenja.
  Drip stop
 • Sistem za uklanjanje kamenca Uživajte duže u aparatu zahvaljujući Bosch sistemu za uklanjanje kamenca. Zahvaljujući indikatoru za kamenac i integrisanom programu za uklanjanje kamenca, nega aparata nikada nije bila lakša.
  Sistem za uklanjanje kamenca
 • Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta Dugme koje se koristi za otvaranje poklopca je integrisano u ručki čajnika - čime se olakšava upravljanje aparatom jednom rukom prilikom punjenja.
  Poklopac koji se otvara na dodir dugmeta
 • 1.800 vati Kontaktni roštilj je takođe u vrhunskoj formi kad su u pitanju performanse. Brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza zahvaljujući 1.800 W. Za brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  1.800 vati
 • 2.000 vati Odlično je kada imate vrhunski nivo performansi kad god je to potrebno. Izuzetno velika snaga od 2.000 W omogućava veoma brzo zagrevanje i konstantno visok nivo toplote izlaza. Za još brže kuvanje i vrhunske rezultate.
  2.000 vati
 • CoffeeSensor Pro
  CoffeeSensor Pro Nisu sve kafe iste: Mlevenje svake sorte, mešavine i prženje kafe se razlikuje. Senzorski mlin automatski podešava vreme mlevenja prema vrsti zrna koje se koristi - na taj način se uvek omogućava mlevenje optimalne količine zrna za željenu jačinu kafe.
  CoffeeSensor Pro
 • CeramDrive
  CeramDrive Izuzetni visokokvalitetni i izdržljivi mlin napravljen od izdržljive keramike melje kafu konstantno dobro i omogućava da se razvije puna aroma svakog zrna. Stepen mlevenja se može podesiti individualno - rezultat je bolji ukus i neuporediva aroma.
  CeramDrive
 • CreamPro Concept
  CreamPro Concept Uz CreamPro Concept, uživate u maksimalnoj udobnosti - zahvaljujući funkciji OneTouch, kapućino, late makijato i čitav niz drugih napitaka se mogu pripremiti uz samo dodir dugmeta. Mlaznica za mleko maksimalno meša mleko kružnim pokretima, pari i suši za izuzetno nežnu i kremastu penu svaki put.
  CreamPro Concept
Ukus

Ukus

Na vrh stranice
 • MirrorHeating
  MirrorHeating Divan miris sveže pečenog hleba koji je čak zlatno-braon boje je ono što čini tost tako popularnim. Funkcija MirrorHeating daje savršen tost svaki put - uz četiri šipke od kvarcnog stakla za generisanje toplote i reflektora za usmeravanje te toplote nazad ka hlebu i njeno ravnomerno distribuiranje po površini.
  MirrorHeating
 • DualHeating
  DualHeating DualHeating koristi dvostruko grejanje i održava sistem toplim za savršeno kuvanje kafe i savršenu temperaturu. Zahvaljujući ovoj sofisticiranoj funkciji možete uživati u najboljoj kafi, svaki put.
  DualHeating
 • Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka Bilo da koristite više ili manje kafe, prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka omogućava da podesite vreme kuvanja prema količini - što znači da će i deseta kafa imati jednako dobar ukus kao i treća.
  Prekidač za kontrolu dvostrukog nivoa protoka
 • Aroma VolumeAutomatic
  Aroma VolumeAutomatic Da bi deseta kafa imala jednako dobar ukus kao i treća, senzor u rezervoaru za vodu detektuje kada je nivo punjenja nizak, a zatim automatski podešava vreme kuvanja i optimizuje proces ekstrakcije.
  Aroma VolumeAutomatic
 • Kontrola temperature
  Kontrola temperature Pravi ljubitelji čaja znaju da temperatura vode treba da bude potpuno prava za njihovu vrsta čaja - jer to je jedini način da se ukusi savršeno razviju. Da bi ispunili ovaj zahtev, sada možete podesiti temperaturu vode u četiri faze - od 70°C do 100°C - sa LED ekranom koji označava kada je dostignuta faza temperature.
  Kontrola temperature
 • AromaDouble Shot
  AromaDouble Shot Što više vode prođe kroz mlevenu kafu, to je gorči rezultat. AromaDouble Shot melje i kuva izuzetno jaku kafu u dva koraka - pošto se koristi samo polovina vode u svakom koraku, proizvedena kafa je manje gorka. Dakle, možete uživati u maksimalnom ukusu - čak i kada pijete maksimalno jaku kafu.
  AromaDouble Shot
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Okretni držač filtera. Lak za upotrebu: Jednostavno izvadite držač za filter okretanjem, umetnite filter vrećicu sa kafom u prahu, vratite držač filtera unutra - i gotovo!
  Okretni držač filtera.
 • Po visini podesiv izlaz mlaza kafe Espreso, café crème, kapućino ili late makijato? Po visini podesiv izlaz mlaza kafe daje slobodu u pravljenju kafe po želji uz pomoć Bosch potpuno automatskog aparata za kafu. Zahvaljujući razdaljini od 15 centimetara između izlaza i podmetača za šolju, ima dosta prostora čak i za visoke late makijato čaše.
  Po visini podesiv izlaz mlaza kafe
 • IndividualCup Volume
  IndividualCup Volume Da bise prilagodili svoj doživljaj kafe, IndividualCup omogućava da podesite unapred određene veličine šolje - male, srednje i velike - u pet različitih koraka putem ekrana, čime se obezbeđuje savršena količina punjenja šolje.
  IndividualCup Volume
Svestranost

Svestranost

Na vrh stranice
 • Uređaj 3 u1 Zdrave šnicle, ukusni hamburgeri, hrskavi, zlatnorumeni ražnjići, tost, panini, sendviči i fokači. Prženje, grilovanje, gratiniranje ili podgrevanje: Tri različita položaja roštilja omogućavaju praktično neograničene mogućnosti upotrebe i kreativnosti: zatvoren kao kontaktni roštilj, otvoren kao stoni roštilj ili kao roštilj sa gornjim i donjim grejanjem za pečenje, gratiniranje ili podgrevanje. Roštilj ploče su izrađene od visoko-kvalitetnog, čvrstog livenog aluminijuma, a mogu se koristiti obe strane: glatka strana za ribu i povrće, na primer, a žlebasta strana za šnicle i sendviče. A zahvaljujući svojoj iskošenosti, oni obezbeđuju da grilovana hrana sadrži nizak nivo masti, što čini svaki obrok uspehom: ukusan, zdrav i lak za varenje.
  Uređaj 3 u1
Jednostavno za čišćenje

Jednostavno za čišćenje

Na vrh stranice
 • Uklonjive roštilj ploče Nakon što ste uživali u obroku, kontaktni roštilj je isto tako jednostavan i lak za upotrebu kao i prilikom pripremanja ukusne grilovane hrane. Visokokvalitetne roštilje ploče od livenog aluminijuma mogu se ukloniti i zbog toga je čišćenje lako. Čišćenje ploča je jednostavno, jer sadrže premaz protiv prijanjanja i mogu da se peru u mašini za pranje sudova.
  Uklonjive roštilj ploče
Zdravlje

Zdravlje

Na vrh stranice
 • Funkcije Funkcije kontaktnog roštilja čine pripremu sve vrste hrane još lakšom i udobnijom. Na primer, iskošene roštilj ploče sadrže odvod za masnoću za potrebe kuvanja sa manje masti. Dva poslužavnika za sakupljanje masti čine odlaganje isceđene masti jednostavnim i higijenskim.
  Funkcije
Higijena

Higijena

Na vrh stranice
 • AutoMilk Clean
  AutoMilk Clean Svako ko voli neuporedivo iskustvo koje nudi sjajna šoljica kafe želi da uživa u njoj u potpunosti, a da ne treba da se pomuči za to zadovoljstvo. To je posebno tačno za kafu pripremljenu sa vrućim mlekom. Mleko igra suštinsku ulogu u stvaranju ukusa kafe i zato on treba da bude bez zaostalog ukusa u ustima. AutoMilk Clean osigurava da se ostatak mleka ne zadrži. Potpuno automatski sistem za čišćenje parom nakon svakog napitka u potpunosti se stara o čišćenju sistema za mleko i ne treba da ga čistite svaki dan. Bosch AutoMilk Clean – čisto uživanje zahvaljujući savršenoj higijeni.
  AutoMilk Clean
 • CreamCleaner
  CreamCleaner Sa funkcijom CreamCleaner, brzo i jednostavno isperite sistem za mleko na dodir dugmeta - za savršenu penu mleka i higijenu svaki put.
  CreamCleaner
 • Calc'nClean
  Calc'nClean Kada birate Bosch potpuno automatski aparat za kafu, opredeljujete se za kvalitet, performanse, pouzdanost i krajnje savršenstvo kafe. Da biste osigurali da uživanje traje, kao i garanciju za dug životni vek aparata, Calc'nClean nudi kombinovani program čišćenja i skidanja kamenca za uklanjanje naslaga kamenca i ostataka kafe u jednom koraku.
  Calc'nClean
 
 
 
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey