Pomoć kod kuvanja

Priprema hrane

Naš recept za neograničeno zadovoljstvo pri kuvanju? Tehnologija kompanije Bosch.

Kombinujemo najbolje kako bi vam obezbedili zabavu tokom pripremanja hrane i kako bi vi ostvarili savršene rezultate: odličan dizajn, sofisticirana tehnologija i decenije iskustva. Sa Bosch kuhinjskim aparatima možete uspešno da spremate sve, od finih soseva, preko ukusnih deserata do sveže ceđenog soka u treptaj oka.

Priprema hrane

Our recipe for unlimited cooking pleasure?

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Idealni za banket ili za užinu - Bosch kuhinjski aparati.

Idealni za banket ili za užinu - Bosch kuhinjski aparati.

Bilo da vam je potrebna kompaktna pomoć za manje količine ili veoma moćan učinak za veće količine hrane - Bosch kuhinjski aparati imaju jednu stvar zajedničku: potpomognuti su sa preko 60 godina iskustva u razvoju. Ovo se može videti u inovativnoj tehnologiji, jednostavnom radu i postojanosti naših aparata.  I zbog toga Bosch kuhinjski aparati uvek pružaju savršene rezultate u svakodnevnom pripremanju vaše hrane.

Na sve kuhinjske aparate
Na sve kuhinjske aparate MaxxiMUM
Na sve kuhinjske aparate MUM5
Na sve kuhinjske aparate MUM4
Na vrh stranice
Mali i savršeno dizajnirani: kompaktni kuhinjski aparati.

Mali i savršeno dizajnirani: kompaktni kuhinjski aparati.

Čak i u najmanjim kuhinjama ima prostora za Bosch kompaktne kuhinjske aparate. Zahvaljujući praktičnoj fioci i dodaci za aparat su uvek na dohvat ruke.

Na sve kompaktne kuhinjske aparate
Na vrh stranice
Snaga koja se prilagođava: Bosch štapni mikseri.

Snaga koja se prilagođava: Bosch štapni mikseri.

Zahvaljujući njihovim naročito oštrim sečivima i veoma jakom motoru, Bosch štapni mikseri brzo spremaju bilo šta. Sa njihovim ergonomskim dizajnom, vi ćete imati svo mešanje i mućenje pod kontrolom.

Na sve štapne miksere
Na vrh stranice
Promućkan, ne promešan: Bosch ručni mikseri.

Promućkan, ne promešan: Bosch ručni mikseri.

Zato što su tako dobro izbalansirani, naši ručni mikseri su lagani za držanje i mogu brzo i sa lakoćom da obrade bilo koje sastojke. Ergonomska ručka savršeno leži u vašoj ruci, tako da će smese za torte biti lagane i vazdušaste a vaša ruka će biti opuštena.

Na sve ručne miksere
Na vrh stranice
Savršena kombinacija: Bosch blenderi.

Savršena kombinacija: Bosch blenderi.

Želite koktel, ukusnu supu ili svež gusti napitak? Sa Bosch blenderom možete da napravite sve ovo jednim pritiskom na dugme. Sa svojim snažnim motorom, njegovim preciznim sečivima od nerđajućeg čelika i zapreminom do 1,75 litara, on praktično odrađuje svo mešanje za vas.

Na sve blendere
Na vrh stranice
Za rez iznad ostalih: Bosch univerzalne rezalice.

Za rez iznad ostalih: Bosch univerzalne rezalice.

Sa veoma oštrim nazubljenim sečivom od nerđajućeg čelika, one režu veoma precizno. A sa neograničeno promenljivim podešavanjem širine rezanja, sve do 17 mm, vi sami odlučujete koliko sitno želite sve da izrežete.

Na sve univerzalne rezalice
Na vrh stranice
Mali sastojci, sjajni rezultati.

Mali sastojci, sjajni rezultati.

Zapravo, sam naziv Bosch univerzalnih seckalica govori sve - seku bilo koje sastojke po vašoj želji brzo i jednostavno. Pored toga, naši praktični kuhinjski aparati su takođe neverovatno laki za čišćenje, zbog svog dodatnog pribora koji je bezbedno prati u mašini za pranje sudova.

Na sve univerzalne seckalice
Na vrh stranice
Sve do poslednje kapi: Bosch sokovnici.

Sve do poslednje kapi: Bosch sokovnici.

Sada možete mnogo efikasnije da pripremate sokove od svežeg voća i povrća. Naročito snažni motori i fino mikro sito garantuju vam uživanje sve do poslednje kapi.

Na sve sokovnice
Na vrh stranice
Profesionalna snaga, Bosch kvalitet. Samostojeće mesoreznice.

Profesionalna snaga, Bosch kvalitet. Samostojeće mesoreznice.

Sa Bosch samostojećim mesoreznicama, čak i veće količine hrane se mogu brzo i jednostavno obraditi. Mesoreznica je savršena sa pravljenje terina (terrine) od mesa i povrća, mesa za kobasice i mešavina od mlevenog mesa. Zahvaljujući širokom opsegu funkcija i velikom izboru dodatnog pribora, poput priključka za rendanje ili priključka za oblikovanje biskvita, vi možete da koristite Bosch mesoreznicu za raznovrsnu upotrebu.

Na sve samostojeće mesoreznice
Na vrh stranice
Napravljene za one koji su slabi prema moćnim performansama.

Napravljene za one koji su slabi prema moćnim performansama.

Pre nego što počnete da koristite Bosch kućne aparate za mućenje, mešanje, gnječenje ili seckanje vaših sastojaka, mi ih testiramo i poboljšavamo sve do najsitnijih detalja. Zbog toga je mešanje čak i teškog testa dečija igra za naše snažne motore. Naša izuzetno oštra sečiva će godiama i bez napora seći i mešati sve što dođe u kontakt sa njima. A naš vanvremenski dizajn pretvara praktičnog kuhinjskog pomoćnika u glavni vizuelni detalj vaše kuhinje.

Dizajn

Dizajn

Na vrh stranice
 • Dizajn i materijal MaxxiMUM Robusno, čvrsto metalno kućište, aplikacije od brušenog metala, vanvremenski i jasan oblik, čisti sjaj i dinamičnost - vreme je za novu eru u kuhinji.
  Dizajn i materijal MaxxiMUM
Izuzetni rezultati

Izuzetni rezultati

Na vrh stranice
 • 450 W
  450 W Snažan motor sa 450 W čini obradu jela praktičnim i efikasnim poslom koliko želite i koliko vam je to potrebno. I šta više, on je neverovatno tih.
  450 W
 • Plastična noga za mešanje Noga za mešanje sa oštricom od nerđajućeg čelika - laka za uklanjanje, otporna na toplotu, čisti se u mašini za pranje sudova i laka za rukovanje.
  Plastična noga za mešanje
 • FineCreamer
  FineCreamer Dodavanje više volumena kulinarskim idejama. Inovativne metlice za mućenje FineCreamer poseduju loptice za ubrizgavanje više vazduha u obrađenu smesu. Kao rezultat dobijamo vazdušastija testa i kremove, kao i više snega od belanaca i krema za manje vremena.
  FineCreamer
 • Funkcija impuls/turbo
  Funkcija impuls/turbo Dodatna funkcija impuls/turbo pruža maksimalne performanse na dodir dugmeta i omogućava savršeno testo i rad dodatnog pribora na poleđini aparata.
  Funkcija impuls/turbo
 • 1250 W
  1250 W Optimalna snaga od 1250 W, tako da možete obraditi teške zadatke i velike količine. Dobićete željenu konzistentnost u savršenom kvalitetu - sa izuzetnom brzinom i sigurnim rezultatima, čak i kod posebno zahtevnih testa poput testa sa kvascem i testa za hleb.
  1250 W
 • 1000 W
  1000 W Kada je u pitanju brza i praktična obrada velikih količina i zahtevnih testa, motor sa snagom od 1000 vati zaista postaje koristan. Nudi maksimalne performanse i daje optimalne rezultate.
  1000 W
 • 1600 W
  1600 W Motor, najsnažniji na tržištu sa 1600 W, stvara ogromnu snagu koja zadovoljava profesionalne standarde. Obezbeđuje brze i savršene rezultate na dosledno visokom nivou kvaliteta, uključujući obradu teških testa za hleb i paste.
  1600 W
 • 3D PlanetaryMixing
  3D PlanetaryMixing Napredni, jedinstveni planetarni pogon za mešanje omogućava snažne pokrete mešanja istovremeno u tri dimenzije, tako da su svi sastojci uvek dobro izmešani do optimalnog efekta - svaki put sa savršenim rezultatima.
  3D PlanetaryMixing
 • 500 W
  500 W Motor 500 W obezbeđuje dovoljno snage da odgovori na svaki izazov u kuvanju i pečenju - svaki put sa optimalnim rezultatima.
  500 W
 • 12 brzina
  12 brzina Šta god to bilo - majonez, hrana za bebe ili supa, seckanje, mlevenje ili mešanje - optimalna brzina je dostupna za svaki zadatak, zajedno uz turbo funkciju koja se može izabrati po potrebi.
  12 brzina
 • XXL posuda
  XXL posuda Izuzetno velika i izuzetno praktična - čak i velike količine mogu se lako obraditi u jednom potezu u posudi za mešanje od 3,9 l.
  XXL posuda
 • Pet brzina
  Pet brzina Za svaku primenu dostupna je pravilna brzina, zajedno sa optimalnom snagom za svaku situaciju - zahvaljujući pet podešavanja brzina.
  Pet brzina
 • 700 W
  700 W Motor sa 700 W ima dovoljno snage za svakodnevne kuhinjske potrebe. Od seckanja, rendanja, mlevenja, mešanja i pasiranja do pripremanja zahtevnih jela - teško da biste mogli poželeti više.
  700 W
 • 600 W
  600 W Snažan sa niskim nivoom buke i niskom vibracijom. Motor 600 W skraćuje rad svega što želite da mešate i gnječite - i neverovatno je praktičan.
  600 W
 • 750 W
  750 W Snaga koju biste inače videli samo u profesionalnoj kuhinji. Izuzetno snažan motor sa 750 W svaki put obezbeđuje optimalne rezultate za sve zadatke.
  750 W
 • 800 W
  800 W Obavite svakodnevne poslove u kuhinji lako i praktično. Snaga od 800 W i podešavanja više brzina omogućavaju jednostavnu pripremu hrane, kao i brze i savršene rezultate.
  800 W
 • 900 W
  900 W U kombinaciji sa novom elektronikom i inovativnom funkcijom Multi-Motion Drive, motor sa 900 W pruža puno snage i veliku brzinu mešanja, pa čak i teška testa se mešaju do optimalnog efekta.
  900 W
 • QuattroBlade Pro
  QuattroBlade Pro Inovativni dizajn zvona ručnog blendera sa svojim prepoznatljivim stilom udubljenja nalik na loptice za golf obezbeđuje savršeno mešanje namirnica. To je zato što struktura zvona ručnog blendera navodi namirnice direktno na rotirajući QuattroBlade Pro. Pored toga, korisnici će primetiti da aparat ne usisava sadržinu do samog dna merice.
  QuattroBlade Pro
 • MultiMotion Drive
  MultiMotion Drive Dinamični planetarni pogon omogućava da se metlice za mešanje vrte u eliptičnim krugovima uz samu ivicu posude. Na taj način se izuzetno temeljno obrađuje sav sadržaj posude bez ostataka testa na ivici posude.
  MultiMotion Drive
 • Quattro Blade
  Quattro Blade Inovativni nož QuattroBlade sa izuzetnim sečivom nudi pravi profesionalni kvalitet kod mešanja i drobljenja. Oštrica obrađuje sve brzo i temeljno, ali isto tako ravnomerno i pažjivo.
  Quattro Blade
 • Noga od nerđajućeg čelika Noga za mešanje od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika sa optimizovanim dizajnom i oštricom od nerđajućeg čelika obezbeđuje čistiji i udobniji rad i lako se uklanja radi čišćenja.
  Noga od nerđajućeg čelika
 • TurboButton
  TurboButton Dodatno turbo dugme pruža maksimalnu snagu na dodir dugmeta, tako da možete brzo i lako primeniti vaše ideje i postignete optimalne rezultate svaki put.
  TurboButton
 • Sečivo Supercut
  Sečivo Supercut Svojom nazubljenom i velikom površinom sečenja, inovativno univerzalno sečivo Supercut seče lako i precizno namirnice poput tvrdog i mekog povrća, a pri tome ostaje oštar značajno duže. Riba, meso i bilje se takođe lako seku.
  Sečivo Supercut
 • Pametni senzor za testo
  Pametni senzor za testo Teška testa i velike količine pravi su izazov za kuhinjske aparate. Pametni senzor za testo to olakšava, obezbeđujući brze i dosledne rezultate uz pomoć konstantne brzine mešanja. To postiže u svakoj situaciji, što obuhvata rad sa velikim količinama i teškim testima.
  Pametni senzor za testo
Svestranost

Svestranost

Na vrh stranice
 • Kompleti dodataka MaxxiMUM Kad je reč o kompletima dodataka Maxxi-MUM, imate izbor između tri tematske vrste opreme: VeggieLove, PastaPassion ili VitalEmotion - pravo rešenje za svačiji ukus.
  Kompleti dodataka MaxxiMUM
 • Mulifunkcionalan. Pomaže vam u gotovo svemu, što olakšava mnoge poslove. Kompaktni procesor za hranu secka luk, orašaste plodove i parmezan. Seče, secka, meša, pasira i mesi testa, muti krem i ima još mnogo drugih impresivnih funkcija.
  Mulifunkcionalan.
 • 50 funkcija
  50 funkcija Sofisticirana oprema, pametne funkcije i niz praktičnih dodataka, od činije za mešanje od nerđajućeg čelika i mutilica, do kontinuiranog secka sa pet funkcija.
  50 funkcija
 • 55 funkcija
  55 funkcija Brza hrana ili porodične proslave - sa velikim izborom funkcija, i dodatnog pribora, možete odgovoriti na svaki izazov. Uključuje nastavak za plastični blender
  55 funkcija
 • 60 funkcija
  60 funkcija Mućenje, gnječenje, seckanje, mešanje - širok izbor dodatnog pribora za svaki zadatak. Uključeni su i ekskluzivni nastavci kao što je mlin za meso ili cediljka za limun.
  60 funkcija
 • Specijalni dodatni pribor Mlin za meso, cediljka za limun, nastavak za blender, testo i cediljku za voće, samo su neki od primera široke lepeze dodatnog pribora MUM 4. Oni vam pružaju gotovo sve što želite i što vam je potrebno u vašoj kuhinji.
  Specijalni dodatni pribor
 • ProPuree
  ProPuree Pire od krompira, graška i voća prosto ima najbolji ukus kada je domaći. Posebno ga je lakše i jednostavnije pripremiti uz pomoć nastavka za gnječenje ProPuree.
  ProPuree
 • Do 120 funkcija
  Do 120 funkcija Predjelo, glavno jelo, aperitiv ili desert - neće biti ograničenja za kreativnost u kuhinji zahvaljujući širokom izboru pribora, kao što je metlica za mućenje od čvrstog metala, savršena metlica za mešanje, blender ThermoSafe i posuda od nerđajućeg čelika od 5,4 l.
  Do 120 funkcija
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • SuperSilent
  SuperSilent Efikasno smanjenje radne buke zahvaljujući najnovijoj tehnologiji motora: snažan, ali prijatno tih.
  SuperSilent
 • Torbica za dodatni pribor
  Torbica za dodatni pribor Praktična torbica obezbeđuje siguran i kompaktan prostor za odlaganje malog dodatnog pribora. Torbica i njen sadržaj lako stanu u posudu za mešanje i uvek su pri ruci.
  Torbica za dodatni pribor
 • Auto CableRewind Ako ste završili sa radom, lagano povucite kabl i on će se potpuno namotati u aparat zahvaljujući automatskom namotavanju kabla. Ne može biti lakše ili praktičnije.
  Auto CableRewind
 • AntiSplash
  AntiSplash Dosadna prskanja prilikom pripremanja jela su prošlosti zahvaljujući Anti Splash štapnom mikseru sa optimizovanim dizajnom. Tako da će sav posao biti lak, praktičan i iznad svega čist.
  AntiSplash
 • EasyArm Lift
  EasyArm Lift Inovativna funkcija Easy ArmLift pruža dodatnu udobnost. Radi na dodir dugmeta i podržava podizanje multifunkcionalne ručke, tako da možete zameniti alatke za testo sa izuzetnom lakoćom, brzinom i udobnošću.
  EasyArm Lift
 • Kompaktni dizajn Univerzalno povezivanje odgovara svim dodacima i izuzetno je praktično, čime se obezbeđuje visok nivo funkcionalnosti i udobnosti. Takođe, omogućava kompaktan i atraktivan dizajn.
  Kompaktni dizajn
 • Lagano
  Lagano Težina je značajno smanjena zahvaljujući najnovijoj tehnologiji motora i materijala, što čini rad lakšim i manje zamornim.
  Lagano
 • Ergonomski dizajn
  Ergonomski dizajn Ergonomski oblikovana ručka, velika dugmad jednostavna za korišćenje, mala težina i tih motor obezbeđuju brz, jednostavan i udoban rad.
  Ergonomski dizajn
 • HelixCord
  HelixCord Veoma dugačak, feksibilni spiralni kabl je izuzetno lak za korišćenje prilikom rada u kuhinji i pruža maksimalnu slobodu kretanja i udobnost.
  HelixCord
 • SoftTouch
  SoftTouch Ergonomski dizajn, posebni oblik ručke i SoftTouch premaz protiv klizanja omogućava da je aparat još udobniji i sigurniji u ruci.
  SoftTouch
 • Beskonačno promenljiva kontrola Optimalna brzina obrade za svaku namirnicu, svako piće i podešavanje. Beskonačno promenljiva kontrola i dodatna funkcija impulsa za dodatno povećanje snage obezbeđuje savršene rezultate svaki put.
  Beskonačno promenljiva kontrola
 • XXL posuda za mešanje
  XXL posuda za mešanje Posuda od 6,2 l je optimalno mesto za delovanje ogromne moći, uz četiri nivoa obrade plus snažne funkcije impulsa, tako da testo do 4,2 kg može da se obradi sa lakoćom.
  XXL posuda za mešanje
 • ThermoSafe
  ThermoSafe Šta god treba da uradite, stakleni blender TempSafe je prava alatka. Ova svestrana alatka obavlja svaki zadatak sa lakoćom, bilo da je to drobljenje kockica leda ili smrznutog voća, priprema ukusnih smutija i ledenih napitaka ili pasiranja vrućih supa.
  ThermoSafe
 • XL posuda za mešanje Zahvaljujući zapremini od 5,4 l za količine testa do 3,5 kg, ova posuda za mešanje može obaviti veće zadatke. To je jedna od najvećih posuda za mešanje na tržištu i omogućava vam da sprovedete u delo vaše kreativne ideje.
  XL posuda za mešanje
Material

Material

Na vrh stranice
 • Dizajn i materijal MUM5 Zahvaljujući savršenoj harmoniji oblika i funkcije, nagrađivani dizajn je poslastica za oči. Na raspolaganju je veliki izbor izuzetnih, modernih boja za svačiji ukus.
  Dizajn i materijal MUM5
Bezbednost

Bezbednost

Na vrh stranice
 • Bezbednost
  Bezbednost Gumene vakuumske nožice za maksimalnu stabilnost, sigurnosno i klizno zaključavanje kako bi se izbegao svaki rizik, potpuno pokrivena oštrica, zaštita za palac i držač za komadiće hrane za pouzdanu zaštitu u svakoj situaciji
  Bezbednost
 • SafetyStop SafetyStop nudi efikasnu zaštitu od povreda: Kada se poklopac otvori tokom rada, motor se zaustavlja odmah i automatski u sekundi. Aparat se može uključiti samo kada su svi delovi pravilno sastavljeni.
  SafetyStop
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • Maks. izlaz 4,3 kg po minuti
  Maks. izlaz 4,3 kg po minuti Visoke performanse za velike količine: Zahvaljujući snažnom motoru i sofisticiranoj ergonomiji, mesoreznica ProPower može obraditi meso sa izlazom do 4,3 kg u minuti.
  Maks. izlaz 4,3 kg po minuti
 
 
 

VitaStyle Mixx2Go blender

Ovaj elegantni blender je idealan za mešanje toplih i hladnih sastojaka kao što su domaće ukusne supe, šejkovi i zdravi gusti napici.

Više

Dodatni pribor za MaxxiMUM

Sa svojom standardnom opremom, raznim dodatnim priborom i praktičnim kompletima pribora, MaxxiMUM može da pomogne svakome da napravi svoja omiljena jela.

Više

SilentMixx

Najtiši električni blender koji je proizveo Bosch!

Više

MaxxiMUM

Kuhinjski aparat MaxxiMUM jak je i svestran – i automatski muti šlag i belanca do savršenstva.

Više
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey