Peglanje

Pegle

Sada možete da se izborite sa naborima na snažan, siguran i jednostavan način.

Bosch želi da vam učini peglanje što je prijatnije moguće. Zbog toga svaki Bosch aparat za peglanje ne uključuje samo visokokvalitetne materijale već i mnoštvo tehničkih inovacija, kako bi olakšao vaše kućne poslove. I oni uvek ostvaruju sjajne rezulate po pitanju održavanja odeće, jednostavnosti upotrebe i sigurnosti. Otkrijte Bosch kvalitet koji je 100% pouzdan.

Bügelgerät

So gehen Sie Falten an die
Wäsche – kraftvoll, sicher und bequem wie nie.

 
 1. Tipovi
 2. Karakteristike
Na vrh stranice
Za one koji peglaju često i za peglanje većih količina veša: parna stanica.

Za one koji peglaju često i za peglanje većih količina veša: parna stanica.

Ukoliko često imate veću količinu veša za peglanje kod kuće, isplati se investirati u parnu stanicu. Snažan mlaz pare proizvodi prvoklasne rezultate peglanja bez obzira na postojanost nabora, i u isto vreme smanjuje utrošeno vreme i energiju. Pored toga, Bosch parne stanice imaju veliki rezervoar za vodu koji je naročito lako napuniti. 

Na sve parne stanice
Na vrh stranice
Za sve one koji imaju gomilu veša za peglanje a nemaju puno prostora.

Za sve one koji imaju gomilu veša za peglanje a nemaju puno prostora.

Ukoliko često peglate, verovatno vam je potrebna kompaktna Bosch parna pegla. Ovaj uređaj je idelano rešenje za one koji nemaju prostora za parnu stanicu ali ipak žele visoku efikasnost. Njegov integrisani motor proizvodi mnogo više pare i omogućava joj da prodre duboko u tkaninu. Nabori nestaju čak i sa tkanina koje je najteže ispeglati i to samo sa par pokreta ruke.

Na sve kompaktne parne pegle
Na vrh stranice
Ne morate da peglate svaki dan da bi imali visoke standarde.

Ne morate da peglate svaki dan da bi imali visoke standarde.

A steam iron is not just for households that iron regularly. A Bosch steam iron is worth while even if it's only used occasionally or for small amounts of ironing. With its smooth glide and powerful steParna pegla nije namenjena samo domaćinstvima u kojima se redovno pegla veš. Bosch parna pegla se isplati čak iako se samo povremeno koristi ili se koristi za peglanje manjih količina veša. Znatno olakšava peglanje sa svojim glatkim klizanjem i snažnom proizvodnjom pare.am output, it makes ironing much easier.

Na sve parne pegle
Na vrh stranice
Najbolja podloga za savršen veš: aktivna daska za peglanje.

Najbolja podloga za savršen veš: aktivna daska za peglanje.

Bosch aktivna daska za peglanje je idealna za upotrebu sa vašim parnim stanicama i parnim peglama. Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji, štedi vam i vreme i energiju. Funkcija zagrevanja suši veće komade veša i stoljnjake tokom dužeg vremenskog perioda peglanja, bez stvaranje kondenza na dasci za peglanje. Praktične funkcije usisavanja, naduvavanja i duvanja vam takođe omogućavaju da ugodnije i lakše radite na dasci za peglanje.

Na aktivne daske za peglanje
Na vrh stranice
Nemilosrdne prema naborima, nežne prema vešu: najbolje grejne ploče kompanije Bosch.

Nemilosrdne prema naborima, nežne prema vešu: najbolje grejne ploče kompanije Bosch.

Kako bi vam pomogli da se još lakše izborite sa svakodnevnim peglanjem, poboljšali smo čvrstinu, otpornost na grebanje i moć klizanja grejnih ploča na našim parnim stanicama i parnim peglama, tako da se one savršeno nose sa zahtevima svakodnevice. Ovo znači da ih je naročito lako čistiti i da su veoma nežne prema osetljivoj tkanini.

Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • 4AntiCalc
  4AntiCalc Ova četvorostruka funkcija postavlja standard kad je reč o uklanjanju kamenca. Zato što ne treba da radite skoro ništa. Funkcija uključuje SelfClean, Calc'nClean, ugradni sistem AntiCalc i specijalno rešenje za uklanjanje kamenca. Ove četiri funkcije rade zajedno kako bi efikasno sprečile nakupljanje kamenca u aparatu. Prednost za vas je očigledna: Životni vek Bosch pegle je primetno produžen.
  4AntiCalc
 • Calc´nClean
  Calc´nClean Funkcija Calc'nClean je osnovna Bosch funkcija samočišćenja - ona omogućava sakupljanje svih naslaga kamenca koje se mogu lako istresti, čime se obezbeđuje dug životni vek aparata.
  Calc´nClean
 • AntiShine
  AntiShine Najzad, jedan problem manje kada peglate! Sjajne mrlje, posebno na tamnoj i osetljivoj tkanini, sada su stvar prošlosti. Podešavanje AntiShine nudi zaštitu od toga - možete peglati nežno, bez sjajnih mrlja. Ponosni smo na činjenicu da možete očekivati optimalne rezultate, čak i kada peglate nežno.
  AntiShine
 • TempOK
  TempOK Neke tkanine zahtevaju više, a neke manje toplote prilikom peglanja. To nije problem. TempOK je indikator koji vas pouzdano upozorava kada je dostignuta željena temperatura. Ekran trepće dok se aparat još zagreva ili hladi, sve dok ne dostigne izabranu temperaturu. Iako već možete da peglate, još nije dostignut pravi nivo temperature. Kada je dostignuta izabrana temperatura, ekran trepće u kontinuitetu.
  TempOK
 • ProfessionalIron
  ProfessionalIron Priznajemo, pluta nije materijal koji se obično povezuje sa peglama. Ali, u svakom okruženju u kome se puno pegla, logično je da postoji ručka napravljena od plute. Uprkos toplom radu, ruke ostaju suve i takva ručka je udobna za držanje. Teška grejna ploča je uobičajena za ovu vrstu aparata.
  ProfessionalIron
 • PermanentRefill
  PermanentRefill Sa PermanentRefil možete neprekidno peglati. To je zato što parna stanica ostaje spremna za upotrebu čak i kada morate da napunite rezervoar za vodu.
  PermanentRefill
 • 2,5 m
  2,5 m Kabl koji je previše kratak je definitivno nepotrebna frustracija kod peglanja. Izuzetno dug kabl obezbeđuje najveću moguću mobilnost - to je odlična vest, posebno kod peglanja velikog veša ili kada ima manjka utičnica.
  2,5 m
 • QuickFill
  QuickFill Ponovno punjenje rezervoara za vodu vaše parne pegle je jedan od najnezahvalnijih zadataka koji je neophodan tokom peglanja. Zahvaljujući funkciji QuickFill, to se promenilo. Svi Bosch aparati sa ovim simbolom imaju rezervoar za vodu sa izuzetno velikim otvorom za punjenje. To omogućava lako i jednostavno punjenje.
  QuickFill
 • Para na zahtev
  Para na zahtev U vašim je rukama: Možete da peglate sa stalnom parom, ali ne morate - funkcija Para na zahtev radi upravo ono što joj ime kaže. Mehanika je jednostavna i razumljiva: Pomoću dugmeta na ručki možete izabrati da li je potrebna para, i ako jeste, koliko dugo. Ili možete sasvim da isključite paru.
  Para na zahtev
 • DripStop
  DripStop Funkcija DripStop je ugrađena kontrola u pegli koja nezavisno kontroliše temperaturu toka vode. To sprečava kapljice vode i ružne tragove vode na tkanini. Uostalom, ne postoji ništa nezgodnije nego staviti haljinu nazad u korpu za veš, umesto da bude na gomili ispeglanog veša. DripStop radi čak i na niskim temperaturama.
  DripStop
 • Calc´nClean Advanced
  Calc´nClean Advanced Nije moguće spakovati još funkcija samočišćenja u parnu stanicu - barem za sada. Izaberite najpametniju verziju postupka dekalcifikacije: 'Calc´nClean Advanced. Glavna funkcija je kolektor kamenca, čime se uklanjaju labavi delići kamenca iz parne komore, a koji se posle lako isperu. Rezultat: Aparat je pouzdano zaštićen od nakupljanja kamenca, čime se obezbeđuje značajno duži vek trajanja.
  Calc´nClean Advanced
 • MultiDirectional
  MultiDirectional Zadovoljstvo na sve strane: visok stepen fleksibilnosti garantuje savršene rezultate potpuno bez nabora. Ovo je moguće zahvaljujući višesmernoj grejnog ploči - prava inovacija i prava pomoć prilikom peglanja, što će svakako doneti osmeh na vaše lice.
  MultiDirectional
 • TouchControl
  TouchControl TouchControl je jedna od najnovijih Bosch funkcija peglanja. Kontrolišite aparat samo pomoću ekrana osetljivog na dodir. Ovo praktična kontrola obezbeđuje maksimalnu jednostavnost upotrebe: Sva podešavanja pare i temperature možete da menjate dodirom na dugme prema individualnim potrebama. Dakle, jednostavnost i udobnost su više od pukih naredbi, kontrolni elementi su praktični i jednostavni.
  TouchControl
 • i-Temp
  i-Temp I-Temp je funkcija koja omogućava brzo i sigurno peglanje sa samo jednom temperaturom, a da ne morate previše da razmišljate ili menjate podešavanja. Najbolja stvar je što možete uživati u ovoj praktičnoj funkciji sa svim tkaninama za peglanje.
  i-Temp
 • Podesiva visina: 81-93
  Podesiva visina: 81-93 Daska za peglanje se prilagođava visini: sa 7 nivoa podešavanja visine od 81 do 93 cm za udobno peglanje na svim visinama.
  Podesiva visina: 81-93
 • ActiveBoard
  ActiveBoard Čvrsta i neklizajuća daska za peglanje ActiveBoard je idealni, sigurni dodatak za parne stanice, a takođe obezbeđuje dovoljnu ergonomsku površinu za odlaganje pegle. Pored toga, postoji niz funkcija koje čine peglanje praktičnijim: usisna funkcija i funkcija duvanja. Zahvaljujući usisnoj funkciji, veš je fiksiran na površini za peglanje i na taj način se izglađuju vlakna. Funkcija duvanja sa vazdušnim jastučićem je specijalno dizajnirana za osetljive tkanine i osvežavanje veša. Zahvaljujući dasci za peglanje ActiveBoard, bićete u mogućnosti da uživate u optimalnom sušenju i izglađivanju tkanine. Pored toga, smanjuje kondenzaciju na dasci za peglanje. Ukratko, rezultat je brz i efikasan: pametno iskustvo peglanja.
  ActiveBoard
 • Podesiva visina: 75-100
  Podesiva visina: 75-100 Daska za peglanje se prilagođava visini: sa 6 nivoa podešavanja visine od 75 do 100 cm za udobno peglanje na svim visinama.
  Podesiva visina: 75-100
 • Točkići
  Točkići Mislili smo o tome: Prenošenje daske za peglanje sa jednog mesta na drugo nikada nije bilo ovako lako. Dva točkića omogućavaju lako i sigurno prenošenje. Peglanje sa Bosch aparatima je ponovo malo udobnije.
  Točkići
 • Calc’nClean Perfect
  Calc’nClean Perfect Prvi sistem za čišćenje koji uklanja štetni kamenac iz pegle i parne stanice. Specijalni program čišćenja uklanja kamenac i čestice prašine iz pegle i ispira ga. Kolektor kamenca u rezervoaru za vodu parne stanice sakuplja sav kamenac koji se formira u rezervoaru. Praktična funkcija Calc’nClean Timer upozorava kada treba da se završi sledeća operacija čišćenja.
  Calc’nClean Perfect
 • 3AntiCalc
  3AntiCalc Sve dobre stvari dolaze u troje - ovo se odnosi i na životni vek aparata. Funkcija 3AntiCalc, kao što i sam naziv kaže, podrazumeva trostruku funkciju koja se sastoji od SelfClean, Calc'nClean i ugrađenog sistema AntiCalc. Efikasno sprečava nakupljanje kamenca u aparatu i pouzdano produžava životni vek vaše Bosch pegle.
  3AntiCalc
 • HeatingFunction
  HeatingFunction Inače, daska za peglanje postaje mokra nakon dužeg peglanja na pari, što čini nastavak peglanja neprijatnim i nezgodnim. Zato imamo integrisanu funkciju zagrevanja koja konstantno suši veš i navlaku za dasku i tako smanjuje stvaranje kondenzacije na dasci za peglanje, naročito tokom dužeg peglanja.
  HeatingFunction
Nega

Nega

Na vrh stranice
 • i-Temp Advanced
  i-Temp Advanced Vremena kada ste morali da konstantno menjate podešavanje temperature dok peglate brdo stvari su definitivno prošla. Zahvaljujući funkciji i-Temp Advanced koja optimalno kombinuje temperaturu i paru. Sa ovim podešavanjem, sve tkanine za peglanje mogu da se peglaju samo sa istim osnovnim podešavanjem - bez problema kod prethodnog sortiranja veša. Ovo ne samo da štedi vreme, već i napor, jer više ne treba da proveravate uputstva za negu svakog predmeta pranja. I naravno to je dobrodošlo olakšanje - posebno kod peglanja.
  i-Temp Advanced
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • Maksimalno 2400 W
  Maksimalno 2400 W Dobar preduslov za brzo zagrevanje i parnih stanica i parnih pegli je snaga od 2400 i 2500 W.
  Maksimalno 2400 W
 • 3100 W
  3100 W Ovako snažan aparat sa 3100 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  3100 W
 • pritisak pare 5,5 bara Količina pritiska je standard kod peglanja sa parnom stanicom. Što je više pritiska, to je bolje. Činjenice: Aparati sa 5,5 bara obezbeđuju visoke performanse i najbolji kvalitet peglanja za savršeno gladak veš u kratkom vremenu.
  pritisak pare 5,5 bara
 • pritisak pare 6 bara Količina pritiska je standard kod peglanja sa parnom stanicom. Što je više pritiska, to je bolje. Činjenice: Aparati sa 6 bara obezbeđuju visoke performanse i najbolji kvalitet peglanja za savršeno gladak veš u kratkom vremenu.
  pritisak pare 6 bara
 • eco dugme
  eco dugme Zahvaljujući opcijama za uštedu energije pare, čuva se do 30% energije i 40% vode. Uradite nešto dobro za vaš račun, kao i za životnu sredinu i ekologiju.
  eco dugme
 • SensorPower Control
  SensorPower Control SensorPower Control pomaže da se potrošnja energije drži pod kontrolom uprkos brojnim različitim funkcijama u aparatu. Više funkcija obično znači veliku potrošnju energije - ali ne u ovom slučaju. Zahvaljujući funkciji SensorPower Control, aparat podešava paru i toplotu u zavisnosti od potrebe, umesto da generiše oba u isto vreme. Uštedite električnu energiju bez smanjenja performansi!
  SensorPower Control
 • 2600 W
  2600 W Ovako snažan aparat sa 2600 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  2600 W
 • Maksimalno 3500 W
  Maksimalno 3500 W Ovako snažan aparat sa 3500 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  Maksimalno 3500 W
 • MotorSteam 200/45
  MotorSteam 200/45 Integrisani motor visokih performansi kompaktnog parnog generatora obezbeđuje trajno duboko prodiranje kroz tkaninu i pouzdane rezultate peglanja. Tehničko objašnjenje: Pumpa motora snabdeva parnu komoru vodom u rekordnom vremenu, zaustavlja se samo ako to želite.
  MotorSteam 200/45
 • PalldadiumGlissée
  PalldadiumGlissée Specijalna grejna ploča sa svojim 3-faznim dizajnom garantuje idealnu distribuciju pare i maksimalno klizanje. Tehnologija trostruke zone peglanja obuhvata vlaženje, sušenje i glatkost. Ovaj proces peglanja, zajedno sa sofisticiranim rasporedom parnih kanala čini ovaj kućni posao značajno udobnijim i manje stresnim.
  PalldadiumGlissée
 • Konstantna para 120 g/min Konstantna para kod peglanja sa parnom stanicom garantuje da je tkanina ravnomerno navlažena. To je najvažniji preduslov za optimalne rezultate peglanja. Još jedna sjajna prednost je količina vremena koju možete uštedeti sa ispustom konstantne pare, a bez gubitka učinka! Zapremina konstantne pare od 120 g u minuti se definitivno preporučuje. U principu, što je veća zapremina, to brže veš postaje gladak.
  Konstantna para 120 g/min
 • Mlaz pare 150 g
  Mlaz pare 150 g Mlaz pare od 150 g pomaže da se uklone čak i uporni nabori. Ovo je dobra količina pare koja će vam pomoći da savladate čak i one komplikovane zadatke peglanja.
  Mlaz pare 150 g
 • 1500 vati
  1500 vati Potrošnja snage parne stanice naročito zavisi od snage u vatima. Ovaj aparat sa funkcijom Sensor Power Control je dobar primer, jer 1500 W će garantovati efikasnost upravo od samog početka.
  1500 vati
 • Mlaz pare 120 g
  Mlaz pare 120 g Sa dovoljno pare i toplote, možete brže dovršiti peglanje. Rad sa minimalnim nivoom mlaza pare od 80 g do 120 g - veća zapremina, veća ušteda vremena.
  Mlaz pare 120 g
 • Mlaz pare 200 g
  Mlaz pare 200 g Neke tkanine su tako debele i imaju toliko upornih nabora da osećate da ne uspevate da ih se rešite dok peglate. To nije slučaj kod Bosch aparata sa iznadprosečnim nivoom mlaza pare od 200 g. Koristeći ove aparate, jedan dodir dugmeta je sve što je potrebno - čak i problematične tkanine nemaju šanse protiv ovog nivoa mlaza pare. Brži nego ikada, pouzdaniji nego ikada.
  Mlaz pare 200 g
 • Mlaz pare 180 g
  Mlaz pare 180 g Neke tkanine su tako debele i imaju toliko upornih nabora da osećate da ne uspevate da ih se rešite dok peglate. To nije slučaj kod Bosch aparata sa iznadprosečnim nivoom mlaza pare od 180 g. Koristeći ove aparate, jedan dodir dugmeta je sve što je potrebno - čak i problematične tkanine nemaju šanse protiv ovog nivoa mlaza pare. Brži nego ikada, pouzdaniji nego ikada.
  Mlaz pare 180 g
 • Sistem AdvancedSteam
  Sistem AdvancedSteam Ništa ne prepuštajte slučaju kada je u pitanju peglanje. Možete se osloniti na inovativni sistem AdvancedSteam sa optimalnom i snažnom brzinom ispusta pare. Omogućava ciljanu distribuciju pare i njeno dublje prodiranje u tkaninu. Kako? Koristeći oplemenjeni sistem i interakciju kanala pare, rupice za ispust i vodilice. Ova ciljana para olakšava peglanje i dovodi vas brže do cilja: hrpa ispeglanog veša.
  Sistem AdvancedSteam
 • CeraniumGlissée
  CeraniumGlissée Grejna ploča klizi izuzetno slobodno preko tkanine zahvaljujući čvrstini i otpornosti. Optimalna distribucija pare obezbeđuje savršene rezultate peglanja zahvaljujući inteligentnom i inovativnom rasporedu parnih kanala. Patentirani Bosch 3-fazni dizajn je takođe tipičan za ovu grejnu ploču. Radujemo se izuzetno glatkoj tkanini.
  CeraniumGlissée
 • Grejna ploča od inoksa
  Grejna ploča od inoksa Majka svih grejnih ploča pegle je od nerđajućeg čelika izrađena od visoko poliranog nerđajućeg čelika - otporna na habanje, nerđajuća, lagana i vrlo jednostavna za čišćenje.
  Grejna ploča od inoksa
 • Ultimate 150 PulseSteam
  Ultimate 150 PulseSteam Tri mlaza pare po kliku u standardnoj verziji: za primetno lakši rad na dasci za peglanje i nabori koji nemaju šanse.
  Ultimate 150 PulseSteam
 • Ultimate 230 PulseSteam
  Ultimate 230 PulseSteam Sistem ne samo da proizvodi jedan mlaz pare po dodiru dugmeta, već emituje tri mlaza pare sa velikom zapreminom pare. Rezultat: nema nabora.
  Ultimate 230 PulseSteam
 • Ultimate 270 PulseSteam
  Ultimate 270 PulseSteam Pritisnite jednom i tri mlaza pare sa velikom zapreminom će ispraviti i najupornije nabore.
  Ultimate 270 PulseSteam
 • Ultimate 400 PulseSteam
  Ultimate 400 PulseSteam Sada je potreban samo jedan klik da ispravite izuzetno uporne nabore na debelim tkaninama. Ovo aktivira tri intezivna mlaza pare po 400 g koji će sigurno ispraviti sve vrste nabora. Iskoristite izuzetnu moć duboke pare za vaš veš sa Ultimate 400 PulseSteam.
  Ultimate 400 PulseSteam
 • Maksimalno 2200 W
  Maksimalno 2200 W Za adekvatne rezultate peglanja sa parnom peglom, minimalna preporučena snaga je 2000 ili 2300 W. Da biste osigurali dobre rezultate za vaš veš, mlaz pare ne sme biti niži od toga.
  Maksimalno 2200 W
 • 2300 W
  2300 W Za adekvatne rezultate peglanja sa parnom peglom, preporučena je minimalna snaga od 2000 ili 2300 vati. Da biste osigurali dobre rezultate za vaš veš, mlaz pare ne sme biti niži od toga.
  2300 W
 • 2200 W
  2200 W Za adekvatne rezultate peglanja sa parnom peglom, preporučena je minimalna snaga od 2000 ili 2300 W. Da biste osigurali dobre rezultate za vaš veš, mlaz pare ne sme biti niži od toga.
  2200 W
 • Maksimalno 2900 W
  Maksimalno 2900 W Ovako snažan aparat sa 2900 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  Maksimalno 2900 W
 • 3000 W
  3000 W Ovako snažan aparat sa 3000 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  3000 W
 • Maksimalno 2800 W
  Maksimalno 2800 W Ovako snažan aparat sa 2800 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  Maksimalno 2800 W
 • pritisak pare 4,5 bara Što je veći pritisak na kome para stigne do veša, to je bolje. Nivo od 4,5 bara je dobar za najbolje rezultate.
  pritisak pare 4,5 bara
 • pritisak pare 4 bara Što je veći pritisak na kome para prodire u veš, to je bolje. Nivo od 4 bara je dobar za najbolje rezultate.
  pritisak pare 4 bara
 • Konstantna para 90 g/min Konstantna para kod peglanja sa parnom stanicom garantuje da tkanina bude ravnomerno navlažena. To je najvažniji preduslov za optimalne rezultate peglanja. Još jedna sjajna prednost je količina vremena koju možete uštedeti sa ispustom konstantne pare, a bez gubitka učinka! Zapremina konstantne pare od 90 g u minuti se definitivno preporučuje. U principu, što je veća zapremina, to brže veš postaje gladak.
  Konstantna para 90 g/min
 • Green Technology Green Technology kompanije Bosch zalaže se za održivost i transparentnost, posebno u radu sa resursima i energijom. Pratimo ovaj princip strogo u svim oblastima, od ekološki prihvatljivih proizvodnih metoda do istraživanja novih tehnologija uštede energije.
  Green Technology
 • Maksimalno 2750 W
  Maksimalno 2750 W Ovako snažan aparat sa 2750 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  Maksimalno 2750 W
 • Maksimalno 3200 W
  Maksimalno 3200 W Ovako snažan aparat sa 3200 W garantovano daje odlične rezultate peglanja. U veoma kratkom vremenskom periodu, na raspologanju imate pun kapacitet i performanse aparata u borbi protiv upornih nabora.
  Maksimalno 3200 W
 • Ultimate 350 PulseSteam
  Ultimate 350 PulseSteam Sada je potreban samo jedan klik da ispravite izuzetno uporne nabore na debelim tkaninama. Ovo aktivira tri intezivna mlaza pare po 350 g koji će sigurno ispraviti sve vrste nabora. Iskoristite izuzetnu moć duboke pare za vaš veš sa Ultimate 350 PulseSteam.
  Ultimate 350 PulseSteam
Bezbednost

Bezbednost

Na vrh stranice
 • Protect
  Protect Protect je grejna ploča za zaštitu tkanine koja je napravljena da spreči sjajne mrlje na tamnim ili sintetičkim tkaninama kod peglanja. I to nije sve: Printovi i sintetička vlakna se ne lepe prilikom peglanja. Zaštita je stoga posebno prikladna za osetljive tkanine, kao što su svila, najlon, vuna itd.
  Protect
 • SensorSteam
  SensorSteam Ova tehnologija nudi maksimalnu sigurnost prilikom peglanja. To je zato što se para i toplota automatski isključuju kada odložite peglu. Isto tako, nakon što ponovo podignete peglu u vrlo kratkom vremenskom periodu, puna snaga, para i toplota ponovo su dostupni zahvaljujući snažnom motoru. Pozitivna nuspojava: Koristite manje energije, jer ne držite peglu stalno u ruci.
  SensorSteam
 • StoreProtect
  StoreProtect Odlaganje vruće pegle nakon peglanja više nije apsolutni tabu. Zahvaljujući dodatku StoreProtect, sada to možete uraditi. Razumljivo je da ste možda obazrivi, ali nema razloga da budete: Ne može ništa da se dogodi ako odložite peglu dok se potpuno ne ohladi.
  StoreProtect
 • SecureLock
  SecureLock Prenošenje i skladištenje parnih stanica može da bude teško. To nije slučaj sa Bosch parnim stanicama i funkcijom SecureLock: Zahvaljujući praktičnom nastavku, parna stanica je uvek bezbedno fiksirana na ploči za peglanje i pegla ne može da sklizne. Pored toga, parna stanica može biti udobno i bezbedno preneta i smeštena na ručki pegle. Ne može da se klima, padne ili prevrne!
  SecureLock
 • SensorSecure
  SensorSecure Princip je veoma jednostavan: zagreje se kada ga podignete. Nema ruke, nema toplote. Nešto više tehničkog objašnjenja nije ništa manje uverljivo. Aparat se automatski isključuje kada ga odložite i ponovo se zagreje kada ga podignete. Ova praktična funkcija obezbeđuje optimalnu sigurnost i omogućava da otvorite vrata ili da se javite na telefon bez razmišljanja.
  SensorSecure
 • Secure
  Secure Zahvaljujući kompaniji Bosch, sigurnost naših aparata je izuzetno važna i u idealnoj je kombinaciji sa dodatnom praktičnom funkcijom. Primer toga je funkcija Secure, pametno isključivanje. Ova funkcija obezbeđuje sigurnost i isto tako štedi energiju jer se pegla isključuje kada je odložite ili ako je ne koristite druže vreme. Da budemo precizniji, pegla se isključuje nakon 30 minuta kada je u horizontalnom položaju ili nakon 8 minuta kada se nalazi u svojoj bazi u vertikalnom položaju. Ovo je veoma praktična, sigurna i moderna funkcija koja obezbeđuje peglanje bez brige.
  Secure
 
 
 
Sensixx’x DI90

Kompaktna parna pegla Sensixx´x DI90

Kompaktna parna pegla Sensixx'x DI90 sadrži toliko tehnologije i funkcionalnosti na tako malom prostoru da može pouzdano da radi bez stanice.

Više
Sensixx’x DA70

Parna pegla Sensixx’x DA70

Sa parnom peglom Sensixx'x DA70, ništa više nije isto kao pre - peglanje sada podrazumeva manje posla i više udobnosti.

Više

Parna pegla Sensixx'x DA30

Slobodno odaberite vaš pravac: sa novom Sensixx’x DA30 parnom peglom.

Više

Parna stanica Sensixx DS38

Bosch u svakom detalju: Nova Sensixx DS38 parna stanica sa VarioComfort9. Savršen program za najbolje rezultate peglanja svakog odevnog predmeta.

Više
 
 
 
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
 
Online Survey