Ploče za kuvanje

Ploče za kuvanje

Najteža stvar u vezi kuvanja će vam biti lista za kupovinu namirnica.

Zbog toga što već imate pune ruke posla kada kuvate, mi smo dodali mnoštvo praktičnih funkcija tako da ne morate da mrdnete ni prstom više nego što je potrebno.

Ploče za kuvanje

 
 1. Tipovi
 2. Serije
 3. Karakteristike
 4. Često postavljana pitanja
Na vrh stranice
Sjajno je kada kuvanje omogućava manje čekanja, manju potrošnju energije i veću pouzdanost.

Sjajno je kada kuvanje omogućava manje čekanja, manju potrošnju energije i veću pouzdanost.

Priznajemo: Naše indukcione ploče ne mogu da čine čuda. Ali mogu da uštede mnogo vremena u poređenju sa običnim pločama za kuvanje. Na primer, 2 litra vode mogu da proključaju dva puta brže na indukcionoj ploči nego na keramičkoj ploči. Možete brže da servirate večeru i samim tim da uštedite vreme i energiju. Ostavljajući vam više vremena za sopstveno uživanje.

Na sve indukcione ploče
Na vrh stranice
Vatra koja radi tačno ono što vi želite.

Vatra koja radi tačno ono što vi želite.

Vatra i dan-danas fascinira naše inženjere, kao što je fascinirala i milionima godina unazad kada ju je čovek po prvi put ukrotio. Zbog toga se sve vrti oko nje - i pitanja kako naši inženjeri mogu da je još više poboljšaju za vas.

Na sve plinske ploče
Na vrh stranice
Staklokeramičke ploče: klasično kuvanje.

Staklokeramičke ploče: klasično kuvanje.

Sa staklokeramičkim pločama, toplota se proizvodi unutar ploče uz pomoć električnih elemenata za zagrevanje. Pločom se direktno upravlja pomoću TouchControl upravljačkog panela na vašem aparatu - na taj način vi uvek održavate savršenu kontrolu.

Na sve staklokeramičke ploče
Na vrh stranice
Uživajte u savršenim rezultatima i maksimalnoj fleksibilnosti.

Uživajte u savršenim rezultatima i maksimalnoj fleksibilnosti.

Teppanyaki ploča za specijalitete japanske kuhinje pored wok gorionika za pripremu kineske hrane? Nikakav problem sa Bosch domino pločama koje mogu da se sklapaju u potpunosti prema Vašem ukusu i pri tom izgledaju savršeno. Domino ploče su dostupne u različitim varijantama širine 30cm i 40cm. Maksimalna fleksibilnost je takoće zagarantovana: možete pozicionirati ploče jednu do druge na standardnoj radnoj površini ili nasuprot jedne druge ukoliko imate ostrvsku radnu površinu.

Na domino ploče
Na vrh stranice
Sve što treba da uradite sa savršen biftek: Uključite ploču.

Sve što treba da uradite sa savršen biftek: Uključite ploču.

Naše pojedinačne i zasebne ploče omogućavaju širok izbor funkcija koje će vam pomoći da kuvate ili pržite hranu baš onako kako treba. Na primer, FryingSensor Plus drži na oku vaš biftek dok vi birate odgovarajuće vino. Zona velike brzine (HighSpeed) na vašoj ploči ne samo da ubrzava ključanje za 20 % već i olakšava suvo prženje hrane.

SerijeBez obzira na to kakvu ploču za kuvanje tražite. Klasičnu ili sa neobičnim dizajnom i tehnologijom: Sa pločama iz serije 2 do serije 8, garantovano ćete naći pravi model.

Serija | 2Serija | 4Serija | 6Serija | 8
Kvalitet brenda po pristupačnoj ceni.Pouzdanost za svakodnevni porodični život.Za visok kvalitet i udobnost.Savršen učinak, savršen dizajn.
Plinske pločeStaklokeramičke pločeDomino pločeIndukcione pločeStaklokeramičke pločeIndukcione pločePlinske pločeStaklokeramičke pločeDomino pločeIndukcione pločePlinske pločeStaklokeramičke ploče
Izvanredan dizajn
Visokokvalitetne površine (nerđajući čelik/plin)
Naročito jednostavne za rukovanje
Dugotrajan Bosch kvalitet
Performanse

Performanse

Na vrh stranice
 • Vok gorionik 6kW Plamen Bosch vok gorionika 6 kW je snažan i nežan u isto vreme. Zbog toga što su moguće sve jačine plamena, od 6 kW do 0,3 kW. Na primer, snažan plamen će učiniti da voda za pastu proključa u trenu. Ali slab plamen je isto tako važan za vaša omiljena jela. Zato smo napravili plamen za posebno nežno krčkanje. Tako nežan da topi čokoladu bez opasnosti od zagorevanja, pravi savršene sosove ili samo održava vašu hranu toplom. Ali mislili smo i na to šta se dešava posle: vok gorionik 6 kW je lakši za čišćenje, jer ima manje komponenata, kao i manje udubljenja i uglova.
  Vok gorionik 6kW
 • MoveMode CombiZone
  MoveMode CombiZone MoveMode čini kuvanje značajno udobnijim uz funkciju CombiZone. Kada je funkcija aktivirana pritiskom na dugme, nije potrebno da podešavate temperaturu ploče: CombiZone je podeljen na dve odvojene oblasti sa unapred podešenim stepenima snage. Tako možete kuvati jelo na nivou 9 pri dodatnoj brzini kako bi ga održavali toplim na nivou 1. na zadnjem delu.
  MoveMode CombiZone
 • PowerBoost Dodatna snaga: Poboljšana funkcija PowerBoost naših indukcionih ploča nudi još više snage za brže kuvanje. Sada, na primer, 2 litre vode može proključati skoro tri puta brže nego na običnim staklokeramičkim pločama.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
  PowerBoost
Pogodnost

Pogodnost

Na vrh stranice
 • Recepti Funkcija Home Connect će pretvoriti vašu rernu u kuvar, a mobilni telefon vam omogućava pristup čitavom svetu pametnih recepata koje možete preneti direktno u rernu. Takođe, možete ih sačuvati u aplikaciji Home Connect za lakši pristup.
  Recepti
 • Nosači sudova perivi u mašini za pranje sudova Provodite sate čisteći plinsku ploču za kuvanje? Od sada, možete skinuti taj posao sa spiska! Bosch plinska ploča za kuvanje ima mnogo prednosti, a jedna od njih je lako čišćenje. Zahvaljujući glatkim, visoko kvalitetnim površinama naši nosači sudova sada se mogu čistiti u mašini za pranje sudova. Optimizovali smo površinu, pa ne morate brinuti o koroziji, pukotinama ili promeni boje kada ih čistite u mašini za pranje sudova.
  Nosači sudova perivi u mašini za pranje sudova
 • DualWok Bosch plinske ploče za kuvanje su snažne i nežne u isto vreme. Na primer, velika snaga će učiniti da voda za pastu proključa u trenu. Ali to nije bilo dovoljno za nas, a ni za vas. Slaba snaga je isto tako važna za vaša omiljena jela. Dakle, postarali smo se da slaba snaga bude posebno nežna za krčkanje. Tako nežna da topi čokoladu bez opasnosti od zagorevanja, pravi savršene sosove ili samo održava hranu toplom.
  DualWok
 • DirectSelect
  DirectSelect Zahvaljujući intuitivnoj kontrolnoj ploči, možete da birate zone za kuvanje i podešavate određeni stepen snage po želji - direktno i brzo. Takođe sadrži praktični Ekran za prikaz potrošnje energije kao i funkcije QuickStart i ReStart.
  DirectSelect
 • FlexInduction
  FlexInduction Bilo da koristite jednu ili nekoliko posuda, možete da ih stavite jednu iza druge ili jednu pored druge. Zahvaljujući Bosch FlexInduction imate slobodu izbora. Kako indukcija greje osnovu posude, a ne samu ploču, možete da kuvate na bilo kojoj oblasti površine ploče. Šporet možete da koristite kao običnu indukcionu ploču sa odvojenim zonama za kuvanje ili da ga povežete na dodir dugmeta. Na taj način dobijate dodatni prostor, na primer, da biste postavili veliku posudu, tj. posudu za pečenje, gde god želite.
  FlexInduction
 • FryingSensor Plus Pomoću senzora za prženje FryingSensor Plus možete da pržite hranu do savršene zlatnorumene boje na cirkularnim zonama za kuvanje. Senzor reguliše temperaturu sa 4 nivoa za prženje ili 9 programa i automatski kontroliše proces prženja. Svaki biftek ispadne savršen.
  Proizvodi sa ovom funkcijom
 • Puno elektronsko paljenje Naše plinske ploče za kuvanje poseduju puno elektronsko paljenje i tako se uključuju na pokret ruke, bez pritiska i držanja. Jednostavno okrenite dugme kao na rerni kako biste lako regulisali snagu.
  Puno elektronsko paljenje
 • Glavni prekidač Plinske ploče su opremljene glavnim prekidačem uz funkciju za brzo isključivanje. Ako vas iznenadi zvono na vratima, sve što treba da uradite je da dodirnite dugme da biste isključili sve gorionike. LED indikator toplote u tom trenutku prikazuje koji nosači sudova mogu još uvek da budu vreli nakon isključivanja - za zaštitu malih i velikih prstiju.
  Glavni prekidač
 • TouchSelect Zahvljajujući ovoj novoj kontrolnoj ploči, lako možete regulisati željene zone za kuvanje. Jednostavno izaberite stepen snage koji vam je potreban. A nove funkcije QuickStart i ReStart čine kuvanje još lakšim.
 • Sve o kuvanju Najbolji saveti i trikovi će sada biti lako dostupni na mobilnom uređaju. Osim toga, imaćete pristup najvažnijim informacijama o svim uobičajenim sastojcima za kuvanje.
  Sve o kuvanju
Resursi

Resursi

Na vrh stranice
 • Indukciona tehnologija
  Indukciona tehnologija Indukcione ploče generišu toplotu samo tamo gde je potrebna - u dnu posude. Šta to znači za vas? Više sigurnosti i udobnosti. Niža temperatura štiti i velike i male ruke od opekotina. Takođe, indukciona ploča omogućava da dve litre vode proključaju dvostruko brže nego na staklokeramičkoj ploči, čime se štedi dosta energije.
  Indukciona tehnologija
U čemu je razlika između ploča za kuvanje i zasebnih ploča?
Koje su vrste zagrevanja dostupne kod zasebnih ploča?
Na vrh stranice
Indukciono

Indukciono

Indukcione ploče proizvode toplotu tamo gde je zapravo potrebna - direktno ispod posude.  Ovo poboljšava energetsku efikasnost i omogućava brže ključanje. Prekuvana hrana više ne zagoreva.

Na indukcione ploče
Na vrh stranice
Plinske ploče

Plinske ploče

Kada kuvate na plin, toplota se stvara pomoću otvorenog plamena. Toplota se prenosi direktno na dno posude. Da biste mogli da koristite ploče, vaša kuhinja mora biti povezana na gasnu mrežu.

Na plinske ploče
Koje širine ploča su dostupne?
Koje širine zasebnih ploča su dostupne?
Na vrh stranice

Zasebne ploče su dostupne u širinama od 30, 40, 60, 70, 80 i 90 cm.

Sa čime ja mogu da kombinujem svoju ploču?
Na vrh stranice

Vi možete da kombinujete svoju ploču sa Domino elementom, kao što je npr. teppan yaki, lava roštilj ili dodatni wok gorionik.

Na domino ploče
Na vrh stranice
Teppan Yaki

Teppan Yaki

Velika ringla od nerđajućeg čelika, širine 40 cm, se može postaviti bilo gde u kuhinji, kako bi u vaš dom uneli japansku kuhinju.

Na vrh stranice
Lava roštilj

Lava roštilj

Lava roštilj širine 30 cm omogućava vam da grilujete hranu u vašoj kuhinji.

Na vrh stranice
Wok gorionik

Wok gorionik

Vaša ploča se može savršeno kombinovati sa wok gorionikom, koji je opšte poznat zahvaljujući azijskoj kuhinji.

Šta treba zameniti ukoliko je ploča neispravna a šporet i dalje radi?
Na vrh stranice

Ukoliko je samo ploča neispravna a šporet ispod ploče i dalje radi, zasebna ploča se može ugraditi.  Ako šporet naknadno prestane da radi, isti se može zameniti sa rernom. Korisnički servis kompanije Bosch će vam dostaviti neophodnu duplu trofaznu utičnicu. U ovom slučaju, pitajte svog specijalizovanog prodavca da li se nov aparat može kombinovati sa starim šporetom.

Koje radne površine su naročito pogodne za montažu zasebnih ploča koje su u ravni sa radnom površinom?
Na vrh stranice

Ploče koje su u ravni sa radnom površinom su idealne za montažu na radnu površinu od kamena, ali mogu biti montirane i na drvene radne površine ukoliko se koristi instalacioni ram. Ramovi su dostupni kao poseban pribor.

Šta treba uzeti u obzir pri zameni starijih ploča?
Na vrh stranice

Starije ploče sa zaobljenim uglovima mogu biti zamenjene jedino sa novom pločom širine 70 cm.

Na vrh stranice
Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Savršeni rezultati, sofisticiran dizajn. Bosch ugradni aparati za vašu kuhinju iz snova.

Da biste bili sigurni da će vaša kuhinja postati prava kuhinja iz snova, nudimo ne samo ugradne aparate za kuvanje i pečenje, već i ugradne mašine za pranje sudova plus frižidere i zamrzivače. Svi naši kućni aparati kombinuju vanvremenski, sofisticiran dizajn sa odličnim tehničkim kvalitetom i maksimalnom efikasnošću, postojanošću i udobnošću.

Na ugradne mašine za pranje sudova
Na frižidere i zamrzivače
 

myBosch

Registrujte se potpuno besplatno i ostvarite pravo na brojne pogodnosti.
Registrujte se sada!

Servisna služba

Odlična podrška kupcima – pre i posle kupovine.
Više

Iskusite Bosch

Otkrijte kvalitet, izuzetnost i pouzdanost.
Proverite sada!

Prodajni objekti

Pronađite prodajne objekate u vašoj blizini.
Pretraga
Online Survey